Lapsilisät o turhia!!!! 
25.heinäkuu 2014 - Yleistä
Kun kerran aloin täsä jo kertomaan menneisyydestä tai jotkuha sanoo tota nuoruudeksi, mutta minä en!

No, kun pääsin jo vauhtiin, joten antaa tulla lisää vaan tekstiä nuoruudestani julki. Tällä kertaa kerron omin sanoin, mutta EI tätäkään kuitenkaan uskota.

Nämä niin sanotut vanhemmat oli säästäneet lapsirahani (ihme kylläkin) ja sain käyttää oman tahon mukaan - PASKAT! Oli tuota rahaa kertynyt ja oli sitä omaaki rahaa saanu hankkia ja sitten ilmoitin että tahon lähtee Eurooppaa kiertämään, nii vastaus oli EI!!!!!!!!! Ne vitun rahani pysyi vittu tilillä viel vuosia. Sitten ku sen aikana rakkaani Päkä meni autokouluuni nii vitun vanhemmat pakotti mut autokouluun ja sinne meni ne lapsilisärahat. No se autokoulu meni läpi - tietty. Mitähä siitä o jäljellä no vitun vaaleanpunainen muoviläpyskä ja ruosteinen auto keskellä metsää. Tuo muoviläpyskä ei oo eres voimassakaan. Eli sinne meni nekin rahat HUKKAAN!!!!!!! Eipä tuonu elämääni helpostusta...

Täsä taas pieni juttu itsestäni ja lisää tulee tai sitten EI!!!

kommentoi ( 770 näyttöä )   |   ( 3 / 474 )
Mikä on kesä?! 
23.heinäkuu 2014
Tässä aattelin taas pitkästä aikaa kirjoittaa jotain tänne blogiini, kun ei ole muutakaan tekemistä. Jos sitä nyt kirjoittaisin edesmenneistä kesistä. Ei noista kesistäni ole paljonkaan mitään kerrotavaa, koska ne on aina ollut samanlaisia...siis mitä?!

No otetaan esimerkiksi vaikka ihan nuoruudesta. Vanhemmat pakko mökille oleskelemaan ja sen jälkeen ei niitä vittuakaan kiinnostanut, että onko mulla jotain tekemistä siellä vai ei. Helvetin vanhemmat ”pakeni”mansikkapelloille töihi. Mä vaan oleskelin mökinpihalla ja lätkisin...nii keskellä kesää YKSINÄÄN!!!!
Tällä tavoin meni kesiä vitun monta.

Kyllä sit vanhemmat kertoi, että aikoinaan he tekivät matkoja ympäri Suomea kesäisin ennen mun syntymää. Tähän siis voi sanoa, että EI ole odotettu!!! Tuohon voin sanoa, että olen vitun tyytyväinen tai oikeastaan onnellinen, että ukko kuoli!! HAHAH!


Ei ole mitään kesää tai eres mitään muutakaan vuodenaikaa, koska aika on vain samaa ja samaa!!!

PS. En tunne mitään katkeruutta, koska muut ovat aina oikeassa ja oikeuttu tekemisistään. Hyvä että muiden kertomat tarinat elää paljon paremmin, kuin oma elämäni!! KIITOS!!!
kommentoi ( 544 näyttöä )   |   ( 3 / 475 )
Minä ja tupakka 
05.kesäkuu 2014 - Yleistä
Taivas tummuu niin kuin ennenkin ja taustalla kuuluu paloauton tai poliisin sireenin ääni, mutta ei tuohon siirenien ääneen kiinnitytä vaan siihen, että taivas tummuu ja tummuu. On ehkä tulossa yö tai sitten maailma muuttuu vain vielä tummemmaksi. Sitä ei kuitenkaan kukaan tiedä tai ei uskalla meille kertoa.

Minä voin ainoastaan omia tuntemuksia elämästäni, jota olen elännyt. Jos muinnoin kun löysin savukkeita niin aloin polttelemaa ja tähän päivään asti olen polttanut.

Tupakasta, jota jotkut kutsuvat leikkimielisesti "syöpäkääryleeksi", niin tämä on minulle läheinen ystävä, jonka kanssa olen viettänyt monia hyviä hetkiä. Ainoa ns. huonopuoli on ollut, että yksi tupakka ei kestä kuin muutaman minuutin. Kun yksi on palannut loppuun niin toista vaan heti huuleen. Tähän voisi yksinkertaisesti sanoa, että "minä ja palava tupakka" o yksinomaan minun elämääni, ei mikään muu.

