Minä ja tupakka 
05.kesäkuu 2014 - Yleistä
Taivas tummuu niin kuin ennenkin ja taustalla kuuluu paloauton tai poliisin sireenin ääni, mutta ei tuohon siirenien ääneen kiinnitytä vaan siihen, että taivas tummuu ja tummuu. On ehkä tulossa yö tai sitten maailma muuttuu vain vielä tummemmaksi. Sitä ei kuitenkaan kukaan tiedä tai ei uskalla meille kertoa.

Minä voin ainoastaan omia tuntemuksia elämästäni, jota olen elännyt. Jos muinnoin kun löysin savukkeita niin aloin polttelemaa ja tähän päivään asti olen polttanut.

Tupakasta, jota jotkut kutsuvat leikkimielisesti "syöpäkääryleeksi", niin tämä on minulle läheinen ystävä, jonka kanssa olen viettänyt monia hyviä hetkiä. Ainoa ns. huonopuoli on ollut, että yksi tupakka ei kestä kuin muutaman minuutin. Kun yksi on palannut loppuun niin toista vaan heti huuleen. Tähän voisi yksinkertaisesti sanoa, että "minä ja palava tupakka" o yksinomaan minun elämääni, ei mikään muu.

On elämässäni ollut muutakin ilonaiheita, mutta mikään ei ole kestänyt niin kauan kuin tupakat elämässäni. Sen voin sanoa, että minut on monet kerran petetty ja sen jälkeen vähätelty, mutta röökit ovat iloisesti palannut huulieni välissä jo pitkään.
kommentoi ( 745 näyttöä )   |   ( 3 / 581 )
Kiusaamista ennemmin kuin tukea 
25.maaliskuu 2014 - Yleistä
Kun kerrran kiusaaminen ei lopu millään ja eikä minua uskota, joten ala kirjoittamaan muista ihmisistä totuuksia julki, niin katsotaan mitä sitten tapahtuu.

Sen voin kertoa vielä itsestäni, että minua koko ikäni kiusattu kokoni, hampaiden vuoksi (kuva) tiedetään, että ne ovat keltaiset ja ne ovat olleet koko ikäni vitun syntymästä lähtien. Syy, että miksi ne ovat keltaiset niin on yksinkertainen ja se on, että niistä puuttuu kokoon kiille!!! Kokoni vittu johtuu siitä, että vitun saamattomat vanhempani ovat myös lyhkäsiä. KAIKILLE TEILLE VITTU TIEDOKSI, ETTÄ ETTÄ OLEN VAIN LYHYT NORMAALI IHMISEN KEHOSSA JA ENKÄ OLE TODELLAKAAN MIKÄÄN KÄÄPIÖ TAI TÄTÄ NYKYÄÄN KÄYTETTÄVÄÄ LYHYTKASVUINEN SANAA. KOSKA MINULLA ON SORMET, KÄDET, JALAT IHAN MUUHUN KEHOON NÄHDEN SUHTEESSA OIKEIN. Kun kerran kehoni on pienempi nii myös on kädetki ja jalat. Jos vielä jatkuu toi haukkuminen pituudestani nii sanon teitä vitun jättiläisiksi, koska olet niin saatanan tyhmiä.

Hampaisiin palatan niin voin todeta, että valkaiseminen ei ole niin helppoa ja yksinkertaista, koska ja kun ei ole hampaissa yhtään kiilettä eli ei ole niin sanottua pitopintaa johon voisin liittää mm. tukirautoja tai muita hammasjuttuja!

Vähätelkää te vaan, koska ette osaa muutakaan tehä. Minä en usko mihinkään hyvyyteen tai en eres parempaan elämään. Minun elämäni meni jo kaksi vuotta sitten kadotuksiin, kun kaikkista rakkaimpani lähtivät viereltäni. Kaikkista rakkaimpani oli kissani, joiden kanssa elin ja vietin aikaani päivästä toiseen leikkien.

Minä en iloitse enää mistään ja eikä mikään kiinnosta. Muiden teoilla on viety minulta rakkaita harrastuksia, kuten mm. salibandyn pelaaminen, radioharrastus.

Näiden harrastuksien tilalle on tullut RÖÖKIN POLTTAMINEN. Kevyesti menee lähes aski päivässä.

PS. Minulla ei ole mitään iloa olla tässä vitun kaupungissa missä olen. Uskokaa ennemmin vaan niitä vitun juoruilijoita ja paskanjauhajia, jotka leikkii ystävää. Minulle nämä ovat pelkkiä tapettavia paskanokareita, jotka ansaitsevat kuoleman. Kun kuolee tai joutuu uhriksi, nii se o minulle suuri ILO!!!!


2 kommenttia ( 2314 näyttöä )   |   ( 3 / 591 )
Kiusaajia näköjään silitellään! 
25.joulukuu 2013
MINÄ OLEN SAANUT VITTU TARPEEKSI TÄSTÄ VITUN ELÄMÄSTÄ, KUN VITTU PUOLUSTELLAAN ENNEMMI VITTU KIUSAAJIA! ONKI PAREMPI ETTÄ ME KAIKKI KIUSAATUIKSI TULLEET OTETAAN VAAN TÄMÄN JOULUN PÄÄTTEEKSI PUUKKO KÄTEEN JA VIILETÄÄN RANTEEMME AUKI. HYVÄSTI VITUN KIUSAAJAT!!


