Päivät vähenee ja tulee 2012! 
07.marraskuu 2011 - Yleistä, Uutiset, Ilmoitukset
Onpas sitä aikaa vierähtäny, ku viimeks tänne oon kirjoittanu. Noh aluksi oon siitä pahoillani...japyh!

Mistähä sitä tällä kertaa kirjoittaisi, ku on tota aikaa todellaki kulunnu. Tässähä voisi jo laittaa tätä vuotta hiaman pakettiin, ku ensi kuussa on jo jouluaatto lahjojen saamisen aika.

Tammikuustaha täsä vois aloittaa, ku se kerran on vuoden ensimmäinen kuukausi. Tämä vuosi ei oikein lähtenyt käyntiin niinkuin piti vai pitikö sittenkin alkaa niikuin se alkoikin? No turha sitä tässä mietiskellä enempää. Yksinkertaisesti se juttu oli alusta lähtien pelkkää farssia ja sitä siitä tuli myös Turun Sairashuoneenkadulla. Valitettavasti en tiärä mitä kuuluu Sakulle vai minkä nimen se onkaan saanu. Loppupelissä ei se mua enää kiinnosta eres, koska se mitä hän teki.

Helmikuussa jutustelin tai oikeastaan haukkusin Tosi-TV formaateista parhaiten BB eli meille kaikille tuttu Big Brother. Ny toi saatanan ohjelma pyärii yhes tiätyssä tv-kanavassa. Taas tulee noit bimbojulkiksia lisää tähän maahan. Joo, yheltä toiselta kanavalta tulee huamattavasti parempi Tosi-TV -sarja nimeltä Amazing Races. Tuon formaatin voisi tuoda Suomeen, kun uutena esittäjämaana on rakas naapurimaa Norja.

Ilmoitan tässä ny, että edellekään ei olla tultu hakemaan Vadelma -palkintoja eli UTTP (Useless To The Player).

Pakko näin yksinkertaiset lainata omaa vanhaa teksti huhtikuulta...
REHELLISYYS VAI VALHETTA
Löytyykö täsä maailmasta enää yhtään täysin rehellistä ihmistä, joka ei tahdo pahaa toiselle, vaikka oisinkin paha menneisyys? Tuota asiaa oon jo täsä pitkään miettiny ja tullu siihen tulokseen, että eipä taida löytyy enää. Tänä päivänä valheella pääsee pitemmälle kuin rehellisyydellä. Se on ihan sama mikä otetaan aiheeksi, koska jokaisesta löytyy juuri tuota epärehellisyyden kukkaa. Näin aluksi voisi ottaa vaikkapa tuon meidän vaalit. Noissa vaaleissaki nähtiin, että epärehellisyydellä ja toisten lynkkäämisellä pääsee Suomen suurimpaan lastentarhaan neljäksi vuodeksi kaitsemaan Suomen kansaa ja nostamalla lisää palkkaa. Suomen suurimmassa lastentarhassa unohdetaan todella nopeasti tämän maan omat köyhät ja aletaan syysäämään rahoja ympäri maailmaa. Peruksest vai pitäisikö sanoa Perssuomalaiset eivät saa kuitenkaan tehtyä mitään radikaalisia siirtoja, koska toisella puolella seisovat "rikkattaa" komeilevat Kokomuslaiset.

Ihan vitun sama mitä tunnen sisälläni tai ulkoisesti niin mut aina tuomitaan. Joten on parempi, että totean vaan seuraavan tekstin.

Nyt valitkaa!
Joko orjan kieli
ja orjan mieli
ja orjan omatunto,
tai Suomen kieli
ja Suomen mieli
ja Suomen tunto ja kunto
Nyt valitkaa!
Joko kulta ja kullan kunniaa,
tai isänmaa!
(Severi Nuormaa)


Jos vielä jotkut haluaa tiätää, että miks minut potkittiin yhest nettiradiosta. Kerron sen vaan sähköpostitse. Valaistaan jutusta toinen puolikin niinkuin kuun verinenpuoli. Muutaman ihmisen piti alkoi tehä jäynää ja kertoa mitä sen kanavan sisällä tehään, mutta he käänsivätki kelkkansa ja liittyivät kanavanjäseneksi ja lopulta siirtyivät Kalifan paikalle juontamaan. Ny siellä o todelline petturi juontamassa, joten voit unohtaa kaiken ystävyydestä. Muista "ystävä" mä tiärän jotain, jonka oot jo unohtanu...

