Roudari-Ana sekatyömiehenä 
25.heinäkuu 2010 - Yleistä, Tapahtumat
Eilinen työpäivä alkoi kello 8:00 rajaamalla festarialue aidoilla ja työpäivä päättyi kolmen kohdilla. Eilinen päivä meni todella nopeasti, kun oli kokoajan tekemistä. Meitä on kymmenen työtekijää.
Toivottavasti tänään sunnuntaina menee kans päivä nopeasti, vaikka on luvattu sadetta.
Tänäänkin saa ilmaiseksi pizzaa ja juotavaa niinkuin eilenkin oli.
Onhan se hyvä, kun eilen saatiin valmiiksi aitaus homma.

Tänään olisi tarkoituksena pystyttää pääteltta.


PS. En vieläkään kerro missä oon töissä.... (hahah)
kommentoi ( 746 näyttöä )   |   ( 3 / 666 )
Roudari-Ana is back 
22.heinäkuu 2010 - Yleistä, Ilmoitukset
Onhan noita festareita ollut tänä kesänä monia, joissa ei ole näkynyt hommissa Roudari-Anaa. Tuohonkin tulen tekemään nyt muutoksen, mutta en vielä kerro tarkalleen missä mua nähdään. Tuon saatte kuulla tässä lähipäivinä.

Hyvää festari kesää
kommentoi ( 743 näyttöä )   |   ( 3 / 686 )
Lauseita junareissusta 
13.heinäkuu 2010 - Yleistä, Urheilu
Ny hieman harmittaa, kun en ole kirjoitellu tänne pitkiin aikoihin mitään tekstiä. Täsä o ny tätä hiaman vapaa-aikaa, kun istun nyt junassa ja kirjoittelen tätä tekstiä (junakuulutus seuraavapaikka on Karjaa). Ite oo mitään järkevää ajatusta mistä kirjoittaisin, mut kirjoitan kuitenki ny jotain. Olin tosa yhen kaverin luona käymässä, mutta eihän täsä helteessä jaksa tehä mitään. Ei tää junassakaan istuminen ole ihmisiä varten, ku täsä lähkätyy kokoajan. Onha se kiva ku o ny kesä, mut tää helle o jo liikaa. Tälle viikolle o luvattu lisää lämpöä. Tuossa aamulla kattelin Iltasanomien -nettisivusto, jossa kerrottiin 50 faktaa helteestä. Kylmin heinäkuu on mitattu Oulussa vuonna 1928. Keskilämpötila oli 12,9 astetta. Kaikkien aikojen lämpöennätys tehtiin Turussa 9. heinäkuuta 1914, jolloin mittari nousi 35,9 asteeseen.

Ja muita faktoja löytyy IS: Tiesitkö tämän helteest? 50 faktaa! sivulta.

Tuli tuossa hiaman kuvattuaki, joten ehkä saadaan myöhemmin tälle sivustolle oma video tuosta matkasta, jonka olen tehnyt parin päivän sisällä.

