Loppulaskenta alkanut 
31.joulukuu 2012 - Yleistä
Toden totta tänään on vuoden viimeinen päivä, mutta tämä taisteluni ei ole vieläkään loppunut. Edelleen joudun taistelemaan asemastain tässä kylmässä ja sekavassa maailmassa. On alkanut tuntumaan sieltä, että miksi taistella tässä oman elämän hyväksi, kun ystävät puhuvat pelkästään paskaa selkäni takana. Heille toivon, että yksinkertaisesti tuskallista kuolemaa ja varsinkin nyt että heillä räjähtäisi ilotulitteet naamoille. Ensimmäisten joukoissa voisi mennä ihan vapaasti Mira & Patrik Pennersten ja myös koko novo***** -kananvan kuuntelijat & juontajitkin. Tuon listaan voisin lisätä myös säälittävät ystävät, joilla eivät todellakaan seiso mun tukena.

En kaipaa enää mitään....onha mulla Sir Mölli uurna (1999-2003)!


Matkaan yksinään kaupunkiin, jossa vertaa tulen tekemään.

Ei hän mulla koskaan ollutkaan muita!
kommentoi ( 792 näyttöä )   |   ( 3 / 697 )
Totuus! 
15.joulukuu 2012
Mitä turhaa täsä mitään tänne kirjoittaa, ku ei kuitenkaan kukaan näitä tekstejäin usko. Alan pikku hiljaa myöntämään itsellein suoran tappion ja sitä kautta todeta vaan itsellein, että ei täsä kannata mitään taistella eikä muutakaan tehä.

Tässä yksinkertaisesti totean vaan, että todellinen paskanjauhaja ja selkäänpuukottaja on Novoaseman juontaja Mirero eli Mira Pennersten. Hän vain leikkii v****u ystävää, mutta todellisuudessa hän ei ole mikään ystävä. Kaikki jotka sen tuntevat ja luulevat että hän on mukavan oloinen ihminen, nii on todella VÄÄRÄSSÄ!
kommentoi ( 878 näyttöä )   |   ( 3 / 649 )
Tuntematon minä 
06.joulukuu 2012
Välillä tuntuu, että olen vain tuntematon sotilas, jota ei eres haluta oikeasti tuntea. Kuitenkin halutaan vaan ympäri kaupunkia kertoilla minusta mitä ihmeellisempiä juttuja, joilla ei ole mitään todellisuuden kanssa tekemistä. Täsä on jo monesti yrittäny kaikin tavoin selvitä ongelmista, mutta aina niitä tulee vaan eteen ja eteen. Välillä tuntuu todellakin, että olen yksin tässä maailmassa ja ystävät & kaverit haluavat vaan puukottaa selkään mua. On alkanu tuntua, että olen myös pelkkää tyhjää ilmaa, jota kohtaan voi hyökätä milloin vaan, koska ei siihen osu. Voin todellaki kertoa tässä, että olen vuodattanu monet veret itsestäin ulos ja myös monet kyynneleet iltaisin.

Tämä vuosi on ollut erittäin raskas, kun olen menettänyt todellaki elämäni rakkaipani ilonlähteen ja se oli Essi-kissani. Hänen kanssa ehtisin viettää peräti 13 pitkää vuotta. Oli siinä ajassa ala- ja ylämäkiä, mutta aina me pysyttiin yhessä. Loppujen lopuksi eromme tielle tuli vanhempani ja sitten saatanan sossu! Ystävätki hylkäsi minut tai siis meidät. Joka aamu ku aina herään niin tuntuu, että petin Essini lupauksen ja muutenki (itken) elämäni on tuhoutunut. Ei taira kukaan ymmärtää kuinka ikävä mulla on Essiäni. En tiärä onko hän eres elossa ja missä se on.

Todellaki vuoden alussa menetin kissani ja nyt olen siitä lähtien ihme vitun paikassa, jossa ei pysty mitenkään elää. Ei ole omaa vessaa, ei omaa keittiötä. Ruuanlaitto taidotkin tässä katoaa ja muutkin halut elää, ku ei mistään tule sitä apua!

Sen voin vielä todellakin kertoa, että minua ahdistaa tämä koko vitun kotikaupunkini. Tällä kaupungilla ei ole minulle mitään annetavaa. Mitä nopeammin täältä pääsen pois nii voi aloittaa uuden elämän, johon en tarvitse enää vanhoja ystäviä enkä tätä kotikaupunkiani.
kommentoi ( 824 näyttöä )   |   ( 3 / 661 )
Tyhjätkin seinät kusettaa 
04.joulukuu 2012
Onha se täsä elämässäin nähty, että seinäkin kusettavat samalla tavalla kuin ystävät jotka muka niitä olevansa. Minulla alkaa loppumaan omat voimani, kun saan vaan pelkkää haukkumista ja syyttelemistä. Tairankin tässä suoraan paljastaa lopulta totuuden, joistakin teidän rakkaista ystävistä.

