Tervetuloa viidakkoon vitun pelkuri ja juuri te KIUSAAJAT!!!! 
01.toukokuu 2015
Minä olen kyllästynyt ja haluan tehä tästä kaikesta lopun! Olen valmis julkaisemaan teidän kaikkien kiusaajien nimet ja myös teidän elämästä kaiken julki!!! Minua ei vittuakaan kiinnosta, että MITÄ TE ajattelette, koska TE ETTE vittu osaa ajatella, kuin omaa vitun NAPAAAAAA! Joten tervetuloa ANAGONDAN HELVETTIIN!!!


Kaiken paljastamisen jälkeen otan...


kommentoi ( 685 näyttöä )   |   ( 3 / 602 )
Lihavakin saa helpommin apua kuin lyhytkokoinen ihminen - TE OOTTE PITUUSRASISTEJA!!! 
21.tammikuu 2015 - Yleistä
Aattelin vielä kerran kirjoittaa blogiini yhden kirjoitukseni, josta tulee ikuisesti viimeinen kirjoitukseni tälle blogilleni. Aihetta ei ole tarvinnut miettiä monta kertaa, koska se tuli heti ensimmäisenä mieleeni. Tuota aihetta on jo tässä monta kertaa aikaisempi käytetty tai jollakin tavoin ohiteltu eri blogiteksteissäni aikaisemmin. Kun tätä juttuani tässä kirjoittelen, niin kuuntelen samalla Alice Cooperin musaa mm. biiseissä soi School's out ja Desperado...

Nyt on aika alkaa kirjoittaa tätä blogia oikein tosissani ja viimeistä kertaa. Tämän kertainen aihe on jälleen kiusatuksi tullut aikaa ja sen jatkoa.

Olen tässä pohdiskellut mietiskellen erilaisia tapahtumia elämäni varrelta ja huomannut, että aina minua on haukuttu pienikokoiseksi!! En minä VITTU voi omalla pituudelleni mitään, koska se o täysin geeneissä kiinni. Perkele, kun ihminen lihava niin se on huomattavasti paljon helpompi laihduttaa itsensä niin sanottuun normaalipainokseksi ja kyllä vittu lääkärit auttavat tekemään vaikka vatsan pienennysleikkauksia. Heti, ku mä menisin lääkäriin, niin eipä onnistuisi noin vain tehä mitään leikkausta. Jos leikkauksia tehtäisiin nii siinä meni vuosia, että tulisi edes 10 senttiäkin pituutta mulle. Tähän yksinkertaisesti voisi sanoa, että lääkäritkin ovat yhdenlaisia rasistisia paskoja duunareita, kun eivät suostu pidennysleikkaukseen.

HAUKKUKAA VAAN MUITA KÄÄPIÖKSI, KU ITE OLETTE NIIN VITUN MUKA PAREMPAA SAKKIA!!!

Mun elämä on kuollut teidän haukkumisilla, mutta TEHKÄÄN minusta se syypää kaikkeen, koska olen lyhyt!!!!
kommentoi ( 781 näyttöä )   |   ( 3 / 609 )
Vitun kääpiö! Olen MÄ! 
08.tammikuu 2015 - Yleistä
Minä en ole kaunis tai eres mikään kookaskaan olento, jota kirjoissa kerrotaan olevani jonkilainen ihminen - mukamas. Olen vain vitun lyhytkokoinen ja hieman heiveröinen olemukseltani. Teidän mielestä, että teillä on jokun vitun oikeus haukkua minua päivästä toiseen ja kolmanteen "Vitun kääpiö". Olen nähnyt ja kokennut, että te kaikki ennemmi alatte haukkumaan tai syyttelemään, kun hieman erilaisempi kuin te.
Olen saanut tarpeeksi tästä elämästäni ja siksi tyydynkin teidän haukkumiseen, koska se teidän oloanne parantaa ja elikkä EI mun olotilallani ole mitään väliä. Olen tässä blogissani kertonut monia elämäni vaiheita ja eikä elämäni ole millään tavoin helpottanu vaan ennemmin tuhoutunut.

Minulle te kaikki olette vitun säälittäviä jättiläisiä, joten menkää vittu itteenne!!!
kommentoi ( 776 näyttöä )   |   ( 3 / 598 )
AnaGondan avoin kirje 
11.marraskuu 2014

Minun omastani puolestani haluan lopettaa kaiken tekemisen, koska kerran muka muut tietävät paremmin minun tuntemukseni ja peräti ajatukseni. Minulla ei ole mitään järkeä enää taistella millään tavoin vastaan, vaan alkaa myöntäilemään muiden valheellisia tarinoita todellisiksi.

