Farssin viemää 
16.marraskuu 2011
Näyttämön odotussali ammottaa tyhjyttään. Paikalla ei ole kuin kourallinen ihmisiä, joita ei kiinnosta tuleva farssinäytelmä. Heillä on luultavammin oma farssinäytelmä tiedossa, jota he odottavat jännittyneenä. Kello käy uhkaavasti kello yhtä ja näytelmän näyttelijät ovat paikalla ja käyvät jatkuvasti tupakkahuoneessa tai veskissä, jonkinlaista kramppikuumetta on siis aistittavissa. Näyttelijöiden avustajat ovat kuitenkin karkuteillä, vaikka niitä juuri nyt näyttelijät kaipailevat.

Näytelmä kerto naisesta, joka on huonomuistinen ja uskoo enemmän ystäviään kuin itseään. Hän ei osaa itse päättää asioita tai ei uskalla päättellä omia asioitaan. Naisen elämään ilmestyi yht'äkkiä entinen miesystävä, jonka kanssa hän alkoi viettää useita päiviä ja iltoja.Tästä sitten naisen ystävät riemastuivat tai oikeastaan toivovat ja pyytävät naista lopettamaan kaveruus tähän entiseen miesystävään. Naisen ystävien mielestä mies vain huokuu pahanlaista seuraa, koska tuon miehen menneisyydestä löytyy karmivia tekosia. Mies on kuitenkin karmivat tekonsa sopinut itsensä ja suuren mahtavan Jumalan kanssa.

Näytelmä alkoi tavanomaisella tavalla, naisnäyttelijätär oli hukassa sanojensa ja myös rekvisiitan kanssa Hän ei muistanut omiaan vuorosanojaan kunnolla, kun taas miesnäyttelijä ja hänen apurinsa loistivat näyttämöllä kirkaammin kuin Moskovan valot iltahämärässä. Naisnäyttelijätär ei saanut missään välissä itsestään irti vanhaa glamouria, josta hänet tunnetaan. Hän tarkelteli sanoissa ja alkoi muistelemaan vanhoja asioita, joista sivuosanäyttelijät eivät pitäneet laisinkaan. Näytti siltä, että sivuosassa ollet pystyivät antaamaan glamouria itsestään paremmin kuin tämä naispuolinen pääosanäytelijätär.

Tässä vaiheessa on pakko sanoa, että tuli levähdystauko aivan oikeaan paikkaan. Levähdystauon aikana näyttelijät, avustajat ja muu henkilökunta pääsee levähtämään. Katsojatkin pääsevät juomaan aulasta kaffetta ja syömään pullaa, kun odotellaan Grandefinaalia eli näytelmän loppua.

Grandefinaali
Loppukohtaus on vielä tulossa, koska yleisö ei tiedä mikä sieltä tulee. Kohtaus alkaa kun näyttelijät tulevat estraadille. Yllättävän isopamppuinen näyttelijä avaa suunsa alkaa lausumaan ylemmän taholta tulevia sanoja sanojen perään. Loppujen lopuksi naisnäyttelijätären suu loksataa ammolleen, kun miesnäyttelijä poistuu estraadilta mustaan nahkatakkiin pukeutuneena pois iso virne suullaan.

Tämä näytelmä nähtiin luultavammin viimeisen kerran, ellei sitten naisnäyttelijätär taho tehä uusintaa tästä.

@junkmail - Ei koskaan enää

1 kommentti ( 1265 näyttöä )   |   ( 3 / 797 )
Päivät vähenee ja tulee 2012! 
07.marraskuu 2011 - Yleistä, Uutiset, Ilmoitukset
Onpas sitä aikaa vierähtäny, ku viimeks tänne oon kirjoittanu. Noh aluksi oon siitä pahoillani...japyh!

Mistähä sitä tällä kertaa kirjoittaisi, ku on tota aikaa todellaki kulunnu. Tässähä voisi jo laittaa tätä vuotta hiaman pakettiin, ku ensi kuussa on jo jouluaatto lahjojen saamisen aika.

Tammikuustaha täsä vois aloittaa, ku se kerran on vuoden ensimmäinen kuukausi. Tämä vuosi ei oikein lähtenyt käyntiin niinkuin piti vai pitikö sittenkin alkaa niikuin se alkoikin? No turha sitä tässä mietiskellä enempää. Yksinkertaisesti se juttu oli alusta lähtien pelkkää farssia ja sitä siitä tuli myös Turun Sairashuoneenkadulla. Valitettavasti en tiärä mitä kuuluu Sakulle vai minkä nimen se onkaan saanu. Loppupelissä ei se mua enää kiinnosta eres, koska se mitä hän teki.

