AVOIN KIRJE Suomen kansalle - TOTUUS ULOS! 
19.kesäkuu 2013 - Ilmoitukset
Salattu riita on paras ny aukaista. Salattuna jutusta ei ole mitään hyöty, kun ainoastaan väärille henkilöille. Jotka eivät uskalla itse myöntää virheitään, joten jonkun ne on tehtävä nyt tai mahdollisimman pian. On hyvä ymmärtää, mitä tästä riidasta on jo kehkeytynyt ja miksi muka toiset haluavat vaan kieltää virheensä.

TOTUUS ESIIN
Yhden harrastuspohjaisen nettiradion "päälikkö" ei ole millään tavoin tasapuolinen ja alkoi heti syytellä kaikesta, vaikka juontajana tein kaikki juontohommani ajalla ja muutenkin toimin oikein. Heti kun nettiradion chatiin ilmestyi myöhemmin juontajaksi siirtyny Mirero, niin chatin ilmapiiri muuttui aivan hullunlaiseksi. Lopulta alettiin mua syyttelemään turhasta ja lopulta lensin ulos. Siirryin toiseen nettiradioon hommiin. Sinnekin tämän Mirero ilmestyi ja jatkoi kiusaamista.

Lopulta tämä kiusaaja julkisti chatissa minun yksityisasioita ja eikä ole pyytänyt sitä anteeksi, vaan jatkoi kiusaamista. Oli minun parempi luopua siitäkin juontopestistä!

Ei ole vieläkään myöntänyt virhettäänsä, vaan halunnut sotkea lisää tuntemattomia ihmisiä tähän juttuun! Hän on pyytäny kavereitaansa kimppuuni.
kommentoi ( 847 näyttöä )   |   ( 3 / 488 )
War is war  
20.toukokuu 2013
Mitä turhaan tässä pitkästi kertoa asiaa, ku sen voi kertoa todella lyhyesti!

Facebookissa on monia ihmisiä, jotka leikkivät ystäviä, mutta todellisuudessa he PUHUVAT PASKAA heidän ystävien selkien takana tuntemattomille ihmisille. Tässä on niistä muutama Mira Pennersten ja Kari Palenius. ÄLKÄÄ OTTAKO NIITÄ YSTÄVIKSEEN, JOS HALUATTE PITÄÄ OMASTA ELÄMÄSTÄ KIINNI!
kommentoi ( 835 näyttöä )   |   ( 3 / 602 )
Anteeksi että elän! 
19.helmikuu 2013
Minä suljen kirjoittamiseni porttini tämän kirjoituksen jälkeen ja astun tyhjyyden tyyssiään, jossa ei edes valopilkausta näy. On vain pelkkää pimeää ja tummansävystä musaa ympäri.

Olen huomannut, että ei mun näitä tekstejä oteta tosissaan ja eikä uskota, että miltä minusta oikein tuntuu. Kaikki luulee, että tekstini on vaan pelkkää sanojen helinää tai sitten muuta paskaa! Totean vaan, että mua ON TODELLAKI KIUSATTU KOKO VITUN ELÄMÄ! Nyt on minun aikani näyttää, että mä en jaksa enää tätä vitun kiusaamista.

Miks täsä edes yrittää elää, ku kuitenki muut haluu viedä mun työni.
Näin lopuksi voin vaan kirjoittaa näin

Hyvästi
Hyvästi,
monet on mulle valehdelleet
ja jotkut mua onnitelleet
se niistä hyvistä ajoista
ja rakkauden paloista
On muistoni niin ikäviä
en tahdo niitä muistella
enkä niitä vastaan taistella
ja ovat samalla niin tylsiä

Runo on kirjoitettu 1.8.2007.


Tässä on ny aika sanoa näkemiin vai sanoisinko kuitenki HYVÄSTI!
Tämä oli sitten tässä!

kommentoi ( 772 näyttöä )   |   ( 3 / 657 )
Kelle ne kellot soivat?!  
16.helmikuu 2013
Mitä turhaa tässä enää kirjoitella joutavia ja yksitoikkoisia juttujain. Aletaampi kirjoittamaan nyt niitä totuuksia muiden elämästä niin ne saavat tuntea sen olotilan mikä on jo kohdannut minut vitun insestinettiradiokanavan juontajan väittämien takia. Tuo väittäjähän on Novoaseman juontaja Mirero eli oikealta nimeltä Mira Pennersten, joka luulee todellaki, että hänellä on oikeuksia kertoa muille ihmisille mun asioita. Varsinkin sellaisia asioita, jotka vittu ei muille kuullu! Hän on sitä tehnyt ennenkin eli kertoillu minusta perättömiä juttuja muille ihmisille selkäni takana. Miksi enää omista asioista kertomaan tässä tai muuallakaan, ku toi vitun Mira Persesten niitä levittelee ympäriinsä.

