Yksinäisyys ja toisten puuttuminen elämääni on syönnyt minua! KUOLEMA TIEODOSSA 
20.syyskuu 2013
Eipä taireta sitä millään ymmärtää, kuinka paljon minuun sattuu. Ei minulla ole ketään ystävää ja eikä eres halittavia lemmikeitä, joita halisi ny näinä heikkoina hetkinä. Olen kyllästyny itkemään itseni uneen joka ilta ja toivonu, että yö olisi viimeinen. Ei ole tuntunu siltä, että sanoilla olisi minkään tason arvoa. Olen tässä jo miettiny, että turhaan täällä minä elän ja kun elän niin olen vain muiden kiusattavana! Haaveni on todellaki kaatunut monesti ja niitä en yksin jaksa enää kannattaa. Olen siis yksin! Sytytän kynttilän rakkaimpieni ystävieni kunniaksi, jotka ovat jo poistuneet tästä maailmasta. He ymmärsivät kuinka vaikeaa minulla on ollu tässä elämässä ja tulee olemaan. Nämä ystävät eivät vaan itse jaksaneet elää. Osa heistä on kuollut erilaisia onnettomuuksissa. Ite oli myös yhessä kolarissa, jonka seurauksena kaveri joka oli kuski lopula tappoi itsensä. Olen yksin. Ei mitään valoa tässä elämässä, kun vain pelkkää mustaa!

Olen sen tässä elämässä huomannu todellaki, että olen vaan pelkkä kiusattavana olentona tässä maailmassa. En tunne sisälläni mitään muuta kuin pelkkää kipua ja tuskaa. Ne ovat ainoat asiat mitä minulla saakin olla. Rakkaus tai eres ihmiset ympärilläni on aivan tuntematonta asiaa. Varsinkin, kun muut kertoilevat ja haluavat pitää minun menneisyyttäni yllä, joten vittu pidetään sitten. Kerrotaan tässä samantein mitä sitä elämän aikana on tullut tehtyä, niin loppuisiko sitten minusta kerrotut jutut. No, EI! Silloin vaan lisää lyödää, lyötyä miestä. Sepä tuntuukin niin ihanalta.

Naamassani on erelleen muisto siitä mitä läskiperse Pennerstenin aviomies Patrik teki! Eli hakkasi poskiluuni paskaksi! SITÄ EN KOSKAAN ANNA ANTEEKSI! Tiedoksi kaikille, että siitä johtuen minua välillä huimaa ja oikeasilmä sumeutuu...HYVÄ NIIN! Olenki jo valmis siihen tosiasiaan, että sokeudun päivä päivältä.


Olen hakannu monia ihmisiä, koska ovat tehneet minulle pahaa. Kuitenki ylemmiltä tahoilta katsottu aina, että minä olisin aloittanu "sodan". Olin kouluissa kiusattu pienuuteni takia, koska olen alle 160 senttinen "kääpiö" normaali mittaisena. Joten en ole kääpiö! Tiedoksi teille kaikille vaan, että minulla on raajat ihan sopusuhdannassa kehooni. Haistakaa te pitkä paska vitun kiusaajat ja miettikää mitä muka hyvää olette saanneet aikaanne.


Minun menneisyyteni vittuakaan kuullu muiden ihmisten kerrottavaksi ja jos siitä pitää jotain kertoa niin siitä kerron minä.

Olen vuosia sitten menettäny siis lemmikkini joita edelleen kaipaan ja haluaisin halia. Essi oli minulle elämä, kun sitä ei ole niin EI OLE ELÄMÄÄ!!!


kommentoi ( 805 näyttöä )   |   ( 2.9 / 753 )
Yksin ja vereni 
02.syyskuu 2013
Puheeni on ilmaa vain,
tekemiseni on tyhjää,
minulta varastella saa.

Nurkkaan halutaan ajaa,
toivotaan että yksin jään.
Olen jo täällä yksinäin.

Vereni vuodatan maahan.

kännyruno.
kommentoi ( 819 näyttöä )   |   ( 3 / 645 )
Aika muka parantaa haavoja 
19.elokuu 2013
Aika parantaa haavat. Ei todellakaan aika paranna haavoja, vaan ennemmin haavat enemmän vuotavat ajan kuluessa. Asioita halutaan yleensä selvittää ja selvittää, mutta kuitenkin jää lopulta heikomman osapuolen sanomiset unholaan. Tuon heikomman haavat eivät koskaan parannut, koska eihän hänen sanoilla tai tuntemuksilla ole mitään väliä, vaikka toisin väitetään. Heikommalla ei välttämättä ole ystäviä tai edes minkäänlaista tukiverkostoa, johon voisi tukeutua samallain, kuin toinen osapuoli tai osapuolet. Heikompi tuntee itsensä vaan enemmmän turhemmaksi mitä todellisuudessa on. Yksinäisyys ja tuen puuttuminen syö ihmistä kuin ihmistä.
kommentoi ( 806 näyttöä )   |   ( 2.8 / 768 )
AnaGonda turisee Youtubessa 
09.elokuu 2013 - Yleistä
Todellaki mä oon alkanu tekemään lyhyitä videopätkiä, joissa hölötän jotain joutavia asioita nopeasti.
Helvetillistä keskiviikkoa

Torstai joo - ei toivoa

Ootellaan ukonilmaa


kommentoi ( 790 näyttöä )   |   ( 3 / 627 )
Haalari mä oon! 
02.heinäkuu 2013 - Yleistä
On se täsä elämässä tullut selväksi, että oon vaan pelkkä haalari muille ihmisille. Ei sitä tarvii kauankaan täsä miettiä, että mitä mä tolla haalari merkityksellä tarkoitan. No yritetään nyt hiaman valaista teitä lukijoita, jos eres teitä oon.

Näin aluksi voisin todeta, että mua koko elämäni kiusattu. Koko koulu aikani kiusattiin. Ei pelkästään niin sanotut luokkalaiset ja myös opettajat ja koulujen REHTORIT!

Otetaan tähän esimerkiksi yläasteen ruotsinopettaja. Oli ollut kokeiden palautushetki. Tämä vitun lihava ruotsinopettaja jakoi kokeita luokalle ihan normaalisti ja sitten kun tulin minun vuoroni saada koepaperini, niin tämä vitun lihava opettaja sanoo "(nimeni) sait taas vitosen". Mitä vittua hän kaikille sen kailotti, no olisi vittu sanonu sitten kaikkien muidenki numerot, mutta EI! (Jag är Nazi!) <=siinä mun ruotsin taitoni ja kiitos siitä Klamydia -yhtyeelle.

Yksin ollut tässä maailmassa ja sitten ku on ollut ystäviä. Niin nekin ovat alkaneet kiusaamaan ja loukkaamaan ja varsinki uskomaan muiden juttuja. Siksi tunnen olevani pelkkä haalari, jonka voi heittää nurkkaa "likaisena" ja unohtaa sinne!

Tässä lopuksi totean, että kaikki ainoat todelliset ystäväni ovat jo kuolleet ja siksi onki parempi että minäkin lähtisin heidän mukaan! Loppuu tää haalarina oleminen!

Toivottavasti te kiusaatte jotain ymmärrätte tästä tekstistä, jos eres luette....mutta et varmaan, koska te luulette olevanne niin palj ylempänä oikeutettuja kiusaamaan mua! Mä olenki valmis tekemään teistä selvää...kuolkaa!

kommentoi ( 865 näyttöä )   |   ( 3 / 619 )

<< <Edellinen | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | Seuraava> >>