Helmikuussa jutustelin tai oikeastaan haukkusin Tosi-TV formaateista parhaiten BB eli meille kaikille tuttu Big Brother. Ny toi saatanan ohjelma pyärii yhes tiätyssä tv-kanavassa. Taas tulee noit bimbojulkiksia lisää tähän maahan. Joo, yheltä toiselta kanavalta tulee huamattavasti parempi Tosi-TV -sarja nimeltä Amazing Races. Tuon formaatin voisi tuoda Suomeen, kun uutena esittäjämaana on rakas naapurimaa Norja.

Ilmoitan tässä ny, että edellekään ei olla tultu hakemaan Vadelma -palkintoja eli UTTP (Useless To The Player).

Pakko näin yksinkertaiset lainata omaa vanhaa teksti huhtikuulta...
REHELLISYYS VAI VALHETTA
Löytyykö täsä maailmasta enää yhtään täysin rehellistä ihmistä, joka ei tahdo pahaa toiselle, vaikka oisinkin paha menneisyys? Tuota asiaa oon jo täsä pitkään miettiny ja tullu siihen tulokseen, että eipä taida löytyy enää. Tänä päivänä valheella pääsee pitemmälle kuin rehellisyydellä. Se on ihan sama mikä otetaan aiheeksi, koska jokaisesta löytyy juuri tuota epärehellisyyden kukkaa. Näin aluksi voisi ottaa vaikkapa tuon meidän vaalit. Noissa vaaleissaki nähtiin, että epärehellisyydellä ja toisten lynkkäämisellä pääsee Suomen suurimpaan lastentarhaan neljäksi vuodeksi kaitsemaan Suomen kansaa ja nostamalla lisää palkkaa. Suomen suurimmassa lastentarhassa unohdetaan todella nopeasti tämän maan omat köyhät ja aletaan syysäämään rahoja ympäri maailmaa. Peruksest vai pitäisikö sanoa Perssuomalaiset eivät saa kuitenkaan tehtyä mitään radikaalisia siirtoja, koska toisella puolella seisovat "rikkattaa" komeilevat Kokomuslaiset.

Ihan vitun sama mitä tunnen sisälläni tai ulkoisesti niin mut aina tuomitaan. Joten on parempi, että totean vaan seuraavan tekstin.

Nyt valitkaa!
Joko orjan kieli
ja orjan mieli
ja orjan omatunto,
tai Suomen kieli
ja Suomen mieli
ja Suomen tunto ja kunto
Nyt valitkaa!
Joko kulta ja kullan kunniaa,
tai isänmaa!
(Severi Nuormaa)


Jos vielä jotkut haluaa tiätää, että miks minut potkittiin yhest nettiradiosta. Kerron sen vaan sähköpostitse. Valaistaan jutusta toinen puolikin niinkuin kuun verinenpuoli. Muutaman ihmisen piti alkoi tehä jäynää ja kertoa mitä sen kanavan sisällä tehään, mutta he käänsivätki kelkkansa ja liittyivät kanavanjäseneksi ja lopulta siirtyivät Kalifan paikalle juontamaan. Ny siellä o todelline petturi juontamassa, joten voit unohtaa kaiken ystävyydestä. Muista "ystävä" mä tiärän jotain, jonka oot jo unohtanu...

I'll be back very, VERY soon!

"Siksihä mää nimenomaan sanoinkin, et' varmasti jokainen sanoisi jotain jos toinen haukkuu....WUF!"

kommentoi ( 915 näyttöä )   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 836 )
Kaiken pitäis muuttuu 
13.elokuu 2011 - Yleistä
Eipä oo tullu täsä pitkiin aikoihin kirjoitettu tänne blogiini yhtään mitään, vaikka oisinki ollu mielessä monia juttuja. En ny tierä, että onko se saamattomuutta vai ei vai jaksa aina kirjoittaa ihan kaikkea tänne mitä on tapahtunu.

No näin ihan aluksi voisin kertoo, että taas tuli oltua muutamilla festareilla roudarina ja siinä oheessa yhel festarilla blokkarina. Blokkarin homma kerätä "kännisten" jättämiä tyhjiä muovisia oluttuoppeja pöytiinsä ja tölkkejä. Eivät kaikki festariyleisöstä tajunnu, että tölkkien ja muovipullojen palauttamisesta takaisin myyntikojuun sai per euron tuotteesta. Kuitenkin suurin osa festariyleisöstä survoi juuri noita muovipulloja omiin kasseihin ja kiikuttivat seuraavana aamuna johonkin kauppaan ja muovipullosta vaan 20 senttiä. Se siitä blokkarin hommasta ja eipä sitä tartte tulla tehtuu enää toisten toivottavasti. Kyllä mä ennemmin teen ihan noit roudarin hommia ja vaikkapa festarialueen rakentamista jos o vaan kunnolliset välineet ja hyvät työtoverit.
Täsä vois viel kertoo hiaman, että millaisia työtovereita sitä ollu tänä kesä, mut sen jo arvaa ettei kaikki o ihan tosityömiehiä vai pitäiskö puhua enemmin tosityönaisista. Yhel festarilla oli töissä pari likkaa, joista ei ny pahemmin ollu hyötyä vaan enemmän haittaa. Se siitä ja sen kestävyydestä.

