AnaGondan avoin kirje 
11.marraskuu 2014

Minun omastani puolestani haluan lopettaa kaiken tekemisen, koska kerran muka muut tietävät paremmin minun tuntemukseni ja peräti ajatukseni. Minulla ei ole mitään järkeä enää taistella millään tavoin vastaan, vaan alkaa myöntäilemään muiden valheellisia tarinoita todellisiksi.

Tähän vuoteen lähin hieman paremmalla ajatuksella, että pystyisin jättämään menneet taakse, mutta toisin siinä kävi. Kun kerran halutaan kertoa minusta pahaa ja eikä pystytä ottamaan itse vastuu omista tekemistään, joten minun on parempi vain kadota tästä maailmasta pois.

Joudun tässä tekemään kipuisain ja katkeran ratkaisun, joka tulee muuttamaan tämän vuoden asioita. Ensimmäisenä sanon itseni irti videoiden tekemisistä ja samalla vähentyy myös Japyh.comille kirjoittaminen. Miksi näin tulen tekemään? No, siksi kun kerran luullaan tietävän minun tekemiseni tarkemmin. Yksinkertaisesti en luota yhteenkään ihmiseen. Valheellisilla tekemisillä on mm. minulta varastettu aikoinaan radiojuontaminen ja sitä ennen myös rakkaat eläimet. Tässä voin sanoa, että en ole enää kissaihminen, vaan ennemmin mulle kelpaa ainoastaan boa tai mua myrkky-/kuristuskäärme.

Jatkakaa te vain omia touhujanne ja syyllistelkää muita, jos ITSE ETTE pystytte myöntämään virheenne silloin.

Kiusaajat ovat pelkkiä tapettavia paskoja, koska eivät pysty myöntämään virheitään. Joten minä toivon sydämeni pohjasta, että jokaisen kiusaajan sukulainen, ystävä kuolee tai tappaa itsensä. Kun joku noista tapahtuu niin minä nautin!!!!

Auttakaa ja uskokaa ennemmin kiusaajia, koska ovat nii paljon parempi olento muka! Niinhä te luulette!!!

Minun usko & toivo on lopullisesti tuhottu. Minä en jaksa enää. En luota kehenkään ja enkä edes tähän valtioon. Olen tullut siihen tulokseen, että tämä maakin puolustelee ennemmin kiusaajia!!!!

HYVÄSTI
AnaGonda

Haudan takaa tulen julkaisemaan teidän kaikkien elämästänne kaiken JULKI!!!!!!
kommentoi ( 802 näyttöä )   |   ( 3 / 610 )
Oma apu paras on - paskat!!!! 
18.elokuu 2014 - Yleistä
Kun kerran taas olen päässyt vauhtii kirjoittamisen suhteen niin antaa mennä ja tulla sitä sanoja sanojen perään.

Ny todellakin palataan ajassa se kymmenen vuotta. Silloin asustelin itärajan kupeessa ja kauniissa kaupungissa nimeltä Joensuu (kuvassa).

Oli elokuun loppua ja kaunis loppukesän sää, mutta mä olin yli 40 asteen kuumeessa. Siinä kotosalla olelin ja lopulta sen aikainen rakkaani Sari (sama sukunimi kuin "Kuopion" Sakkella) lupautui lähteä hakemaan mulle aptoteekista pillereitä. Tuo apoteekki oli Nolkassa ja me ite asuttiin sillo Marjalassa. Rakkaani lähti pyörällä hakemaan, mutta meni tunti ja toinenki tunti ja meni kolmaskin tunti ja eikä häntä näkynyt. Soitin hänelle ja eikä vastannut. Mitäs minä siinä 40 asteen kuumeessa tein?! No, yksinkertaisesti hain pyöräsuojasta pyörän ja polkaisin ite apoteekkiin. Ostin buranaa tai mitä ny ostinkin. Noljakan keskustas o myös baari ja aattelin käydä siellä katsomassa, että olisiko rakkaani Sari siellä ja SIELLÄHÄ SE VITTU OLI!!!!!!

Siinä muutama sana vaihdettiin ja lopunki vittu arvaa. No minusta se syypää TEHTIIN!!!! Siinä 40 asteen kuumeessa oli yksin poljettava tyhjään ja yksinäiseen kotiin ja odottaa siellä, että tuleeko rakkaani kotiin.

ETTÄ NÄIN!!!!
kommentoi ( 823 näyttöä )   |   ( 3 / 367 )
Toinen päivä, toinen tie 
17.elokuu 2014
Aattelin taas pitkästä aikaa kirjoittaa blogiini jotain tai oikeastaan aattelin jatkaa tätä elämästäni kertomista. Ensinnäkin mainitsen sen, että EI KUKAAN tiedä minun elämästäni totuuksia, vaikka niin vittu luulevatki.

Tällä kertaa tää kertomus on liki viisitoista vuoden takaa. Silloin oleskelin ihan muualla, mutta kuitenki Suomen rajojen sisäpuolella.

