Hallituksen terrorisoimista 
30.marraskuu 2012
Hallituskaan ei tee mitään hyvää meidän sotilaiden puolesta, jotka yrittävät elää tai haluat yrittää elää normaalielämää. Loppujen lopuksi jo en tiärä mitä on elää normaalielämää, kun olen jo tippunut yhdyskunnan elämän kulkupyörästä kolmisen vuotta. Kuitenkin tämä sota jatkuu ja eikä loppua näy, vaikka on yrittäny kaikin keinoin lopettaa sodan ajoissa. Omasta sotajoukoista on jo kaikki ystävät kuolleet tai on jo lähes kuolemaisillaan. Taidan kirjoituksen päätteeksi päättää heidänkin päivänsäm jotka vielä on elossa, koska heistä ei ole minulle enää mitään apua. Nykyään taistelen jo yksinään tässä sodassa suuria taistelukoneita vastaan, kun ei ole oikein tukijoukkueitta takanani suojaamassa minua. Tänään olen saanut jo monia haavoja naamaan, kaulaan, rintaan ja käsiin, mutta kuitenkin taistelen vielä huomisen ainakin. Ei tässä enää tiedä koska se vapaus syntyy.... Minä en kauan enää jaksa yksin taistele tässä maailmassa, joten on ehkä parempi, että suljen itseni arkkuun ja odotan tämän hallituksen lyövän naulat kiinni arkkuuni.

Todellisuudessa ja kokoajan olen ollut pelkästään pelkkä haamu, jota ei koskaan ole uskottu tai eres todellisuudessa kuunneltu. Ehkä ei tulekkaan enää sitä aikaa, kun minua joku kuuntelisi tai eres ymmärtäisi, että miltä minusta tuntuu. Olen joutunut taistelemaan tässä julmassa maailmassa koko helvetin ikäni kokoni takia.

Pimeys on voittamassa minut...kun ei ole mitään hyvää syytä elää....

Sodan alkua "tapoit" kolme henkeäni, koska en pystynyt heitä kantamaan ja ottamaan tälle loppu matkallein, jota nyt kuljen tässä yksinään.
Hyvä että veri on enää ruokain tässä loppuvaiheessa ja myös veri on myös juomani!


kommentoi ( 824 näyttöä )   |   ( 3 / 594 )
Loppua ei näy vai näkyykö?! 
30.marraskuu 2012 - Yleistä
Tanner jytisee ja mielikin siinä alkaa jo järkkyä mielettömästi. Tänäänkin on sopivasti Antti-myrsky saapunut Suomen ylle. Ei tuo myrsky yhtään helpota tätä pientä sotaa, jota me täällä käydään juuri nyt. On alkanut tuntua siltä, että tuo iso naapuri on tulossa mistä vaan läpi ja sille en pysty mitään. Lopulta tuo iso naapuri vaan jättää minut paljaaksi tähän missä nyt olenkin jo yksin.

Aamulla vartioisin tossa parvekkeella ja näin, kun muilla komppanian parvekkeilla ihmisiä tippui ja kupsahti. Joten tässä alan olemaan yksin ja ehkä joudun taistelemaan yksinään tässä maailmassa tätä ongelmaa vastaan. Ei ystäviä rinnalla näy, vaikka olet aina todennut auttavansa, vaikka mikä olisi. Heti kun on tullut iso ongelma vastaan niin ystävät ovat kaikonneet ympäriltäin.

Alkaa jo iteltäin loppumaan panokset ja ruokakin. Yritän tässä mieltäni pitää yllä enää näillä kirjoituksilla ja enkä tiedä, että lukeeko kukaan näitä minun tekstejäni. Kuitenkin näitä kirjoitan ja kirjoitan, ehkä vielä myöhemminki jos vaan olen enää hengissä henkisesti.

