Masennus kasvaa ja kasvaa - voi voi voi 
24.toukokuu 2016
Aattelin tässä ny jotain pientä ja erittäin epäromanttista tekstiä kirjoittaa, koska nyt siihen on aihetta ja AIHETTA!

Oon tässä vuosia jo elännyt kodittomana ja kodittomana, josta ei ole ollut näkyvissä minkäänlaista valoa. Nyt se viimeinen hento valopilkku sammui lopullisesti. Tätä kun tässä kirjoittelen ja te tätä luette niin jätän jäähyväiset tälle elämälle.

Tuo viimeinen hento valopilkku sammui eilen aamulla, ku yksi niin täynnä itteään oleva hyypiö, jonka oon tuntenut about 15 vuotta. Ottii ittensä ja teki itsestään pyhimyksen. Tämän jälkeen minulla ei ole enää mitään, muuta kuin pelkkästään kivuliaat jalat & huonokävelykyky ja tässä o menny myös puhekykykin. En tiärä enää, että miten tässä jatkan, kun ei ole minkäälaista tukikohtaa ja jälleen uskotaan ennemmi tätä tekopyhää.

Tekopyhäiset ihmiset eivät ole todellisuudessa minkäänlaisia ihmisiä, vaan pelkkiä itsehyväisiä paskiaishuoria.

Olen tässä kodittomana olemisen aikana huomannut, että ei mun sanoilla ja varsinkaan tuntemuksilla ole mitään väliä.

Näin yksinkertaisesti voin vain kertoa, että masentunut enemmän ja tullut vielä enemmän epävarvemmaksi ihmisiksi, mutta teidän mielestä olen vaan vitun kääpiö.
kommentoi ( 621 näyttöä )   |   ( 2.9 / 343 )
Lauluni on kyyneliä nykyään - KIITOS! 
02.huhtikuu 2016 - Yleistä
Lyhyesti sanottuna tämä seuraava blogitekstini. En turhaa tässä ala tätä tekstiäni enää millään tavoin viivyttelemään, vaan kerro asiani suoraan ja kertalleen lyhyesti.

Ennen minulla oli töitä, ystäviä & ihmisiä ympärillä, koti ja lemmeikkeinä rakkaani kissani. Tätä nykyään yksinomaan on ainoastaan haukkumista ja varsinkin kiusaamista. Ei ole enää kissoja tai edes kotiakaan kuuteen vuoteen.

Lyhyesti totean vaan, että

KIITOS ja HYVÄSTI!
kommentoi ( 649 näyttöä )   |   ( 3 / 412 )
Lähellä on kuolemankurvi  
16.helmikuu 2016 - Yleistä
Päivät tässä pidentyvä päivä päivältä ainakin tämän kevän mittaan, mutta minun kohdalta tuntuu, että ne lyhyntyvät entisestään vielä lyhyemmeksi.

Olen tässä jo monesti kertonut ja paljastanut totuuksia, mutta ei tahdota uskoa tekstejäni. Joten en minäkään usko ja luota tähän suomalaisen rikostutkijiin, koska eivät edes tutki asiaa kuin pintapuolisin. Aattelin vielä kertoa, että näiden ulkomaalaisten nimien takana on ihan selkeästi JOKU NOVOASEMAN TYYPPI JA EIKÄ MIKÄÄN TODELLINEN ULKOMAALAINEN.

Tässä on perustelut.
1) Puhdasta suomenkieltä ja osittain turkulaisittain
2) Sisäpiirimäisiä sanavalintoja
3) Sisäpiirimäisiä haukkuma sanoja.

Tuolla sisäpiirimäisellä tarkoitan sitä, että ei nyt kuka tahansa vittu voi mitenkään tietää varsinkaan Novoaseman sisäpiiriasioita, kuin ainoastaan ITE NOVOASEMAN TEKIJÄT!! Eli yksinkertaisesti näistä löytyy se todellinen juoruhuora, joka tahtoo leikkiä ns. prinsessaa tai peräti prinssiä...HÄVETKÄÄ!!!

Minun ei tässä tarvii pyydellä anteeksi, vaan VITTU PAREMMINKIN TEIDÄN, mutta ei teillä ole kanttia ja tahdotte paeta!!!


Te luulette olevanne keisareita, mutta todellisuudessa VITUNMOISIA NARREJA!!
kommentoi ( 693 näyttöä )   |   ( 2.9 / 452 )
Farssin viemää II -veri lentää (ENNAKKO) 
31.tammikuu 2016
Edellisellä kerralla, kun suurelle yleisömassalle näytettiin näytös Farssin viemää. Ei sitä monikaan nähnyt, koska se oli huonoa farssia. Yllättää on, että yli neljän vuoden ilmestyy näytös nimeltä Farssin viemää II. Tällä kerralla suuri tuotantoryhmä on päättänyt hieman mainostaakin tuota näytelmää teille katsojille. Tuo näytös on teille kaikille ILMAINEN ja ainoa esitys esitetään 16.3.2016 alkaen kello 10:00 salissa 3.

Tästä näytelmästä on tulossa yhtä samalainen farssi ellei vielä kerta kaikkiaan suurempi farssi.kommentoi ( 629 näyttöä )   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3.1 / 441 )
Raiskattavaa uutta vuotta teille KIUSAAJAT! 
30.joulukuu 2015
Helposti tuli selvitettyä Abdullah Muhammad Ali Aziz:n oikea profiilinimi MIKA PETRI "DJ BERTTA" PAUKKU (RUOHOMÄKI). Tää vitun kiusaaja on lastenraiskaaja!!!

Tämä lastenraiskaaja pitää netissä tarh.fi -sivustoa muiden pedofiili ystäviensä kanssa. Samalla heillä on YouTubessa kanava nimeltä: UltimateRadio

TÄÄ VITUN JUOPPONARKOMAANI MIKA PETRI PAUKKU KUOLEE JA MINÄ ILOLLA TAPAN, VAIKKA KESKELLÄ KAUPUNKIA. ELI VOIVOI!
kommentoi ( 720 näyttöä )   |   ( 2.8 / 624 )

<< <Edellinen | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Seuraava> >>