Tähän vuoteen lähin hieman paremmalla ajatuksella, että pystyisin jättämään menneet taakse, mutta toisin siinä kävi. Kun kerran halutaan kertoa minusta pahaa ja eikä pystytä ottamaan itse vastuu omista tekemistään, joten minun on parempi vain kadota tästä maailmasta pois.

Joudun tässä tekemään kipuisain ja katkeran ratkaisun, joka tulee muuttamaan tämän vuoden asioita. Ensimmäisenä sanon itseni irti videoiden tekemisistä ja samalla vähentyy myös Japyh.comille kirjoittaminen. Miksi näin tulen tekemään? No, siksi kun kerran luullaan tietävän minun tekemiseni tarkemmin. Yksinkertaisesti en luota yhteenkään ihmiseen. Valheellisilla tekemisillä on mm. minulta varastettu aikoinaan radiojuontaminen ja sitä ennen myös rakkaat eläimet. Tässä voin sanoa, että en ole enää kissaihminen, vaan ennemmin mulle kelpaa ainoastaan boa tai mua myrkky-/kuristuskäärme.

Jatkakaa te vain omia touhujanne ja syyllistelkää muita, jos ITSE ETTE pystytte myöntämään virheenne silloin.

Kiusaajat ovat pelkkiä tapettavia paskoja, koska eivät pysty myöntämään virheitään. Joten minä toivon sydämeni pohjasta, että jokaisen kiusaajan sukulainen, ystävä kuolee tai tappaa itsensä. Kun joku noista tapahtuu niin minä nautin!!!!

Auttakaa ja uskokaa ennemmin kiusaajia, koska ovat nii paljon parempi olento muka! Niinhä te luulette!!!

Minun usko & toivo on lopullisesti tuhottu. Minä en jaksa enää. En luota kehenkään ja enkä edes tähän valtioon. Olen tullut siihen tulokseen, että tämä maakin puolustelee ennemmin kiusaajia!!!!

HYVÄSTI
AnaGonda

Haudan takaa tulen julkaisemaan teidän kaikkien elämästänne kaiken JULKI!!!!!!
kommentoi ( 802 näyttöä )   |   ( 3 / 610 )
Oma apu paras on - paskat!!!! 
18.elokuu 2014 - Yleistä
Kun kerran taas olen päässyt vauhtii kirjoittamisen suhteen niin antaa mennä ja tulla sitä sanoja sanojen perään.

Ny todellakin palataan ajassa se kymmenen vuotta. Silloin asustelin itärajan kupeessa ja kauniissa kaupungissa nimeltä Joensuu (kuvassa).

Oli elokuun loppua ja kaunis loppukesän sää, mutta mä olin yli 40 asteen kuumeessa. Siinä kotosalla olelin ja lopulta sen aikainen rakkaani Sari (sama sukunimi kuin "Kuopion" Sakkella) lupautui lähteä hakemaan mulle aptoteekista pillereitä. Tuo apoteekki oli Nolkassa ja me ite asuttiin sillo Marjalassa. Rakkaani lähti pyörällä hakemaan, mutta meni tunti ja toinenki tunti ja meni kolmaskin tunti ja eikä häntä näkynyt. Soitin hänelle ja eikä vastannut. Mitäs minä siinä 40 asteen kuumeessa tein?! No, yksinkertaisesti hain pyöräsuojasta pyörän ja polkaisin ite apoteekkiin. Ostin buranaa tai mitä ny ostinkin. Noljakan keskustas o myös baari ja aattelin käydä siellä katsomassa, että olisiko rakkaani Sari siellä ja SIELLÄHÄ SE VITTU OLI!!!!!!

Siinä muutama sana vaihdettiin ja lopunki vittu arvaa. No minusta se syypää TEHTIIN!!!! Siinä 40 asteen kuumeessa oli yksin poljettava tyhjään ja yksinäiseen kotiin ja odottaa siellä, että tuleeko rakkaani kotiin.

ETTÄ NÄIN!!!!
kommentoi ( 823 näyttöä )   |   ( 3 / 367 )

<< <Edellinen | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | Seuraava> >>