Kiusaajia näköjään silitellään! 
25.joulukuu 2013
MINÄ OLEN SAANUT VITTU TARPEEKSI TÄSTÄ VITUN ELÄMÄSTÄ, KUN VITTU PUOLUSTELLAAN ENNEMMI VITTU KIUSAAJIA! ONKI PAREMPI ETTÄ ME KAIKKI KIUSAATUIKSI TULLEET OTETAAN VAAN TÄMÄN JOULUN PÄÄTTEEKSI PUUKKO KÄTEEN JA VIILETÄÄN RANTEEMME AUKI. HYVÄSTI VITUN KIUSAAJAT!!


TÄMÄ VITUN HYYPIÖLLÄ EI OLE KANTTIA MYÖNTÄÄ VIRHETTÄNSÄ, ETTÄ KERTOILEE YMPÄRI NETTIÄ TOISTEN ASIOITA JULKISESTI VÄLITTÄMÄTTÄ SIITÄ,ETTÄ TÄLLE TOISELLE IHMISELLE KÄY!! JOTEN MINÄ TOIVON SYDÄMENI POHJASTA ETTÄ TÄMÄ VITUN JUORUÄMMÄ OTTAA KÖYDEN KÄTEEN JA HIRTTÄÄ ITSENSÄ!!!!

MIRA JANETTE PENNERSTEN alias DJ MIRERO & DJ PUUMA (PASKANOVOKANAVA)

VERISEN LOPPUELÄMÄÄ TEILLE KAIKILLE!!!!!!!!
kommentoi ( 809 näyttöä )   |   ( 3 / 738 )
Bloody Santa is back  
08.joulukuu 2013
Tänä jouluna ei rakkaanne joulupukki tuo mitään pehmeitä ja muitakaan iloisia lahjoja.

Tuo kaikkien rakastama joulupukki tuo ainoastaan pelkästään verisiä ja vaarallisia paketteja. Nyt on aika tuhota tämäkin niin ihastuttava perinne, joka sisältää pelkästään iloa ja perhe-elämää. Nyt todellaki tämä punanuttuinen joulupukki tuo teille todellaki verisiä lahjoja.


Minä, AnaGonda otan iisisti vasta, kun vittu kiusaajat pystyvät myöntämään oman virheensä. Kun kerran eivät pysty niin mä toivon sydämeni pohjasta nämä kaikki kiusaajat kuolevat ja myös heidän kaikki sukulaisensa.

VITUN VERISTÄ JOULUA TEILLE KAIKILLE, SAATANAN PELKURIT!!!!!
kommentoi ( 852 näyttöä )   |   ( 3 / 852 )
Tässä on totuus!!!!! 
01.marraskuu 2013
Verisen oloista perjantaita vaaan, jos eres sellainen päivä on tänään. No tänään on ainaki perjantai, ku kirjoitellen tätä veristä kirjoita. Ihan no muuten vaan tässä kirjoittelen näitä pieniä tekstejäni. Sen tässä voin kertoa, että nämäkin kirjoitukset alkaa todellaki vähenemään ja lopulta loppuun. Alkaa minun ympärini sulkeutua, koska muut ihmiset ovat saaneet niin paljon pahaan aikaan ja minusta tehdään aina vaan se asioiden todellinen syntipukki!

Tässä hieman yhdestä asiat enemmän, joka on minun sydäntä ja kehoani painanut!

Aikoinaan olin yhden nettiradion juontajana. Näin se koko juttu meni... (tämä o jo tapahtunut kauan aikaa sitten siitä o jo liki 2 vuotta)

Olin juontovuorossa ja ilmoitin juonnon aikana, että menen tekemään itselleni hieman välipalaa & ruokaa, että jaksaisin juontaa tuon vuoroni loppuun! Olin myös kysynyt tuon nettiradion chatissa, että sopiiko pelkkä musa tuleminen? Kuuntelit ja chattailijat olivat olivat hyväksyneet ehdotukseni! Yht'äkkiä ilmestyi tämän nettiradion "diktaattori" ja alkoi urputtamaan, että soitan vaan omaa musaa!!!! Soitin kyllä laidasta laitaan! Lopulta tämä "diktaattori" katkaisi lähetyksen, kun päätin laittaa todellaki rakastamaani musaa eli todelliselta punk'a ja vielä anarkisti punk'a. Taisi mun viimeiseksi biisiksi jäädä Total Chaos -yhtyeen biisi America Aber Alles! Jos oikein muistan!

Sen jälkeen siirryin niin sanotulle kilpailevalle nettiradiokanavalle, jossa kuuntelija määrä oli totaallisen nolla tai yksi! No, sinne siirtyi kaikki kuuntelijani "diktaattorin" kanavalta! Sen jälkeen aloin rakentamaan tästä kilpailevasta kanavasta suurempaa ja parempaa! Sitähä siitä oli tulossa, kun tämä "diktaattori" kumppanineen saapuivat tämän kilpailevan chattiin ja aloittivat hiillostamisen. Heitä pyydettiin monesti, että aukaisivat soittimensa, mutta EIVÄT tehneet!