I'll be back very, VERY soon!

"Siksihä mää nimenomaan sanoinkin, et' varmasti jokainen sanoisi jotain jos toinen haukkuu....WUF!"

kommentoi ( 837 näyttöä )   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 729 )
Mennyt liian pitkälle - siis mikä?! 
28.helmikuu 2011 - Yleistä, Ilmoitukset
Jotkut uskoo Jumalaan, kun taas toiset uskovat ihan mihin tahansa. Samaa ajatusta voi käyttää myös siihen, että toiset pilkkaamalla tai uhkailevalla tavalla pilaavat toisen ihmisten elämän. Edelleen samaan hengen vetoon lisäisin vielä sellaiset ihmiset, jotka vain valehtelevat ja saa niillä valheilla uskomaan asioita todeksi.

Näitä olen tässä mietiskellyt illat pitkät kun ei ole ollut mukaan tekemistä. No, olenhan mä jo näitä aikaisemminkin kirjoitellut tänne mun pienimuotoiseeni AnaGonda Turisee -blogiini. Valehtelisin jos väitisin, että tähän blogitekstiin tulee uusia ajatuksia mun ajatuksistani.

Turhat päivän julkkiset
Tosi-TV -ohjelmia tulee jo tänä päivänä lähes, joka saatanan kanavasta päivittäin. Niihin ohjelmiin suurin osa ihmisistä tai paremminkin teinit lähtee hakemaan julkisuutta, vaikkei siihen rahkeet riittäisi. Sitten, kun on päässyt "julkisuuteen" niin sitten pitää heti alkaa tekemään kaikinlaisia temppuja, että pysyy julkisuudessa. Noista tosi-tv -ohjelmista turhimpia on Big Brother - Suomi. Tota kautta tähän ihanaan Suomeen maahan on tullut julkisuuteen niinkin turha bimbojulkkis kuin Henna Kalinainen. Tuon bimbojulkkiksen jätän ihan omaan arvonsaansa. On noita muitakin turhia bimbojulkkisia, jotka ei osaa muuta kuin sotkea omansa elämänsä ja myös muittenkin.

Oscareita ja Vadelmia
Tänä yönä jaetaan elokuva-alan arvostetuimmat palkinnot eli Oscarit. Täytyy tässä heti aluksi kertoa, että en ole katsonut suosikkiehdokas listoja. Toivon kuitenkin, että palkinnot menee oikeille omistajille.
Itse tässä voisin jakaa pari palkintoa, mutta palkinnon nimi Valdelma. Aattelin antaa ensiksi muutamia perusteita, että miksi jaan Vadelma-palkinnot näille muutamalle ihmiselle. Ensimmäisenä perusteluna on, että tämä henkilöä esittää ystävää kaikkien nähden, mutta on sisältä yhtä pehmeä kuin vadelma. Toisena perusteena on, että saa kaikki jutut kuullostamaan todellisuudelta, vaikka ne on täyttä puppua. Eikö nuo jo riitä tarpeeksi perusteluksi Vadelma -palkintoon? En kuitenkaan paljasta palkinnon saajan kokonimeä, mutta sen verran kuitenkin, että sen osaa yhdistää oikeaseen ihmiseen. Palkinnon tällä kertaa saa S -kirjaimella alkava naisen henkilö, jonka nimen olen kertonut aikaisemmissa blogijutuissani. Yllätyspalkinto myös jaetaan, jonka on UTTP (Useless To The Player). Tuon palkinnon jaetaan henkilölle, joka omistaa sellaiset nimikirjaimet kuin KR ja on pelikaanilainen Turussa asusteleva nuori miehenalku tai oikeastaan ei hänestä voi sanoa tuota miehenalkua, koska hän on edelleen lastenkengissä.

Tästähän voisi tehdä perinteen, että "jakaa" Vadelma- ja UTTP-palkinnot.