TÄMÄ VITUN HYYPIÖLLÄ EI OLE KANTTIA MYÖNTÄÄ VIRHETTÄNSÄ, ETTÄ KERTOILEE YMPÄRI NETTIÄ TOISTEN ASIOITA JULKISESTI VÄLITTÄMÄTTÄ SIITÄ,ETTÄ TÄLLE TOISELLE IHMISELLE KÄY!! JOTEN MINÄ TOIVON SYDÄMENI POHJASTA ETTÄ TÄMÄ VITUN JUORUÄMMÄ OTTAA KÖYDEN KÄTEEN JA HIRTTÄÄ ITSENSÄ!!!!

MIRA JANETTE PENNERSTEN alias DJ MIRERO & DJ PUUMA (PASKANOVOKANAVA)

VERISEN LOPPUELÄMÄÄ TEILLE KAIKILLE!!!!!!!!
kommentoi ( 752 näyttöä )   |   ( 3 / 680 )
Bloody Santa is back  
08.joulukuu 2013
Tänä jouluna ei rakkaanne joulupukki tuo mitään pehmeitä ja muitakaan iloisia lahjoja.

Tuo kaikkien rakastama joulupukki tuo ainoastaan pelkästään verisiä ja vaarallisia paketteja. Nyt on aika tuhota tämäkin niin ihastuttava perinne, joka sisältää pelkästään iloa ja perhe-elämää. Nyt todellaki tämä punanuttuinen joulupukki tuo teille todellaki verisiä lahjoja.


Minä, AnaGonda otan iisisti vasta, kun vittu kiusaajat pystyvät myöntämään oman virheensä. Kun kerran eivät pysty niin mä toivon sydämeni pohjasta nämä kaikki kiusaajat kuolevat ja myös heidän kaikki sukulaisensa.

VITUN VERISTÄ JOULUA TEILLE KAIKILLE, SAATANAN PELKURIT!!!!!
kommentoi ( 787 näyttöä )   |   ( 3.1 / 794 )
Tässä on totuus!!!!! 
01.marraskuu 2013
Verisen oloista perjantaita vaaan, jos eres sellainen päivä on tänään. No tänään on ainaki perjantai, ku kirjoitellen tätä veristä kirjoita. Ihan no muuten vaan tässä kirjoittelen näitä pieniä tekstejäni. Sen tässä voin kertoa, että nämäkin kirjoitukset alkaa todellaki vähenemään ja lopulta loppuun. Alkaa minun ympärini sulkeutua, koska muut ihmiset ovat saaneet niin paljon pahaan aikaan ja minusta tehdään aina vaan se asioiden todellinen syntipukki!

Tässä hieman yhdestä asiat enemmän, joka on minun sydäntä ja kehoani painanut!

Aikoinaan olin yhden nettiradion juontajana. Näin se koko juttu meni... (tämä o jo tapahtunut kauan aikaa sitten siitä o jo liki 2 vuotta)

Olin juontovuorossa ja ilmoitin juonnon aikana, että menen tekemään itselleni hieman välipalaa & ruokaa, että jaksaisin juontaa tuon vuoroni loppuun! Olin myös kysynyt tuon nettiradion chatissa, että sopiiko pelkkä musa tuleminen? Kuuntelit ja chattailijat olivat olivat hyväksyneet ehdotukseni! Yht'äkkiä ilmestyi tämän nettiradion "diktaattori" ja alkoi urputtamaan, että soitan vaan omaa musaa!!!! Soitin kyllä laidasta laitaan! Lopulta tämä "diktaattori" katkaisi lähetyksen, kun päätin laittaa todellaki rakastamaani musaa eli todelliselta punk'a ja vielä anarkisti punk'a. Taisi mun viimeiseksi biisiksi jäädä Total Chaos -yhtyeen biisi America Aber Alles! Jos oikein muistan!

Sen jälkeen siirryin niin sanotulle kilpailevalle nettiradiokanavalle, jossa kuuntelija määrä oli totaallisen nolla tai yksi! No, sinne siirtyi kaikki kuuntelijani "diktaattorin" kanavalta! Sen jälkeen aloin rakentamaan tästä kilpailevasta kanavasta suurempaa ja parempaa! Sitähä siitä oli tulossa, kun tämä "diktaattori" kumppanineen saapuivat tämän kilpailevan chattiin ja aloittivat hiillostamisen. Heitä pyydettiin monesti, että aukaisivat soittimensa, mutta EIVÄT tehneet!

Loppujen lopuksi alkoivat esiintymään toisina henkilöinä ja ku jäivät kiinni. Nii jatkoivat vaan totaallista kiusaamista!! Loppujen lopuksi oli tultava siihen tulokseen, että minun oli erottava juontajan paikalta!! Tästä kaikesta saa yksinomaan syyttää juontajaa DJ Mirero tai siis nykyään DJ Puuma!!!!

kommentoi ( 850 näyttöä )   |   ( 3 / 693 )

<< <Edellinen | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | Seuraava> >>