Totuuksia täällä taas  
17.maaliskuu 2012 - Yleistä
Oon tässä huomannu, että se on aivan sama mitä kirjoitan tai puhun. Sen vaan kerron, että edellinen juttuki pitää täysin paikkansa. Edelleen kanavan ylläpitäjä väittää toisin, koska luulee itsestään todellakin liikoja.

Näissä chateissa on kirjoiteltu todellakin toisten ihmisten julkisia asioita ja kirjoittajina on ollut sivustojen ylläpitäjä itse ja yksi leveäperseinen juontaja. Juontajakin on uhoillu, että "Kyl mää juontaisin enemmänki ku oon täällä v***n kurssilla." Tästä juontajasta tuli Novoaseman vuoden juontaja 2012, mutta eipä se oo sen enempää siellä juontanu kuin sen normaalimäärän. Hänen jutut ovat niin yksiselitteisiä ja typeriä. Vuoden juontajakriteerinä oli että juontaja on hauska ja saa kuuntelijoita kanavalle....eipä kummassakaan hän oo onnistunu. On saanut kyllä kuuntelijoita katoamaan.

Tämä leveäperseinen juontajalla ei ole kanttia pyytää julkisesti anteeksi hänen teksteistään, joten eläköön he kaikki jossakin pilvilinnoissa.
kommentoi ( 877 näyttöä )   |   ( 3 / 745 )
Insestisiä harrasteradiokanavia 
16.maaliskuu 2012 - Yleistä
Täältä netistä löytyy kaksi leppoista harrastepohjaista nettiradiota, jotka toimivat kuin insestinen huilu. Ei siellä kunnioiteta ollenkaan chatin kirjoittajia eikä myöskään niitä olemattomia kuuntelijoita. Varsinkaan entisiä juontajiakaan ei kunnioita millään tavoin.

Chatailijat eivät saa kertoa omia mielipiteitä ja jos kertovat niin ulos heitetään liiankin helposti. Siksi näitä kahta harrastepohjaista nettiradiota voi kutsua insestikanavaksi. He puolustavat ainoastaan omia juontajia ja kavereita. Nuo kaveritkin on melkein kaikki kanavien juontajia. Toisella kanavalla on juontajia jo kuusi ja normaalisesti chatissa on paikalla 10-15 kirjoittajaa ja tuohon määrään sisältyy myös kaikki helvatun juontajat. Kuitenkin vaan kuuntelijoita on keskimäärin 3 kuuntelijaa..HAHAH!

Tuossa nyt tuli lyhyesti kirjoitettu asiani ja nyt paljastan kanavat Novoasema.net ja Jonin Radio
2 kommenttia ( 1631 näyttöä )   |   ( 3 / 759 )
Oletko Räty? 
06.maaliskuu 2012
Aattelin täsä ny lopettaa tän kaiken kirjoittamisin, koska eihän näitä tekstejä ei kukaan lue.
1 kommentti ( 816 näyttöä )   |   ( 3 / 724 )
Cosa Nostra - Anteeksi! 
14.helmikuu 2012 - Yleistä, Ilmoitukset
Ehkä on taas aika kirjoittaa blogiin jonkilaisen teksti. Oloni on niin perseestä, että ei oikein huvita kirjoita mistään järkevästä. Olen täsä jo pitkään suunnitellut, että jättäisin tän kotikaupunkini taakseni ja aloittaisin uuden elämän jossain muualla. Tapasin netin kautta ihanalta tuntuvan ja muutenkin ihastuttavan naisihmisen. Aluksi ei tuntunut, että tulisi mitään ongelmia vaan kaikki oli niin ihanaa. Hänellekin kerroin, että haluan jättää kotikaupunkini taakseni ja aloittaa alusta elämän hänen ja kissojeni. Idea kuulosti hänestäkin erittäin lupaavalta, mutta aina vaan tuli jotain mutkia matkaan. Joskus oli matkan peruumiselle toisen sairastumine tai sitten ei saatu kaverilta kyytiä tai jonkilaine pelko, että meidän suhde ei toimisikaan. Tässä on näitä ”typeriä” peruutuksia o tullut erittäin paljon ja jotkut peruumiset ollut aivan ihan typeriä. Emme vaan osanneet ottaa itseämme niskasta kiinni ja toteuttaa tapaamista ja matkaa uuteen paikkaan. Täytyy myöntää omalta kohdalta, että tässä on tullut myös kärsimään muitakin ihmisiä. Tuolla tarkoitan mm. yhden nettiradion juontamistakin. Myönnän omalta kohdalta myös sen, että tässä omat hermot ovat mennyt monta kertaa. Olen stressaantunut monista eriasioista, kuten matkan peruumisesta ja samalla täsä oon saanut tietää, että lapsuudenkämppä on menossa alta. Itselläni ei ole tiedossa uutta kämppää ja täältä kotikaupungistani en saa mistään uutta kämppää itselleni velkojeni takia ja myös sen takia etten ole työelämässä. Kohta pualiin en tiedä mihin mä laitan kolme kissaani, kun ei ole mitään paikkaa itselläni.

