War is war  
20.toukokuu 2013
Mitä turhaan tässä pitkästi kertoa asiaa, ku sen voi kertoa todella lyhyesti!

Facebookissa on monia ihmisiä, jotka leikkivät ystäviä, mutta todellisuudessa he PUHUVAT PASKAA heidän ystävien selkien takana tuntemattomille ihmisille. Tässä on niistä muutama Mira Pennersten ja Kari Palenius. ÄLKÄÄ OTTAKO NIITÄ YSTÄVIKSEEN, JOS HALUATTE PITÄÄ OMASTA ELÄMÄSTÄ KIINNI!
kommentoi ( 889 näyttöä )   |   ( 3 / 671 )
Anteeksi että elän! 
19.helmikuu 2013
Minä suljen kirjoittamiseni porttini tämän kirjoituksen jälkeen ja astun tyhjyyden tyyssiään, jossa ei edes valopilkausta näy. On vain pelkkää pimeää ja tummansävystä musaa ympäri.

Olen huomannut, että ei mun näitä tekstejä oteta tosissaan ja eikä uskota, että miltä minusta oikein tuntuu. Kaikki luulee, että tekstini on vaan pelkkää sanojen helinää tai sitten muuta paskaa! Totean vaan, että mua ON TODELLAKI KIUSATTU KOKO VITUN ELÄMÄ! Nyt on minun aikani näyttää, että mä en jaksa enää tätä vitun kiusaamista.

Miks täsä edes yrittää elää, ku kuitenki muut haluu viedä mun työni.
Näin lopuksi voin vaan kirjoittaa näin

Hyvästi
Hyvästi,
monet on mulle valehdelleet
ja jotkut mua onnitelleet
se niistä hyvistä ajoista
ja rakkauden paloista
On muistoni niin ikäviä
en tahdo niitä muistella
enkä niitä vastaan taistella
ja ovat samalla niin tylsiä

Runo on kirjoitettu 1.8.2007.


Tässä on ny aika sanoa näkemiin vai sanoisinko kuitenki HYVÄSTI!
Tämä oli sitten tässä!

kommentoi ( 825 näyttöä )   |   ( 3 / 731 )
Kelle ne kellot soivat?!  
16.helmikuu 2013
Mitä turhaa tässä enää kirjoitella joutavia ja yksitoikkoisia juttujain. Aletaampi kirjoittamaan nyt niitä totuuksia muiden elämästä niin ne saavat tuntea sen olotilan mikä on jo kohdannut minut vitun insestinettiradiokanavan juontajan väittämien takia. Tuo väittäjähän on Novoaseman juontaja Mirero eli oikealta nimeltä Mira Pennersten, joka luulee todellaki, että hänellä on oikeuksia kertoa muille ihmisille mun asioita. Varsinkin sellaisia asioita, jotka vittu ei muille kuullu! Hän on sitä tehnyt ennenkin eli kertoillu minusta perättömiä juttuja muille ihmisille selkäni takana. Miksi enää omista asioista kertomaan tässä tai muuallakaan, ku toi vitun Mira Persesten niitä levittelee ympäriinsä.

Ohi mainitsen vaan, että kouluelämästäni vain sen, kun mua kiusattiin ja sanoi "EI!" nii kuitenki vaan ne vitun kiusaajat jatkoivat kiusaamista ja kiusaamista. Rehtorikin totesi minut syylliseksi, että minä olin aloittanu kiusaamisen vittu!

Alastonkuvia piilossa
Kun kerran olen päässyt vauhtiin kirjoittamisessa nii voisin jatkaakin lisää paljastuksia. Tuossa aikoinaan Turun oikeustalolla käytiin oikeusjuttu Jenni Dahlman-Räikköseen liittyen eli pornografia kuvista. Samoihin aikoihin ollaan myös samat herrat ottaneet kuvia myös toisesta turkulaisesta missistä, joka tällä hetkellä julkisuudessa tv-alalla. Eipä siitä sen enempää.

Palataanpa vielä hetkeksi Mira Persestenin elämään. On siinä niin saatanan lihava ja hän luulee että kaikki tahtoo olla sen kanssa ystäviä. Hän on aviossa säälittävän puolisokean kukkakeppi Patrikin kanssa, joka on myös muutaman vuoden nuorempi ja svedulaine. Tämä svedulainen Patrik on lyönyt monia kertoja Miraa.