HAHAH! Buddhakin nauraa seuraavalla jutulle jo.


Herne nenään ja "valtio" mukaan
Olo kuin ahdistetulla eläimellä nyt. Tämänkin tekstin kirjoitin vaan ihan vaistojeni ja tunteiden avulla. Aikaisemmasta jutusta syntyi yhdenlainen kujanjuoksu -kisa. Yksi henkilö kasvatti siitä herneen nenäänsä, kun ymmärsi tekstin ihan väärin. Sen jälkeen tämä hyypiö kertoo tarinan toisin ja sitten syntyi tuo kujanjuoksu -kisa. Täysin aivan turhaan tähän juttuun sotkettiin valtio tai oikeastaan paremmin oikeuslaitos. Jutun voi lukea tästä.


kommentoi ( 866 näyttöä )   |   ( 3 / 827 )
I finally found my way - Kiitos ja kunnia! 
12.helmikuu 2011 - Uutiset
Nykyään ihmiset ottavat liiankin helposti herneen nenäänsä, vaikka olisi kertonut asiasta totuuden. Tuntuu myös siltä, että nykyään pitää olla vaan epärehellinen ja pettäjä niin silloin olet jonkinlainen "sankari". Omia mielipiteitäkin ovat ihmiset joutuneet muuttamaan, koska ne eivät miellyttänyt muita ihmisiä. Silloinha tuo mielipide ei ole enää lausutun mielipide.

Uusi suunta, vanha jää
Oon täsä jo pitkään aatellut ja kirjoittanut tänne, että mitä mieltä oon eri asioista. Oon kulkenut tätä tietä jo pitkään eri suuntiin, vaikka en ole koskaan löytänyt loistavaa loppua. Joskus on tullut mieleen, että onko tuota loistavaa loppua edes olemassa. Juuri silloin kun olen luulet löytäväni tuon loistavan lopun, niin multa vedetään mattoa alta tai muuta vastaava. Eikä mun tarvii edes elää seitsemän vuoden syndromassa (faaraon elämä). Näinki voin sen sanoa, että mun onnellisuus on oikeasti suru ja päin vastoin.


Näin lopuksi voin kertoa, että en tiedä ja enkä ole kuullut mitään Sakusta! Voi ku joku kertoisi ja antaisi kuvan hänestä.Nemo ja hänen poikansa Saku. Voi niitä hyviä aikoja, ku "perhe" oli vielä koossa.

kommentoi ( 1063 näyttöä )   |   ( 3 / 726 )
Rehvastelua tähän kauteen! 
24.syyskuu 2010 - Uutiset, Urheilu
Elämän meno on mennyt kokoajan hullummaksi ja hullummaksi. On aivan sama minkä täsä ottais esimerkiksi nyt. Oon täsä huomannu, että ihmiset ovat toisilleen enimmäkseen epärehellisiä puheissaan ja antaa pelkkiä turhia lupauksia. Kuitenki vielä niitäkin ihmisiä, jotka osaa olla rehellisiä ja pitävät lupauksistaan kiinni.

SML kausikin alkoi
SM-liiga alkoi niin sanotulla paikalliskierroksella HIFK-Jokerit 5-3, Ilves-Tappara 1-5, KalPa-JYP 3-2, Kärpät-SaiPa 1-2, Lukko-Ässät 2-3, TPS-HPK 5-4.
Viime kauden mestarijoukkue TPS kohtasi kotonaan viime kauden hopeajoukkueen HPK:n. Ennen ottelua nostettiin Turkuhallin kattoon mestaruusviiri muiden viirien viereen. Mestaruusviiri oli TPS:lle 11 (1956, 1976, 1989-91, 1993, 1995, 1999-2001, 2010) ja lisäksi katossa roikkuu kolme jäädytettyä pelinumeroa 3 Timo Nummelin, 11 Saku Koivu ja 23 Hannu Virta.