Olin silloinkin koneella ja kuuntelin kuulokkeiden kautta musaa. Seinän takana oli ruokailuhetki lapsilla ja paikalla sossuhoitaja...EI PERKELE!!!

Tää sossuhoitaja oli saanut lapsille ruuan pöytään ja vuorossa oli lapsille ruokajuoma. Tämä perkeluun sossuhoitaja päättää antaa lapsille ruokajuomaksi limua, vaikka sitä oli kielletty antamasta. Kuitenkin tää perkeleen sossuhoitaja oli tekemässä juuri toisin mitä annetaan tehä. Siinä samassa kuulin kuullokeideni läpi juomakeskustelua. Siinä samassa menin keittiöön ja sanoin pari valittua sanaa sille vitun sossuhoitajalle. Kuitenkin se oli kaatamassa sitä limua, vaikka hyllyssä oli 10 litran mehukanisteri. Tarrasin siitä pullosta kii alhaalta ja tämä sossuhoitaja laittoi tyhmä peukalonsa suuaukon eteen ja tietähän siinä, että mitä tapahtuu..HAHAH!!!
Totta helvatussa se limupullon sisältö purskahti ulos pitkässä kaaressa ja sen sossuhoitajan päälle. Ruokapöydässä kaikki lapset nauroivat, vaikka tää sossuhoitaja väitti, että pelottelen lapsia..HAHAH!!! Sossuhoitaja määräsi mua siivoomaan ja paskat mä sille sanoin ja menin ulos röökille.

Kaiken tämän show:n jälkeen sossuhoitaja oli hakenu sairaslomaa ja nykyisten tietojen mukaan o lopettanu hommat. Taisi lähtee ite mielisairaalaan ja sinne se ämmä kuuluisi ja koko vitun sossu.

kommentoi ( 899 näyttöä )   |   ( 3 / 572 )
Lapsilisät o turhia!!!! 
25.heinäkuu 2014 - Yleistä
Kun kerran aloin täsä jo kertomaan menneisyydestä tai jotkuha sanoo tota nuoruudeksi, mutta minä en!

No, kun pääsin jo vauhtiin, joten antaa tulla lisää vaan tekstiä nuoruudestani julki. Tällä kertaa kerron omin sanoin, mutta EI tätäkään kuitenkaan uskota.

Nämä niin sanotut vanhemmat oli säästäneet lapsirahani (ihme kylläkin) ja sain käyttää oman tahon mukaan - PASKAT! Oli tuota rahaa kertynyt ja oli sitä omaaki rahaa saanu hankkia ja sitten ilmoitin että tahon lähtee Eurooppaa kiertämään, nii vastaus oli EI!!!!!!!!! Ne vitun rahani pysyi vittu tilillä viel vuosia. Sitten ku sen aikana rakkaani Päkä meni autokouluuni nii vitun vanhemmat pakotti mut autokouluun ja sinne meni ne lapsilisärahat. No se autokoulu meni läpi - tietty. Mitähä siitä o jäljellä no vitun vaaleanpunainen muoviläpyskä ja ruosteinen auto keskellä metsää. Tuo muoviläpyskä ei oo eres voimassakaan. Eli sinne meni nekin rahat HUKKAAN!!!!!!! Eipä tuonu elämääni helpostusta...

Täsä taas pieni juttu itsestäni ja lisää tulee tai sitten EI!!!

kommentoi ( 834 näyttöä )   |   ( 3 / 549 )
Mikä on kesä?! 
23.heinäkuu 2014
Tässä aattelin taas pitkästä aikaa kirjoittaa jotain tänne blogiini, kun ei ole muutakaan tekemistä. Jos sitä nyt kirjoittaisin edesmenneistä kesistä. Ei noista kesistäni ole paljonkaan mitään kerrotavaa, koska ne on aina ollut samanlaisia...siis mitä?!

No otetaan esimerkiksi vaikka ihan nuoruudesta. Vanhemmat pakko mökille oleskelemaan ja sen jälkeen ei niitä vittuakaan kiinnostanut, että onko mulla jotain tekemistä siellä vai ei. Helvetin vanhemmat ”pakeni”mansikkapelloille töihi. Mä vaan oleskelin mökinpihalla ja lätkisin...nii keskellä kesää YKSINÄÄN!!!!
Tällä tavoin meni kesiä vitun monta.

Kyllä sit vanhemmat kertoi, että aikoinaan he tekivät matkoja ympäri Suomea kesäisin ennen mun syntymää. Tähän siis voi sanoa, että EI ole odotettu!!! Tuohon voin sanoa, että olen vitun tyytyväinen tai oikeastaan onnellinen, että ukko kuoli!! HAHAH!


Ei ole mitään kesää tai eres mitään muutakaan vuodenaikaa, koska aika on vain samaa ja samaa!!!

PS. En tunne mitään katkeruutta, koska muut ovat aina oikeassa ja oikeuttu tekemisistään. Hyvä että muiden kertomat tarinat elää paljon paremmin, kuin oma elämäni!! KIITOS!!!
kommentoi ( 611 näyttöä )   |   ( 3 / 559 )

<< <Edellinen | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Seuraava> >>