Ohi mainitsen vaan, että kouluelämästäni vain sen, kun mua kiusattiin ja sanoi "EI!" nii kuitenki vaan ne vitun kiusaajat jatkoivat kiusaamista ja kiusaamista. Rehtorikin totesi minut syylliseksi, että minä olin aloittanu kiusaamisen vittu!

Alastonkuvia piilossa
Kun kerran olen päässyt vauhtiin kirjoittamisessa nii voisin jatkaakin lisää paljastuksia. Tuossa aikoinaan Turun oikeustalolla käytiin oikeusjuttu Jenni Dahlman-Räikköseen liittyen eli pornografia kuvista. Samoihin aikoihin ollaan myös samat herrat ottaneet kuvia myös toisesta turkulaisesta missistä, joka tällä hetkellä julkisuudessa tv-alalla. Eipä siitä sen enempää.

Palataanpa vielä hetkeksi Mira Persestenin elämään. On siinä niin saatanan lihava ja hän luulee että kaikki tahtoo olla sen kanssa ystäviä. Hän on aviossa säälittävän puolisokean kukkakeppi Patrikin kanssa, joka on myös muutaman vuoden nuorempi ja svedulaine. Tämä svedulainen Patrik on lyönyt monia kertoja Miraa.

Kuvassa on Katy Perry


kommentoi ( 902 näyttöä )   |   ( 3.1 / 621 )
Ihmisin poika....(born in death) 
31.tammikuu 2013
En pysty ja enkä näe mitään järkevää elää tässä maailmassa, kun pelkästään haukutaan ja syytellään. Sen voin sanoa ja todeta, että olen tässä saatanan kokoelämässä joutunut kiusaajien kohteeksi. Joskus kiusaaminen o liittyny pienuuteeni tai sitten muuten vaan muhun liittyen. Toisinaan kiusaaminen o muiden keksimiin tarinoihin joista o tullut eläviä juttuja. Alan tässä vaan tyytyä siihen, että MUUT SAATANAN PERSEREIKÄISET IHMISET LUULEVAT TIETÄVÄNSÄ MUN ELÄMÄNI PAREMMIN. Voin myös kertoa tässä, että EN todellakaan luota yhteenkään ystävään ja heille toivotan tässä nyt vain pelkkää kuolemista.

Minä en ole enää elävä ollut pitkiin aikoihi ja enkä enää halua. Olen menettäny kaiken ja lisää tulee, niin tulkoon. Ei paskaakaan enää kiinnosta mitä tämä paska elämä tuo enää eteen.

Tämmösen tatuoinnin voisi ottaa....


Ehkä sitä voisin viel kertoo menneisyydestäin jotain typerää....aikoinaan kun kasasin ja rakensin joukkuetta 24/7 periaatteella nii vitun persereikä joukkuekaveri hässi rakkaani kanssa. Lopputulos oli se että MINUT heitettiin OMASTA JOUKKUEESTA ULOS! MITÄ VITTUA?!

Voin vain sanoa, että minut aina jätetään yksin nuolemaan haavoja tai sitten "heitetään" ulos kuin turhat haalarit nurkkaan! Tuntuu ku ei mun tunteilla olisi mitään väliä, joten PASKAT MINUSTA!

TÄMÄ PASKA KELTAHAMPAINEN KÄÄPIÖ EI TARVITSE KENELTÄKÄÄN MINKÄÄNLAISTA SÄÄLIÄ JA ENKÄ MINKÄÄNLAISTA KOMMENTTEJA TÄHÄN. '

TÄMÄHÄN ON VAIN PELKKÄÄ PASKAA KIRJOITUS NIIN KUI ITSE VITUN KIRJOITTAJA....AMPUKAA ITSENNE LUKIJAT!

kommentoi ( 874 näyttöä )   |   ( 3 / 502 )

<< <Edellinen | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | Seuraava> >>