Tämä teidän rakkaan vääryyskanavan juontajan Mirero tai mikä ny onkaan nykyään. On todellisuudessa todellinen selkään puukottaja ja leikkii ystävää. Minä olen päättäny, että se ämmä ei tule lähelleni ja eikä tule olemaan minulle minkäänlainen ystävä. Hän vain pilaa toisten elämät. Minulle hän on oksettava läskimäinen & ihramainen olio....ei eres näytä ihmiseltä. Toivon vaan, että Suomeen tulisi piakkoin LÄSKIVERO.

Olen jo huamannu, että ettei mun kirjoituksia tai ylipäätänsä puheita oteta tosissaan, joten tairan vaan jatkaa kuitenkin näitä typeriä tekstejen kirjoittamista.

kommentoi ( 800 näyttöä )   |   ( 3 / 693 )
Syyttöksiä ja syytöksiä - loppuko häämöttää  
03.joulukuu 2012
Aattelin tässä vielä teille kirjoittaa, jotain omasta elämästä mitä olen joutunut kokemaan ja kärsimään.

Mennään näin aluksi vaikka ihan koulumaailmaan, jossa minua kiusattiin 9 vuotta ja eikä vittuakaan opettajat eikä eres koulun rehtori tehnyt mitään kiusaamiselle. Yhtenä kertana mua kiusattiin ja opettaja pyysi rehtori puheille. Rehtori toteaa heti, että "Jos et lopeta tuota kiusaamista, niin sinut voidaan siirtää." Joten minusta tehtiin vittu se syyllinen ja minusta on aina tehty syylline joka saatanan asiaan.
Kouluaikoja en todellakaan halua vittu mitenkään muistella ainakaan hyvällä. Se aika oli pelkkää paskaa ja isosti.

Kiusaaminen on aina johtunu tai enimmäkseen siitä, että olen tämmöinen lyhyt, mutta myönnän sen, että minusta löytyy voimaa niin helvetisti.

Nuorempana liikuin porukassa, jossa oli tyttöjä ja poikia. Me pidettiin hauskaa kaikin tavoin mm. pelattiin bilistä ja käytiin diskoilemassa.

Oli loppukesän aikaa joskus 90-luvun lopulla, ku tapasin tosta nuorisojengistä yhen tytön pitkästä aikaa baarissa. Siellä me juteltiin ja halattiin pitkästä aikaa, niinkuin vanhatki ystävät. Eihän tuo ollut mitään, mutta tästähä alkoikin vitunmoinen show. Joku vitun ystävä kertoi sen aikaiselle tyttöystävälle, että oon baarissa halailu jotain neitoa. Tyttöystäväni jäi kotiin ja tiesi, että kävin baarissa kavereiden kanssa pelaamassa bilistä. Mut samapa se, koska loppujen lopuksi tyttöystäväni uskoi minun sanaa, eikä jonkun (tiedän kuka) paskan väitteitä.

Mun elämä on vaan pelkkää vitun taistelemista. Olen tämän vuoden aikana menettäny rakkaimpani eli kissani. Sossu vaan väittää kiven kovaa, että olen alkoholisti, vaikka en ole vittu juonnut moneen vitun kuukauteen ja eikä eres tee mieli. Oon myös tämän vuoden aikana menettäny kaikki työni ja konktaktit, ku ei ole enää mitään kunnollista paikkaa (asuinpaikkaa).

Täällä missä nytki olen niin olen kuin vankilassa ja vitun kotiin tuloaikoja. HYVÄ ETTEI ENÄÄ KAUAN TÄÄ PÄÄ KESTÄ TÄTÄ MENETTÄMISTÄ JA MUUTAKAAN HAUKKUMISTA...ONKI PAREMPI ETTÄ LÄHEN MULLAN ALLE MAKOILEMAAN LOPULLISTA LOMAA VIETTÄMÄÄN! Sitähän täsä ollaan haluttu mun parhaaksi. En jaksa enää huutaa ja enkä muutakaan tehä ku olen yksin. Ei mistäään tule apua vaan pelkkää väittelyä ja syytöksiä. En jaksa enää mitenkään puolustella itteäni, kun ei uskota sanoja tai tekstejäni, joten tulkoon loppuni vielä tässä lähiaikoina.


1 kommentti ( 1899 näyttöä )   |   ( 3 / 677 )

<< <Edellinen | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | Seuraava> >>