Kuvassa on Katy Perry


kommentoi ( 976 näyttöä )   |   ( 3.1 / 691 )
Ihmisin poika....(born in death) 
31.tammikuu 2013
En pysty ja enkä näe mitään järkevää elää tässä maailmassa, kun pelkästään haukutaan ja syytellään. Sen voin sanoa ja todeta, että olen tässä saatanan kokoelämässä joutunut kiusaajien kohteeksi. Joskus kiusaaminen o liittyny pienuuteeni tai sitten muuten vaan muhun liittyen. Toisinaan kiusaaminen o muiden keksimiin tarinoihin joista o tullut eläviä juttuja. Alan tässä vaan tyytyä siihen, että MUUT SAATANAN PERSEREIKÄISET IHMISET LUULEVAT TIETÄVÄNSÄ MUN ELÄMÄNI PAREMMIN. Voin myös kertoa tässä, että EN todellakaan luota yhteenkään ystävään ja heille toivotan tässä nyt vain pelkkää kuolemista.

Minä en ole enää elävä ollut pitkiin aikoihi ja enkä enää halua. Olen menettäny kaiken ja lisää tulee, niin tulkoon. Ei paskaakaan enää kiinnosta mitä tämä paska elämä tuo enää eteen.

Tämmösen tatuoinnin voisi ottaa....


Ehkä sitä voisin viel kertoo menneisyydestäin jotain typerää....aikoinaan kun kasasin ja rakensin joukkuetta 24/7 periaatteella nii vitun persereikä joukkuekaveri hässi rakkaani kanssa. Lopputulos oli se että MINUT heitettiin OMASTA JOUKKUEESTA ULOS! MITÄ VITTUA?!

Voin vain sanoa, että minut aina jätetään yksin nuolemaan haavoja tai sitten "heitetään" ulos kuin turhat haalarit nurkkaan! Tuntuu ku ei mun tunteilla olisi mitään väliä, joten PASKAT MINUSTA!

TÄMÄ PASKA KELTAHAMPAINEN KÄÄPIÖ EI TARVITSE KENELTÄKÄÄN MINKÄÄNLAISTA SÄÄLIÄ JA ENKÄ MINKÄÄNLAISTA KOMMENTTEJA TÄHÄN. '

TÄMÄHÄN ON VAIN PELKKÄÄ PASKAA KIRJOITUS NIIN KUI ITSE VITUN KIRJOITTAJA....AMPUKAA ITSENNE LUKIJAT!

kommentoi ( 924 näyttöä )   |   ( 3 / 568 )
Petturi ja kiusattu? 
01.tammikuu 2013
Aattelin ihan täsä vuoden toisena päivänä kirjoittaa taas tänne blogiini jotain tekstiä, jolla ei ole loppupelissä minkäänlaista arvoa. Eihän näitä tekstejä kuitenkaan kukaan ota tosissaan, vaan luulee kirjoituksiani pelkiksi tyhjänpäiviksi kirjoituksiksi. Valitettavasti tässä ny voin vain todeta, että kaikki kirjoittamani tekstit pitävät paikkansa ja minuun sattuu. Eihän sillä ole väliä, että kuinka paljon minuun sattuu, kun halutaan vaan enemmän kiusata ja kiusata.

Lyhyesti kerron tässä vielä, että elämäni on ollut kokoajan yhtä helvettiä. Vanhempani ei ole millään tavoin auttaneet, vaan ennemmin potkineet pellolle, joten he ovat minulle kuolleet. Kouluissa minua kiusattiin kaikin tavoin, koska olen aina ollut luokan pienen, mutta en ole kuitenkaan ollut se heiveröisin.

Ny kun olen menettänyt kaiken niin, ystävät vaan puhuvat selkäni takana paskaa ja kertoilevat minusta perättömiä juttuja uusille ystävilleni. Enhä täsä pysty enää luottamaan kehenkään. Alkaa tuntumaan, että todellakin on parempi haudata itseni tähän paskaan maahan.

"Veriseen loppuun asti."

kommentoi ( 968 näyttöä )   |   ( 3 / 749 )

<< <Edellinen | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | Seuraava> >>