Eikö kukaan kuule mua?! 
28.marraskuu 2012
Taas tuli aika kirjoittaa tänne tyhjänpäiveeseeni blogiini jotain typerään ja olemattomia tekstejä elämästäin. Joita tahdotaan väkisin väittää valheiksi ja yhtä valheiksi kuin näiden tekstejen kirjoittajaa!

Näin aluksi tässä voin vain todeta ja sanoa syvällä rinta äänelläin, että minua on kiusattu koko vitun helvetin elämä. Ensiksi kouluissa ja myös siviilissä. Hakkumissanoina on ollut "Kääpiö", "Vähä-älyinen kääpiö", "Hobitti", jne. Tuossa vaan osa mitä olen joutunut kuuntelemaan kokoelämäni.

Tässä voin mainita senkin, että viimeiset kolme vuotta ollut koditon ja tämän vuoden alussa menetin lopullisesti rakkaimpani eli kissani. Voin myös mainita, että eipä ole pätkääkään auttanut vanhempani vaan oikeastaan "tappoivat" kissani ja heidän mielestä voin asua vaikka kaduilla. Ehkä tässä tulenki tekemään ja annan teille kaikille rauhan omista kirjoituksistain ja katoan maan uumeniin.

Näin lopuksi totean vaan, että olen...

Tuhlaan aikaa, kadottua taikaa
on valot sammunut, iloni sisältä kadonnut
Tietäni yksin kuljen
takana portin suljen
pimeys vallata saa
milloin ja missä vaan

kommentoi ( 717 näyttöä )   |   ( 3 / 597 )
Suite Sister Mary - Mikä ny liekään!!!  
12.marraskuu 2012
NÄIN YKSINKERTAISESTI TÄSSÄ KIRJOITAN VAIN, ETTÄ MIRA PENNERSTEN KÄYTTÄÄ MYÖS TOISTA NIMEÄ, JOLLA HÄN YRITTÄÄ PETKUTTAA IHAN SUORAAN VIRKAVALTAA JA MUITA SELLAISIA MIHIN TARVITAAN NIMIÄ. TÄMÄ ON FAKTA!

Minä en yhtään pelkää mitä tästä seuraa, koska näitä totuuksia tulee lisää ja lisää!

"Kill her. That's all you have to do"
kommentoi ( 541 näyttöä )   |   ( 3 / 593 )
In memoriam  
21.syyskuu 2012 - Yleistä
Eipä ole taas tullu pitkiin aikoihin mitään tänne kirjoiteltua. Nyt o aihetta kirjoittaa jo jäähyväistekstejä, koska nyt vaan on sellaine tilanne tässä käsillä.

Ikkunasta katselen tässä ny ja kirjoittelen tätä typerää tekstiä. Luontoäiti on muuttamassa kesän syksyksi ja siitä sitten pitkäksi kylmäksi talveksi. Miksi noita täsä ny miettimään tai eres kirjoittelemaan, koska nehän on päivän selviä asioita täsä maailmasa. Toiset asiat eivät sitten oletkaan enää nii päivän selviä. Elämä ei ole tässä mitenkään kohentunu vuosien varrella, vaan alentunu roimasti alaspäi. On siinä ystävätki hävinny ja alkaneet enemmän puukottamaan ja muutenki vittuilemaan. Nyt olen tai ainaki tuntuu siltä, että olen yksin tässä maailmassa ja ehkä niin mun elämäni on pitäny mennäkkin. Ei tullu kesän aikana yhtään festarihommaa tehtyä, ku ei ollu kunnollista lepopaikkaa mulla festareiden välissä. Toisaalta oon jo liian vanha tekemään niitä hommia, ku niihin hommiin halutaan vaan avuttomia teinejä. Tässä ny totean yksinkertaisesti, että festarien roudarihommat on tullut mun osalta tehtyä.

Tätä nykyään majailen yhessä mestassa, jossa tunnen itseni vangiksi kaikin tavoin. Eikä pelkästään se, että majailen sellaisessa paikassa vaan koko helvatun kaupunkia tuntuu suurelta vankilalta. Tässä paikassa ole kunnollisia mahdollisuuksia tehä ruokaa ja eikä peseytyä. Täällä pienissä huonestoissa asustelee monta ihmistä. Täällä ei tunne itseään ihmiseksi vaan oikeastaan vangiksi tai joksikin häkkieläimeksi.

Ehkä tairanki alkaa täsä jo lopettelemaan tekstini tähän ja....


Hassisen kone - Reippaina käymme rekkain alle

kommentoi ( 908 näyttöä )   |   ( 3 / 757 )
Time To Go -projekti 
08.syyskuu 2012
Oli aika pakata kassit ja lähteä matkoihin. Tämä elämä jota olen tässä elännyt tuntui niin mitään sanottamalta. Olin jo hetken ja toisenkin hetken tässä miettinyt, että jotain suurta vielä pitäisi tehdä, mutta mitä. Päässäni hetken raksutti outoja ajatuksia ja vielä oudompia ajatuksia. Yhtenä ajatuksena tuli, että kirjoittaisin kirjan ja toisena tee elokuva. Kumpikin vaihtoehto minua kiehtoo, mutta en osaa kumpaakaa tehdä. Noita kahta ajatusta, kun päässäni pyörittelin niin tuli kolmaskin ja se oli lähde matkalle.
Heti kun tuli tuo kolmas vaihtoehto mieleeni niin aloin miettimään, että pystynkö tässä tekemään mitään matkaan ja minne. Tätä nykyään ei ole enää kissatkaan tiellä, mutta nyt ei ole asuntoakaan. Joten loppujen lopuksi olen vapaa lähtemään....
Katsotaan mitä tänne vielä tulee!Ideoita otan vastaan mielellään....
kommentoi ( 841 näyttöä )   |   ( 3 / 688 )
Repustain tekstejä ulos lyrittelen 
18.kesäkuu 2012 - Yleistä, Uutiset
Taas ois se aika, ku avaan taas sanaiseni arkkuni ja kirjoitan ne tänne blogsivustolleni. On taas aikaa vierähtäny, ku viimeks oon kirjoittanu mitään ajallisia sanoja tänne. Tuon korjaan heti tällä tavalla, että sepustan jotain menneistä viikoistani ja paskat.

Pahoitteluni kirjoituksien puuttumisista, koska olen täsä ny hieman satsannu Jonin Nettiradion nostattamiseen energiani. Oon tehny mainosbuffeja ja tehny jonkinlaista juttuohjelmaa nettiradion aalloilla.

Oma aika ei ole riittäny enää oikein kirjoittamaan tänne, mutta ny sekin korjattu.

Kaikki joukolla kuuntelemaan Jonin nettiradiota. Jonin Nettiradio
2 kommenttia ( 2217 näyttöä )   |   ( 3 / 825 )

<< <Edellinen | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | Seuraava> >>