Loppujen lopuksi alkoivat esiintymään toisina henkilöinä ja ku jäivät kiinni. Nii jatkoivat vaan totaallista kiusaamista!! Loppujen lopuksi oli tultava siihen tulokseen, että minun oli erottava juontajan paikalta!! Tästä kaikesta saa yksinomaan syyttää juontajaa DJ Mirero tai siis nykyään DJ Puuma!!!!

kommentoi ( 907 näyttöä )   |   ( 3 / 754 )
Yksinäisyys ja toisten puuttuminen elämääni on syönnyt minua! KUOLEMA TIEODOSSA 
20.syyskuu 2013
Eipä taireta sitä millään ymmärtää, kuinka paljon minuun sattuu. Ei minulla ole ketään ystävää ja eikä eres halittavia lemmikeitä, joita halisi ny näinä heikkoina hetkinä. Olen kyllästyny itkemään itseni uneen joka ilta ja toivonu, että yö olisi viimeinen. Ei ole tuntunu siltä, että sanoilla olisi minkään tason arvoa. Olen tässä jo miettiny, että turhaan täällä minä elän ja kun elän niin olen vain muiden kiusattavana! Haaveni on todellaki kaatunut monesti ja niitä en yksin jaksa enää kannattaa. Olen siis yksin! Sytytän kynttilän rakkaimpieni ystävieni kunniaksi, jotka ovat jo poistuneet tästä maailmasta. He ymmärsivät kuinka vaikeaa minulla on ollu tässä elämässä ja tulee olemaan. Nämä ystävät eivät vaan itse jaksaneet elää. Osa heistä on kuollut erilaisia onnettomuuksissa. Ite oli myös yhessä kolarissa, jonka seurauksena kaveri joka oli kuski lopula tappoi itsensä. Olen yksin. Ei mitään valoa tässä elämässä, kun vain pelkkää mustaa!

Olen sen tässä elämässä huomannu todellaki, että olen vaan pelkkä kiusattavana olentona tässä maailmassa. En tunne sisälläni mitään muuta kuin pelkkää kipua ja tuskaa. Ne ovat ainoat asiat mitä minulla saakin olla. Rakkaus tai eres ihmiset ympärilläni on aivan tuntematonta asiaa. Varsinkin, kun muut kertoilevat ja haluavat pitää minun menneisyyttäni yllä, joten vittu pidetään sitten. Kerrotaan tässä samantein mitä sitä elämän aikana on tullut tehtyä, niin loppuisiko sitten minusta kerrotut jutut. No, EI! Silloin vaan lisää lyödää, lyötyä miestä. Sepä tuntuukin niin ihanalta.

Naamassani on erelleen muisto siitä mitä läskiperse Pennerstenin aviomies Patrik teki! Eli hakkasi poskiluuni paskaksi! SITÄ EN KOSKAAN ANNA ANTEEKSI! Tiedoksi kaikille, että siitä johtuen minua välillä huimaa ja oikeasilmä sumeutuu...HYVÄ NIIN! Olenki jo valmis siihen tosiasiaan, että sokeudun päivä päivältä.


Olen hakannu monia ihmisiä, koska ovat tehneet minulle pahaa. Kuitenki ylemmiltä tahoilta katsottu aina, että minä olisin aloittanu "sodan". Olin kouluissa kiusattu pienuuteni takia, koska olen alle 160 senttinen "kääpiö" normaali mittaisena. Joten en ole kääpiö! Tiedoksi teille kaikille vaan, että minulla on raajat ihan sopusuhdannassa kehooni. Haistakaa te pitkä paska vitun kiusaajat ja miettikää mitä muka hyvää olette saanneet aikaanne.


Minun menneisyyteni vittuakaan kuullu muiden ihmisten kerrottavaksi ja jos siitä pitää jotain kertoa niin siitä kerron minä.

Olen vuosia sitten menettäny siis lemmikkini joita edelleen kaipaan ja haluaisin halia. Essi oli minulle elämä, kun sitä ei ole niin EI OLE ELÄMÄÄ!!!


kommentoi ( 860 näyttöä )   |   ( 2.9 / 806 )
Yksin ja vereni 
02.syyskuu 2013
Puheeni on ilmaa vain,
tekemiseni on tyhjää,
minulta varastella saa.

Nurkkaan halutaan ajaa,
toivotaan että yksin jään.
Olen jo täällä yksinäin.

Vereni vuodatan maahan.

kännyruno.
kommentoi ( 872 näyttöä )   |   ( 3 / 709 )

<< <Edellinen | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | Seuraava> >>