Aika muka parantaa haavoja 
19.elokuu 2013
Aika parantaa haavat. Ei todellakaan aika paranna haavoja, vaan ennemmin haavat enemmän vuotavat ajan kuluessa. Asioita halutaan yleensä selvittää ja selvittää, mutta kuitenkin jää lopulta heikomman osapuolen sanomiset unholaan. Tuon heikomman haavat eivät koskaan parannut, koska eihän hänen sanoilla tai tuntemuksilla ole mitään väliä, vaikka toisin väitetään. Heikommalla ei välttämättä ole ystäviä tai edes minkäänlaista tukiverkostoa, johon voisi tukeutua samallain, kuin toinen osapuoli tai osapuolet. Heikompi tuntee itsensä vaan enemmmän turhemmaksi mitä todellisuudessa on. Yksinäisyys ja tuen puuttuminen syö ihmistä kuin ihmistä.
kommentoi ( 861 näyttöä )   |   ( 2.9 / 831 )
AnaGonda turisee Youtubessa 
09.elokuu 2013 - Yleistä
Todellaki mä oon alkanu tekemään lyhyitä videopätkiä, joissa hölötän jotain joutavia asioita nopeasti.
Helvetillistä keskiviikkoa

Torstai joo - ei toivoa

Ootellaan ukonilmaa


kommentoi ( 845 näyttöä )   |   ( 3 / 693 )
Haalari mä oon! 
02.heinäkuu 2013 - Yleistä
On se täsä elämässä tullut selväksi, että oon vaan pelkkä haalari muille ihmisille. Ei sitä tarvii kauankaan täsä miettiä, että mitä mä tolla haalari merkityksellä tarkoitan. No yritetään nyt hiaman valaista teitä lukijoita, jos eres teitä oon.

Näin aluksi voisin todeta, että mua koko elämäni kiusattu. Koko koulu aikani kiusattiin. Ei pelkästään niin sanotut luokkalaiset ja myös opettajat ja koulujen REHTORIT!

Otetaan tähän esimerkiksi yläasteen ruotsinopettaja. Oli ollut kokeiden palautushetki. Tämä vitun lihava ruotsinopettaja jakoi kokeita luokalle ihan normaalisti ja sitten kun tulin minun vuoroni saada koepaperini, niin tämä vitun lihava opettaja sanoo "(nimeni) sait taas vitosen". Mitä vittua hän kaikille sen kailotti, no olisi vittu sanonu sitten kaikkien muidenki numerot, mutta EI! (Jag är Nazi!) <=siinä mun ruotsin taitoni ja kiitos siitä Klamydia -yhtyeelle.

Yksin ollut tässä maailmassa ja sitten ku on ollut ystäviä. Niin nekin ovat alkaneet kiusaamaan ja loukkaamaan ja varsinki uskomaan muiden juttuja. Siksi tunnen olevani pelkkä haalari, jonka voi heittää nurkkaa "likaisena" ja unohtaa sinne!

Tässä lopuksi totean, että kaikki ainoat todelliset ystäväni ovat jo kuolleet ja siksi onki parempi että minäkin lähtisin heidän mukaan! Loppuu tää haalarina oleminen!

Toivottavasti te kiusaatte jotain ymmärrätte tästä tekstistä, jos eres luette....mutta et varmaan, koska te luulette olevanne niin palj ylempänä oikeutettuja kiusaamaan mua! Mä olenki valmis tekemään teistä selvää...kuolkaa!

kommentoi ( 928 näyttöä )   |   ( 3 / 684 )
AVOIN KIRJE Suomen kansalle - TOTUUS ULOS! 
19.kesäkuu 2013 - Ilmoitukset
Salattu riita on paras ny aukaista. Salattuna jutusta ei ole mitään hyöty, kun ainoastaan väärille henkilöille. Jotka eivät uskalla itse myöntää virheitään, joten jonkun ne on tehtävä nyt tai mahdollisimman pian. On hyvä ymmärtää, mitä tästä riidasta on jo kehkeytynyt ja miksi muka toiset haluavat vaan kieltää virheensä.

TOTUUS ESIIN
Yhden harrastuspohjaisen nettiradion "päälikkö" ei ole millään tavoin tasapuolinen ja alkoi heti syytellä kaikesta, vaikka juontajana tein kaikki juontohommani ajalla ja muutenkin toimin oikein. Heti kun nettiradion chatiin ilmestyi myöhemmin juontajaksi siirtyny Mirero, niin chatin ilmapiiri muuttui aivan hullunlaiseksi. Lopulta alettiin mua syyttelemään turhasta ja lopulta lensin ulos. Siirryin toiseen nettiradioon hommiin. Sinnekin tämän Mirero ilmestyi ja jatkoi kiusaamista.

Lopulta tämä kiusaaja julkisti chatissa minun yksityisasioita ja eikä ole pyytänyt sitä anteeksi, vaan jatkoi kiusaamista. Oli minun parempi luopua siitäkin juontopestistä!

Ei ole vieläkään myöntänyt virhettäänsä, vaan halunnut sotkea lisää tuntemattomia ihmisiä tähän juttuun! Hän on pyytäny kavereitaansa kimppuuni.
kommentoi ( 904 näyttöä )   |   ( 3 / 553 )
War is war  
20.toukokuu 2013
Mitä turhaan tässä pitkästi kertoa asiaa, ku sen voi kertoa todella lyhyesti!

Facebookissa on monia ihmisiä, jotka leikkivät ystäviä, mutta todellisuudessa he PUHUVAT PASKAA heidän ystävien selkien takana tuntemattomille ihmisille. Tässä on niistä muutama Mira Pennersten ja Kari Palenius. ÄLKÄÄ OTTAKO NIITÄ YSTÄVIKSEEN, JOS HALUATTE PITÄÄ OMASTA ELÄMÄSTÄ KIINNI!
kommentoi ( 888 näyttöä )   |   ( 3 / 671 )

<< <Edellinen | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | Seuraava> >>