In memoriam  
21.syyskuu 2012 - Yleistä
Eipä ole taas tullu pitkiin aikoihin mitään tänne kirjoiteltua. Nyt o aihetta kirjoittaa jo jäähyväistekstejä, koska nyt vaan on sellaine tilanne tässä käsillä.

Ikkunasta katselen tässä ny ja kirjoittelen tätä typerää tekstiä. Luontoäiti on muuttamassa kesän syksyksi ja siitä sitten pitkäksi kylmäksi talveksi. Miksi noita täsä ny miettimään tai eres kirjoittelemaan, koska nehän on päivän selviä asioita täsä maailmasa. Toiset asiat eivät sitten oletkaan enää nii päivän selviä. Elämä ei ole tässä mitenkään kohentunu vuosien varrella, vaan alentunu roimasti alaspäi. On siinä ystävätki hävinny ja alkaneet enemmän puukottamaan ja muutenki vittuilemaan. Nyt olen tai ainaki tuntuu siltä, että olen yksin tässä maailmassa ja ehkä niin mun elämäni on pitäny mennäkkin. Ei tullu kesän aikana yhtään festarihommaa tehtyä, ku ei ollu kunnollista lepopaikkaa mulla festareiden välissä. Toisaalta oon jo liian vanha tekemään niitä hommia, ku niihin hommiin halutaan vaan avuttomia teinejä. Tässä ny totean yksinkertaisesti, että festarien roudarihommat on tullut mun osalta tehtyä.

Tätä nykyään majailen yhessä mestassa, jossa tunnen itseni vangiksi kaikin tavoin. Eikä pelkästään se, että majailen sellaisessa paikassa vaan koko helvatun kaupunkia tuntuu suurelta vankilalta. Tässä paikassa ole kunnollisia mahdollisuuksia tehä ruokaa ja eikä peseytyä. Täällä pienissä huonestoissa asustelee monta ihmistä. Täällä ei tunne itseään ihmiseksi vaan oikeastaan vangiksi tai joksikin häkkieläimeksi.

Ehkä tairanki alkaa täsä jo lopettelemaan tekstini tähän ja....


Hassisen kone - Reippaina käymme rekkain alle

kommentoi ( 908 näyttöä )   |   ( 3 / 757 )
Time To Go -projekti 
08.syyskuu 2012
Oli aika pakata kassit ja lähteä matkoihin. Tämä elämä jota olen tässä elännyt tuntui niin mitään sanottamalta. Olin jo hetken ja toisenkin hetken tässä miettinyt, että jotain suurta vielä pitäisi tehdä, mutta mitä. Päässäni hetken raksutti outoja ajatuksia ja vielä oudompia ajatuksia. Yhtenä ajatuksena tuli, että kirjoittaisin kirjan ja toisena tee elokuva. Kumpikin vaihtoehto minua kiehtoo, mutta en osaa kumpaakaa tehdä. Noita kahta ajatusta, kun päässäni pyörittelin niin tuli kolmaskin ja se oli lähde matkalle.
Heti kun tuli tuo kolmas vaihtoehto mieleeni niin aloin miettimään, että pystynkö tässä tekemään mitään matkaan ja minne. Tätä nykyään ei ole enää kissatkaan tiellä, mutta nyt ei ole asuntoakaan. Joten loppujen lopuksi olen vapaa lähtemään....
Katsotaan mitä tänne vielä tulee!Ideoita otan vastaan mielellään....
kommentoi ( 841 näyttöä )   |   ( 3 / 687 )
Repustain tekstejä ulos lyrittelen 
18.kesäkuu 2012 - Yleistä, Uutiset
Taas ois se aika, ku avaan taas sanaiseni arkkuni ja kirjoitan ne tänne blogsivustolleni. On taas aikaa vierähtäny, ku viimeks oon kirjoittanu mitään ajallisia sanoja tänne. Tuon korjaan heti tällä tavalla, että sepustan jotain menneistä viikoistani ja paskat.

Pahoitteluni kirjoituksien puuttumisista, koska olen täsä ny hieman satsannu Jonin Nettiradion nostattamiseen energiani. Oon tehny mainosbuffeja ja tehny jonkinlaista juttuohjelmaa nettiradion aalloilla.

Oma aika ei ole riittäny enää oikein kirjoittamaan tänne, mutta ny sekin korjattu.

Kaikki joukolla kuuntelemaan Jonin nettiradiota. Jonin Nettiradio
2 kommenttia ( 2213 näyttöä )   |   ( 3 / 825 )
Totuuksia metsän keskeltä osa I 
30.toukokuu 2012 - Yleistä
Aattelin täsä ny kirjoittaa luonnonhelmasta jotain tekstiä blogiin. En ole tainu kirjoittaa vielä oikeastaan itsestäin mitään tänne. Nyt on aivan oiva mahdollisuus kirjoittaa, ku oon täällä keskellä en mitään tähdellisiä asioista mm. ihmisistä, liiallisesta melusta, jne.

Näin aluksi voisi mainita, että oon synnytyssairaala Heidekenissä syntynyt tosa 70-luvun puolivälin korvilla. Aivan varhaisessa vaiheessa todettiin, että mulla on erittäin paha maitoallergia. Tuli monia päiviä, viikkoja ja kuukausia vietettyä sairaalassa. Tuosta jollakin tavoin toipuneena niin kohelsin ruokapöydän kulmaani pääni ja sain iso haavan. Sillo tais olla jotku perhejuhlat tai jotkut vastaavat käynnissä.

Jos ny sitä kertoisi miten tai millaan oikeastaan ala- ja ylä-aste tuli käytyä. Koulunkäynti oli pelkästään ongelmallista, ku luokkatoverit kiusasivat päivästä toiseen ja vuodesta toiseen. Jos puolustauduin jollain tavoin niin sitten opettajat/rehtorit oikeastaan taputteli kiusaajien päitä ja mä sain suurin syyn niskoilleni. Yläasteella kiusaamine vähentyi, mutta oli se läsnä minun koulunkäynnissä. Kymppiluokal ei oikeastaan ollu enää kiusaamista, ku oli rento luokkahenki. Ammattikoulu meni ihan omalla painolla jo eli ei oikeastaan enää mitään kiusaamista. Ehkä mua kiusattiin ku olin luokan pienikokoisin.

Jatkoa seuraa...
kommentoi ( 856 näyttöä )   |   ( 3 / 815 )
Haaveissa vai pilvilinna elämää 
15.toukokuu 2012 - Yleistä
Haaveet kaatuu niin sinäkin, jos hieman Jore Marjarannan biisin samoja muuttelee ja alkaa oikein aattelenaan omia haaveita. On itselläin ollut monenlaisia haaveita, jotka ovat jääneet elämään taustalle tai sitten ovat yksinkertaisesti yksitellen karisseen mielestäin pois. Jotkut haaveistani otta ollut jo alusta lähtien älyttömyyden huipennuksia eli samantien mappi ööhön.
Oon muutamia projekteja ollu alusta lähtien suunnittelemassa & rakentamassa, mut jossaki välis minut siirretään sivuun projektista ja he ottavat tai oikeastaan mun tekeleet omakseen. Tälläki hetkel yhden seuran junioritoiminnan idea o minun kädestäin.
kommentoi ( 814 näyttöä )   |   ( 3 / 760 )

<< <Edellinen | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | Seuraava> >>