On elämässäni ollut muutakin ilonaiheita, mutta mikään ei ole kestänyt niin kauan kuin tupakat elämässäni. Sen voin sanoa, että minut on monet kerran petetty ja sen jälkeen vähätelty, mutta röökit ovat iloisesti palannut huulieni välissä jo pitkään.
kommentoi ( 732 näyttöä )   |   ( 3 / 556 )
Kiusaamista ennemmin kuin tukea 
25.maaliskuu 2014 - Yleistä
Kun kerrran kiusaaminen ei lopu millään ja eikä minua uskota, joten ala kirjoittamaan muista ihmisistä totuuksia julki, niin katsotaan mitä sitten tapahtuu.

Sen voin kertoa vielä itsestäni, että minua koko ikäni kiusattu kokoni, hampaiden vuoksi (kuva) tiedetään, että ne ovat keltaiset ja ne ovat olleet koko ikäni vitun syntymästä lähtien. Syy, että miksi ne ovat keltaiset niin on yksinkertainen ja se on, että niistä puuttuu kokoon kiille!!! Kokoni vittu johtuu siitä, että vitun saamattomat vanhempani ovat myös lyhkäsiä. KAIKILLE TEILLE VITTU TIEDOKSI, ETTÄ ETTÄ OLEN VAIN LYHYT NORMAALI IHMISEN KEHOSSA JA ENKÄ OLE TODELLAKAAN MIKÄÄN KÄÄPIÖ TAI TÄTÄ NYKYÄÄN KÄYTETTÄVÄÄ LYHYTKASVUINEN SANAA. KOSKA MINULLA ON SORMET, KÄDET, JALAT IHAN MUUHUN KEHOON NÄHDEN SUHTEESSA OIKEIN. Kun kerran kehoni on pienempi nii myös on kädetki ja jalat. Jos vielä jatkuu toi haukkuminen pituudestani nii sanon teitä vitun jättiläisiksi, koska olet niin saatanan tyhmiä.

Hampaisiin palatan niin voin todeta, että valkaiseminen ei ole niin helppoa ja yksinkertaista, koska ja kun ei ole hampaissa yhtään kiilettä eli ei ole niin sanottua pitopintaa johon voisin liittää mm. tukirautoja tai muita hammasjuttuja!

Vähätelkää te vaan, koska ette osaa muutakaan tehä. Minä en usko mihinkään hyvyyteen tai en eres parempaan elämään. Minun elämäni meni jo kaksi vuotta sitten kadotuksiin, kun kaikkista rakkaimpani lähtivät viereltäni. Kaikkista rakkaimpani oli kissani, joiden kanssa elin ja vietin aikaani päivästä toiseen leikkien.

Minä en iloitse enää mistään ja eikä mikään kiinnosta. Muiden teoilla on viety minulta rakkaita harrastuksia, kuten mm. salibandyn pelaaminen, radioharrastus.

Näiden harrastuksien tilalle on tullut RÖÖKIN POLTTAMINEN. Kevyesti menee lähes aski päivässä.

PS. Minulla ei ole mitään iloa olla tässä vitun kaupungissa missä olen. Uskokaa ennemmin vaan niitä vitun juoruilijoita ja paskanjauhajia, jotka leikkii ystävää. Minulle nämä ovat pelkkiä tapettavia paskanokareita, jotka ansaitsevat kuoleman. Kun kuolee tai joutuu uhriksi, nii se o minulle suuri ILO!!!!


2 kommenttia ( 2292 näyttöä )   |   ( 3 / 573 )
Kiusaajia näköjään silitellään! 
25.joulukuu 2013
MINÄ OLEN SAANUT VITTU TARPEEKSI TÄSTÄ VITUN ELÄMÄSTÄ, KUN VITTU PUOLUSTELLAAN ENNEMMI VITTU KIUSAAJIA! ONKI PAREMPI ETTÄ ME KAIKKI KIUSAATUIKSI TULLEET OTETAAN VAAN TÄMÄN JOULUN PÄÄTTEEKSI PUUKKO KÄTEEN JA VIILETÄÄN RANTEEMME AUKI. HYVÄSTI VITUN KIUSAAJAT!!


TÄMÄ VITUN HYYPIÖLLÄ EI OLE KANTTIA MYÖNTÄÄ VIRHETTÄNSÄ, ETTÄ KERTOILEE YMPÄRI NETTIÄ TOISTEN ASIOITA JULKISESTI VÄLITTÄMÄTTÄ SIITÄ,ETTÄ TÄLLE TOISELLE IHMISELLE KÄY!! JOTEN MINÄ TOIVON SYDÄMENI POHJASTA ETTÄ TÄMÄ VITUN JUORUÄMMÄ OTTAA KÖYDEN KÄTEEN JA HIRTTÄÄ ITSENSÄ!!!!

MIRA JANETTE PENNERSTEN alias DJ MIRERO & DJ PUUMA (PASKANOVOKANAVA)

VERISEN LOPPUELÄMÄÄ TEILLE KAIKILLE!!!!!!!!
kommentoi ( 741 näyttöä )   |   ( 3 / 657 )

<< <Edellinen | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Seuraava> >>