In memoriam -  
11.toukokuu 2017
Nyt on aikani kirjoittaa totuudet minun osaltani ja puoleltani. Olen huomannut, että EI KETÄÄN kiinnosta kuulla minun tunteamuksiani näiden vuosien varrelta. Miksi nytkään niitä kirjoitaisin, koska kuitenkin kirjoittama tekstini halutaan TAHALLAAN YMMÄRTÄÄ VÄÄRIN. Joten totean näin yksinkertaisen kauniilla/kauhistuttavalla tavalla, että tämä m.s. Japyh.com uppoaa ja kapteeni sen mukanaan. Tää kaikki oli tässä nyt ja ikuisesti.
1 kommentti ( 644 näyttöä )   |   ( 3 / 239 )
Tiedossa on kylmä kesä  
01.toukokuu 2017
Enpä ole pitkiin aikoihin kirjoitellu tänne yhtään mitään ja siihen on ollut yksinkertainen selitys. Tää blogi on kaiketi täysin seonnut kokonaan tai edes osittain.

Nyt kun kerran tässä olen, niin voisin jotain pientä kirjoittaa tai sitten en. Ei ole minkäänlaista intoa kirjoittaa ny mitään erikoista tänään ja ehkä ei myöskään jatkossa. Ainoastaan voin sen vain todeta, että olen täsä yrittäny miettiä, että miten tän blogin saisi taas kunnolla toimimaan. Ehkä joudun kaikki vanhat tekstit poistamaan ja tekemään kaiken uudestaan...KÖKKÖ!

Hyvää kesää ny jo, jos en kirjoittele tänne!
kommentoi ( 594 näyttöä )   |   ( 2.9 / 363 )
Elämä....tässä & ohi! 
10.elokuu 2016 - Yleistä
Taas on tullut aika kirjoittaa jotain elämästäni, jota en oo viel kirjoittanut. Näin aluksi totean yksinkertaisesti olen koulukiusattu yhdeksän vuotta pienuuteni takia. Kiusaajina toimivat ns. luokkakamut, oopettajat ja peräti koulujen rehtorit. Kiusaamisesta on jäänyt arpia näkyviin ja myös henkisiä arpeja. Jouduin usein puolustautumaan yksinään sanoin,  nyrkein ja peräti "teräasein". Mitäpä nää opet tekivät  niissä tilanteissa. Noh, ne "taputtivat" kiusaajien päitä, kun taas syyllistivät ja haukkuivat tekoani, kun olin puolustautunut. Kouluelämä ei tuonut mulle mitään iloa ja pelkkää surua. Toisaalta ei ole tää ns. normielämäkään tuonu iloa. Yhden suuren ilohetken sain elää 21.5.1994-26.12.1998 aikana, kun olin rakkaussuhteessa yhen Päivin kanssa. Tää rakkaussuhde tuhoutui, kun vitun Jani Isotalo nussi Päivi(ni). Tuon jälkeen kaikki suhteet on ollut vaan ohi meneviä ja arvottomia, vaikka olenkin ollut vielä kaksi kertaa kihloissa. Silloin -98 jouluna hajosi & repesi lopullisesti minun sydämeni. Tuota sydäntäni yritti paikata kaunis ja seuran hakuinen kissa nimeltä Essi. Essin kanssa vietin aikaa ja hieman reisattiin. Essi sai seurakseen lajitoverikseen Sir Möllin (Maine coon), mutta valitettavasti hänestä aika jätti jo 2003 elokuun 21. päivänä. Sir Mölli on uurnassa...jossain.8

Kerroin aikaisemmin, että reissasin Essin kaa hieman tai oikeastaan KUNNOLLA. Essi ja Sir Mölli näkivät mm. Kauhavan luontoo ja Turun asuinhuoneistoja & Turun luontoo.

Essi sai uuden lajitoverikseen Nemon 2007 tai 2008. He saivat pari pentua Sakun ja Inezin.

Saku-pojan annoin ex:lleni. Lopulta helvatun sosiaalivirasto omisi itselleen Essin, Nemon ja Inezin.

Näin lopuksi voinki kertoo, että tää elämäni on ollut pelkkää repalaista ja tuskallista elämää. Mä olen valmis siirtymään ikuisuuteen.

TE KUITENKIN TÄMÄNKIN TEKSTIN TULKITSETTE VINKUMISEKSI. MINÄ SANON VAAN "HAISTAA VITTUANNE TAI ÄMMÄNNE VITTUA!

Älkää kysykö, että miksi olen nykyään rasistisempi, vaan kysykää ennemmin itseltänne, että miksi itse olette pituusrasisteja.
kommentoi ( 839 näyttöä )   |   ( 3 / 457 )
Vertaa, paskaa ja kuolemia 
29.heinäkuu 2016
Olen tullut näin yksinkertaiseen tulokseen, että tämä kiusaajani Metu Salem Ali Azizin PITÄÄ TAPPAA JA ERITTÄIN VERISELLÄ TAVALLA. Tapetuksi tulee myös tulla tän paskan ämmä, kakarat, vanhemmat ja säälittävät ystävät.

Vitun veristä viikonloppua TEILLE KAIKILLE.

KYLLÄ SE HUOMATTU, ETTÄ MUA SAA KIUSATA, HAUKKUA JA VARASTAA TAVAROITA. KUOLEMAA MÄ TOIVON NÄILLE TEKIJÖILLE.
kommentoi ( 2 näyttöä )   |   ( 3 / 415 )
Faktaa tunteellista paikasta! 
09.heinäkuu 2016
Kaikenlaista tässä on tullut kirjoiteltua. En kuitenkaan ala tässä ny miettimään, että olenko muka kirjoittanut ala-arvoista teksti tai peräti ylistävää tekstiä tänne blogiini. Kaikki blogitekstini on tullut suoraan rikkoutuneesta verettömästä sydämestä.

Ehkä on taas aika tässä purkaa hieman rikkoutuneen sydämeni tuntoja, joita siellä ja päässäni kannan päivästä päivään ja vuodesta vuoteen sanomatta asioita julki. Miksikö en näitä tai niitä asioita ole kertonut julki, niin siihen on yksinkertainen ja helppo selitys. Kuulija jolle kerron asiani niin SE halutaan heti vääntää päälaelleen ja lopuksi tulee lause vaan "VOIVOI". Ei tämä minun elämäni ole mitään VOIVOI ja jos on niin myös teidänkin elämänne. En nyt jaksa enempäå tässä alkaa selittelemään eli kertomaan faktoja, kun ainoastaan seuraavat asia:

1. Jokaisen kiusaajan sukulaisen kuolema o minulle ILO!
kommentoi ( 735 näyttöä )   |   ( 3 / 423 )

<< <Edellinen | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Seuraava> >>