Mistähä sitä viel täsä kirjoittais, että tulisi tätä tekstiä enemmänkin. Alkaa noi aiheet tai ideat loppumaan multa ny jo täsä vaiheessa. Oisha se kiva jos täsä viel jotain kirjoitettu tänne siis jotain järkevää. Ei vaan oikein synny minkäänlaista järkevää tekstiä täsä vaiheessa, mut on tääkin ny jotain. Onpa tääki ihan järjetöntä kirjoittamista ny. Ehkäpä ensi kerralla tulee sit enemmän järkevää tekstiä.

Kolmas Nainen: Kaiken pitäis muuttuu


kommentoi ( 977 näyttöä )   |   ( 3 / 817 )
Kuolematon II 
15.kesäkuu 2011 - Yleistä
Olen täsä jo pitkään miettiny oikeasti, että millaisia ovat todelliset ystävät tai kaverit. On moni tullut pettämään asioissa, vaikka toisin väittävät. Oon joissakin asioissa ollu pahantekijä tai suolejija, mutta kuitenkin minusta on tehty aina se syyllinen. Todellisuudessa kukaan ei välitä siitä mitän minä tunnen sisälläni. Ihan vitun sama mitä tunnen sisälläni tai ulkoisesti niin mut aina tuomitaan. Joten on parempi, että totean vaan seuraavan tekstin.

Nyt valitkaa!
Joko orjan kieli
ja orjan mieli
ja orjan omatunto,
tai Suomen kieli
ja Suomen mieli
ja Suomen tunto ja kunto
Nyt valitkaa!
Joko kulta ja kullan kunniaa,
tai isänmaa!
(Severi Nuormaa)

Severi Nuormaa on minun isoisoisäni. YLPEE!
kommentoi ( 901 näyttöä )   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 798 )
Lasisankari(ko) vai Iso Jytke?! 
21.huhtikuu 2011 - Yleistä
Onhan se täsä jo nähty pitkään, että ei täsä kannata mitään oikein suunnitella asioita tulevaisuuden kannalta. Nähtiihä se taas, ku oli aattelu tehä jotain mielenkiintoista tulevana kesänä, mutta sekin suunnitelma kaatui. Nuo vanhat asiat vaan tulee aina ja aina uudelleen esiin vaikka ne oisin jo peittänyt hautakuoppaan asti. Joku vaan ne perkules tahtoo kaivaa esiin aina uudelleen. Olisi kiva tietää kuka henkilö oikein on, joka tahtoo kaivella mun menneisyyden asioita. Alkaa jo pikku hiljaa tympimään tämä vanhojen asioiden penkominen. Annettais vaan olla vanhojen asioiden jo siellä haudassa ja jatkettaisiin tätä uutta mielenkiintoista tulevaisuutta.

REHELLISYYS VAI VALHETTA
Löytyykö täsä maailmasta enää yhtään täysin rehellistä ihmistä, joka ei tahdo pahaa toiselle, vaikka oisinkin paha menneisyys? Tuota asiaa oon jo täsä pitkään miettiny ja tullu siihen tulokseen, että eipä taida löytyy enää. Tänä päivänä valheella pääsee pitemmälle kuin rehellisyydellä. Se on ihan sama mikä otetaan aiheeksi, koska jokaisesta löytyy juuri tuota epärehellisyyden kukkaa. Näin aluksi voisi ottaa vaikkapa tuon meidän vaalit. Noissa vaaleissaki nähtiin, että epärehellisyydellä ja toisten lynkkäämisellä pääsee Suomen suurimpaan lastentarhaan neljäksi vuodeksi kaitsemaan Suomen kansaa ja nostamalla lisää palkkaa. Suomen suurimmassa lastentarhassa unohdetaan todella nopeasti tämän maan omat köyhät ja aletaan syysäämään rahoja ympäri maailmaa. Peruksest vai pitäisikö sanoa Perssuomalaiset eivät saa kuitenkaan tehtyä mitään radikaalisia siirtoja, koska toisella puolella seisovat "rikkattaa" komeilevat Kokomuslaiset.
Eipä täsä ny muukaan tuu enää mieleen, joten saa kommentoida tekstiä.
kommentoi ( 794 näyttöä )   |   ( 3 / 783 )

<< <Edellinen | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | Seuraava> >>