Minä olen vielä valmis yrittämään, että parisuhde toimisi niin kuin sen pitäisi ja saisi elää onnellisena rakkaan ja kissojeni kanssa yhteisessä kodissa. Toivon, että rakkaani ymmärtää tämän kirjoitukseni.

Näinä päivinä me kinastella puhelimessa päivittäin ihan typeristä asioista. Mä pyydän tässä häneltä näin julkisesti anteeksi, että olen hänelle huudellu ja päästäny valkoisia valheita. ANTEEKSI!

Täsä o myös mun tekemäni video...


kommentoi ( 873 näyttöä )   |   ( 3 / 775 )
Farssin viemää 
16.marraskuu 2011
Näyttämön odotussali ammottaa tyhjyttään. Paikalla ei ole kuin kourallinen ihmisiä, joita ei kiinnosta tuleva farssinäytelmä. Heillä on luultavammin oma farssinäytelmä tiedossa, jota he odottavat jännittyneenä. Kello käy uhkaavasti kello yhtä ja näytelmän näyttelijät ovat paikalla ja käyvät jatkuvasti tupakkahuoneessa tai veskissä, jonkinlaista kramppikuumetta on siis aistittavissa. Näyttelijöiden avustajat ovat kuitenkin karkuteillä, vaikka niitä juuri nyt näyttelijät kaipailevat.

Näytelmä kerto naisesta, joka on huonomuistinen ja uskoo enemmän ystäviään kuin itseään. Hän ei osaa itse päättää asioita tai ei uskalla päättellä omia asioitaan. Naisen elämään ilmestyi yht'äkkiä entinen miesystävä, jonka kanssa hän alkoi viettää useita päiviä ja iltoja.Tästä sitten naisen ystävät riemastuivat tai oikeastaan toivovat ja pyytävät naista lopettamaan kaveruus tähän entiseen miesystävään. Naisen ystävien mielestä mies vain huokuu pahanlaista seuraa, koska tuon miehen menneisyydestä löytyy karmivia tekosia. Mies on kuitenkin karmivat tekonsa sopinut itsensä ja suuren mahtavan Jumalan kanssa.

Näytelmä alkoi tavanomaisella tavalla, naisnäyttelijätär oli hukassa sanojensa ja myös rekvisiitan kanssa Hän ei muistanut omiaan vuorosanojaan kunnolla, kun taas miesnäyttelijä ja hänen apurinsa loistivat näyttämöllä kirkaammin kuin Moskovan valot iltahämärässä. Naisnäyttelijätär ei saanut missään välissä itsestään irti vanhaa glamouria, josta hänet tunnetaan. Hän tarkelteli sanoissa ja alkoi muistelemaan vanhoja asioita, joista sivuosanäyttelijät eivät pitäneet laisinkaan. Näytti siltä, että sivuosassa ollet pystyivät antaamaan glamouria itsestään paremmin kuin tämä naispuolinen pääosanäytelijätär.

Tässä vaiheessa on pakko sanoa, että tuli levähdystauko aivan oikeaan paikkaan. Levähdystauon aikana näyttelijät, avustajat ja muu henkilökunta pääsee levähtämään. Katsojatkin pääsevät juomaan aulasta kaffetta ja syömään pullaa, kun odotellaan Grandefinaalia eli näytelmän loppua.

Grandefinaali
Loppukohtaus on vielä tulossa, koska yleisö ei tiedä mikä sieltä tulee. Kohtaus alkaa kun näyttelijät tulevat estraadille. Yllättävän isopamppuinen näyttelijä avaa suunsa alkaa lausumaan ylemmän taholta tulevia sanoja sanojen perään. Loppujen lopuksi naisnäyttelijätären suu loksataa ammolleen, kun miesnäyttelijä poistuu estraadilta mustaan nahkatakkiin pukeutuneena pois iso virne suullaan.

Tämä näytelmä nähtiin luultavammin viimeisen kerran, ellei sitten naisnäyttelijätär taho tehä uusintaa tästä.

@junkmail - Ei koskaan enää

1 kommentti ( 1225 näyttöä )   |   ( 3 / 750 )

<< <Edellinen | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | Seuraava> >>