Lunta vain tulee ja tulee ulkona. En minua kiinnosta lähteä ulos, kun siellä on tuollainen ilma. Itsellä ei ole minkäänlaista talvista asuu, kun joudun lähtemään alustavaan evakkoon tämän vuoden keväällä.

Nyt täytyy taas mennä parvekkeelle taistelemaan....tai ainaki polttamaan röökiä, jos sitä kautta saisi sen luodin ottaan tai ainaki se osuu keuhkoihi pikkuhiljaa.
kommentoi ( 835 näyttöä )   |   ( 3 / 710 )
Kuolema tulossa jo 
30.marraskuu 2012
Taistelut jatkuivat läpi yön, vaikka välillä oli hiljaista. Meidän komppanin vääpeli kaatui ja menehtyi lopulta sydänkohtaukseen Oi Viikate, me huusimme, ku hän menehtyi. Tällä hetkellä on hiljaista meitin murjussa. Ei pauhaa radio, kun se eilen hajosi. Ulkona on sellainen ryssän ilma, jossa vaan ryssät liikkuu. Meidän kantilta se on huono juttu, kun ne siellä liikkuu ja me ollaan omassa murjussa suojassa. Toivotaan etteivät nyt palj vie meitin alueita tai tee muutakaan ulkona.
Meitin ruokavarastokaan ei kestä pitkään tällaista lumimyräkkää. Tällä sotilaalle vain annettiin lenkkarit jalkaaan. Siinä toivossa, että ettei sotaa tulisi talven aikana.


kommentoi ( 832 näyttöä )   |   ( 3 / 684 )
Sotarintamalta 2012 
29.marraskuu 2012
On juuri sota syttynyt ja minä poika vaan kirjoitan ensimmäistä kirjettä tai jonkinlaista tekstiä tänne blogiini. Sen jo voin kertoa, että pommikonelaivueet ovat lennelleet kokopäivän taivaalla. Kaukana on kuulunut räjähdyksien ääniä ja lähellä tässä kylänn asukkaiden itkuja ja pelon huutoja. Nyt on hiaman rauhottunu tilanne, mutta aamulla varmaan naapuri hyökkää taas kovilla panoksilla. Meiltä hajosi tänään jo ulkoradio. Emme voi siis kuunnella radiota ja sotia.
kommentoi ( 788 näyttöä )   |   ( 2.9 / 663 )
Eikö kukaan kuule mua?! 
28.marraskuu 2012
Taas tuli aika kirjoittaa tänne tyhjänpäiveeseeni blogiini jotain typerään ja olemattomia tekstejä elämästäin. Joita tahdotaan väkisin väittää valheiksi ja yhtä valheiksi kuin näiden tekstejen kirjoittajaa!

Näin aluksi tässä voin vain todeta ja sanoa syvällä rinta äänelläin, että minua on kiusattu koko vitun helvetin elämä. Ensiksi kouluissa ja myös siviilissä. Hakkumissanoina on ollut "Kääpiö", "Vähä-älyinen kääpiö", "Hobitti", jne. Tuossa vaan osa mitä olen joutunut kuuntelemaan kokoelämäni.

Tässä voin mainita senkin, että viimeiset kolme vuotta ollut koditon ja tämän vuoden alussa menetin lopullisesti rakkaimpani eli kissani. Voin myös mainita, että eipä ole pätkääkään auttanut vanhempani vaan oikeastaan "tappoivat" kissani ja heidän mielestä voin asua vaikka kaduilla. Ehkä tässä tulenki tekemään ja annan teille kaikille rauhan omista kirjoituksistain ja katoan maan uumeniin.

Näin lopuksi totean vaan, että olen...

Tuhlaan aikaa, kadottua taikaa
on valot sammunut, iloni sisältä kadonnut
Tietäni yksin kuljen
takana portin suljen
pimeys vallata saa
milloin ja missä vaan

kommentoi ( 769 näyttöä )   |   ( 3 / 655 )

<< <Edellinen | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | Seuraava> >>