MM jalkapalloilu 2010
Aattelin vielä tähän loppuun kirjoittaa oman mielipiteeni jalkapallon MM-kisoista, jotka pidettiin tänä vuonna Etelä-Afrikassa. Kisat alkoivat pienimuotoisilla yllätyksillä, mutta kohti loppua niin yllätykset alkoivat loppua. Loppupelin suurimpana yllätyksenä voidaan kuitenkin pitää sitä, että viisin kertainen maailman mestari Brasilia hävisi aika helpolla pelillä Hollannille. Hollanti pelasi itsensä JO kolmannen kerran finaaliin ja hävisi taas. Tämän vuoden maailman mestarijoukkue Espanja. Sillä joukkueella oli niin sanottu pakkovoitto mestaruus otettavana. Määrätty ikäpolvi nyt huippupelaaja iässä. Voitto oli helpotus Espanjalle. Noissa kisoissa todistettiin, että paras jalkapalloa pelataan Euroopassa, kun kolme ensimmäistä joukkuetta oli Euroopasta ja neljäs joukkue oli etelä-amerikasta Uruguay. "Vanhat hallitsijamaat" Uruguay ja Saksa joutuivat pelaamaan kisojen pronssiottelun. Jälleen oli piti englantilaisen jalkapallolegendan Gary Linekerin lausahdus: "Jalkapallo pelissä on 22 pelaajaa ja pelataan 90 minuuttia. Pelin päättyä ottelun voittajaksi julistetaan Saksa." Näin kävi pronssiottelussa, kun aivan lopussa peli oli vielä tasan ja Uruguayin pelaajat olivat "varmoja" jatkoajasta niin Saksa tuli teki sen ratkaisevan maalin normaalipeli ajalla.
kommentoi ( 923 näyttöä )   |   ( 3 / 839 )
Lyhyt on pettäjän tie 
08.huhtikuu 2010 - Yleistä
Alkaa tässä pikkuhiljaa tulla jo mitta täyteen noista julkkisten pettämisasioista. Onhan sitä ennen vanhaanki petetty julkkistenpiireissä. Itselleni tulee nyt mieleen edesmennyt näyttelijä/laulaja Frank Sinatra, joka petti omaa vaimoaan. Tuo oli vaan yksi, mutta on niitä useampiakin.
Tässähän ei tarvitse, kun vajaa vuoden sisällä kolme julkkisparista toinen osapuoli on pettänyt, ei yhden vaan useamman kanssa pettänyt omaa aviopuoliso. Ehkä nyt tunnetuin tämän päivän pettäjistä on golfammattilainen Tiger Woods, joka petti ainakin yli 10 kanssa ja oli muutamalla maksanut siitä, että toinen osapuoli olisi hiljaa. Sandra Bullockin aviomies Jesse James pääsi lähes samaan määrä tuossa pettämisessä. Nuo oli vaan amerikan mantereella, mutta kyllä sitä meilläkin julkkikset osaa pettää aviopuolisoon. Meidän kaikkien tuntema aviopari Matti ja Mervi Nykänen, jotka ensiksi on tapellut, mutta aina palanneet yhteen. Viimeisiä "kuoleman" iskuja Merville, kun Matti petti häntä nuoren neitosen kanssa (nimeä en nyt muista). Silloin Mervi hanki "ensimmäistä" kertaa kunnolla avioeroa, mutta kuitenkin he palasit yhteen. Lopullinen niitti sitten myöhemmin oli kun Matti on "puukottanut" Merviä. Nyt se ero on tällä hetkellä ehkä varmempi ku ennen.

Itse en voi ymmärtää tuota pettämistä ja miksi sitä ihanoidaan tänä päivänä niin, että siitä on tehty lähes hyväksyttävä tapa. Itse en pystyisi pettämään rakasta, jota rakastan sydämeni pohjasta. Vaikka tapaisin kauniin ja ihastuttavan naisen niin ei tule ensimmäisenä mieleen, että hänen kanssa pettäisin omaa rakastani. Tiedän kyllä miltä tuntuu, kun rakas pettää ja varsinkin läheisen ihmisen kanssa. Silloin tulee mietittyä, että mitä väärää tai mikä meidän suhteen on huonosti, että toisen pitää mennä pettämään.
En tahdo tässä mitenkään saarnata, mutta kuitenkin kerron oman mielipiteeni.

Toivon, että tätä juttua te lukijat kommentoisitte ja kertoisitte omia mielipiteitä pettämisestä.


1 kommentti ( 716 näyttöä )   |   ( 3.1 / 855 )
Urheilun riemu osa II 
12.maaliskuu 2010 - Yleistä, Urheilu
Viime vuoden puolella arvioisin, että miten Mestiksen runkosarja muodostuu. Runkosarja oli värikäs kaukalossa ja myös kaukalon ulkopuolella. Vaaroja pelkäämätön joukkue Jyväskylästä D-Team johti sarjaa pitkään ennen kuin tuli nohkahdus tai väsymys. Kauden alussa hehkutettiin, että tämä kausi tulee olemaan Vaasan Sportin läpimurtokausi, mutta toisin kävi. Moneltakin osin Vaasalaisten kausi oli fiasko. Ensimmäiseksi voisi mainita, että joukkue on velkaantunuut pahasti ettei pystynyt maksamaan pelaajille palkkoja. Toiseksi yksi pelaaja säheltää baarissa ja saa virkavallan perään. Kolmanneksi muttei vähäisin joukkueen urheilutoimenjohtaja Juhani Tamminenon joutunut sairaslomalle. Tuo taisi olla joukkueelle viimeinen niitti.

Mestiksen runkosarjaranking 2009-2010 (lopulliset sijoitukset suluissa):
01. Jokipojat (KooKoo)
02. KooKoo (Jokipojat)
03. Jukurit (LeKi)
04. Hokki (Sport)
- - - -
05. TuTo (D-Team)
06. Sport (TuTo)
07. Kiekko-Vantaa (K-Vantaa)
08. D-Team (Jukurit)
- - - -
09. RoKi (Hokki)
10. LeKi (SaPKo)
- - - -
11. HeKi (HeKi)
12. SaPKo (RoKi)

kommentoi ( 959 näyttöä )   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 897 )

<< <Edellinen | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | Seuraava> >>