Mestaruusjoukkueessa tapahtui muutamia pelaaja vaihtoja ja myös päävalmentaja Kai Suikkanen vaihtoi yllättäin maisemia Venäjän suuntaan. Lähtevistä pelaajista tärkempiä oli puolustajat Lee Sweatt Vancouveriin ja Antti Halonen Timråhon. Hyökkäyspäästä menetys oli ykkösketjun sentteri Ilari Flippula, joka siirtyi ensiksi Helsingin Jokereihin ja sieltä hän jatkoi matkaa ison meren taakse veljensä seurakaveriksi Detroitiin. Tulleista pelaajista varmaan suurimmalla kohulla on Venetzuelassa syntynyt sentteri Mario Valery-Trabucco. Häntä kutsutaan Super-Marioksi.
kommentoi ( 914 näyttöä )   |   ( 3 / 782 )
31.07. - 01.08.2010 DBTL:n esiintyjät 
30.heinäkuu 2010 - Yleistä, Tapahtumat, Ilmoitukset
Lauantaina esiintyy Down By The Laiturissa mm. Putous tv-sarjasta sketsihahmo Marja Tyrni, Ressu Redford & Jussi Rainio, Paleface, Jonna Tervomaa ja Jussi Jaakonaho, Uniklubi ja Mugshot.

Lauantai 31.07.

Forster's Pääteltta
klo 16:00 Portit auki
klo 16:30 Vilperin Perikunta
klo 18:00 Korroosio
klo 19:30 Ressu Redford & Jussi Rainio
klo 21:00 Marja Tyrni
klo 22:00 Dingo
klo 24:00 Paula Koivuniemi
Liput, 30e. K18. Ennakko: DBTL Shop & Lippupalvelu

The Alue/Jokilava
klo 15:00 portit auki
klo 15:30 Absoluuttinen nollapiste
klo 16:45 Callisto
klo 17:30 Marja Tyrni
klo 18:15 Paleface
klo 19:45 Uniklubi
klo 20:45 Jukka Poika & Sound Explosion Band
klo 22:45 Egotrippi
Liput 10e (pe-la 20e). -S- (Puistoravintola K18). Ennakko: DBTL Shop & Lippupalvelu

Linnateatteri
Yksinäisten ilta -klubi: Räppilokari akustisena ja Popkuningatar vihdoinkin Turussa kaupunkilomalla eiku keikalla! Turkuoppaana itte Tero-Petri!
klo 20:00 ovet auki
klo 21:00 Jukka Takalo
klo 22:00 Tero-Petri (Suovanen)
klo 23:00 Jonna Tervonmaa ja Jussi Jaakonaho
klo 24:00 Paleface
Liput 15e. K18

Apollo
(Flash)Back Off -klubi
klo 22:00 ovet auki
klo 24:00 Teddy & The Tigers
klo 02:00 The Nights of Iguana
Liput 12e. K22. Ennakko: DBTL Shop

Night Club Vegas
klo 22:00 - 04:00
Virallinen DBTL -yökerho
PianoWar
Liput 10e. K22

Night Club Marilyn
klo 22:00 - 04:00
Virallinen DBTL -yökerho
Lyn Will Rock You @ Atlantis Bar
Liput 8e. K18

Onnela
klo 22:00 - 24:00
Kuuma Linja
K18

Olavin Krouvi
klo 15:00 - 03:00
klo 18:00 alk. Duo Jaakko Hautaviiva & Markus Heinonen
Great Pump
Cajun Cowboys
Dj

Rento
klo 22:00 Dj Roy
0e

S-Osis
Punk By The Laituri
klo 21:00 ovet auki
klo 21:30 live ->Kakkahätä 77, Mugshot, Part Time Killer, Kivesveto Go Go
Liput 5e. K18

Klubi
Kolo
klo 20:00 ovet auki
dj's Knippe & Knappe
0e

Ilta, Live(talo)
klo 21:00 ovet auki
Indie-iltamat: No Shame, I Walk The Line, Hero Dishonest, Sue dj´s
10e

* * * * * *

Sunnuntai 01.08.

Klubi
klo 05:00 - 12:00
Ilta DBTL afterhours: dj's Paul Easy, John Major, Defa, Pete S., Bio.
5e

kommentoi ( 1207 näyttöä )   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 860 )

<< <Edellinen | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | Seuraava> >>