Totuuksia metsän keskeltä osa I 
30.toukokuu 2012 - Yleistä
Aattelin täsä ny kirjoittaa luonnonhelmasta jotain tekstiä blogiin. En ole tainu kirjoittaa vielä oikeastaan itsestäin mitään tänne. Nyt on aivan oiva mahdollisuus kirjoittaa, ku oon täällä keskellä en mitään tähdellisiä asioista mm. ihmisistä, liiallisesta melusta, jne.

Näin aluksi voisi mainita, että oon synnytyssairaala Heidekenissä syntynyt tosa 70-luvun puolivälin korvilla. Aivan varhaisessa vaiheessa todettiin, että mulla on erittäin paha maitoallergia. Tuli monia päiviä, viikkoja ja kuukausia vietettyä sairaalassa. Tuosta jollakin tavoin toipuneena niin kohelsin ruokapöydän kulmaani pääni ja sain iso haavan. Sillo tais olla jotku perhejuhlat tai jotkut vastaavat käynnissä.

Jos ny sitä kertoisi miten tai millaan oikeastaan ala- ja ylä-aste tuli käytyä. Koulunkäynti oli pelkästään ongelmallista, ku luokkatoverit kiusasivat päivästä toiseen ja vuodesta toiseen. Jos puolustauduin jollain tavoin niin sitten opettajat/rehtorit oikeastaan taputteli kiusaajien päitä ja mä sain suurin syyn niskoilleni. Yläasteella kiusaamine vähentyi, mutta oli se läsnä minun koulunkäynnissä. Kymppiluokal ei oikeastaan ollu enää kiusaamista, ku oli rento luokkahenki. Ammattikoulu meni ihan omalla painolla jo eli ei oikeastaan enää mitään kiusaamista. Ehkä mua kiusattiin ku olin luokan pienikokoisin.

Jatkoa seuraa...
kommentoi ( 917 näyttöä )   |   ( 3 / 869 )
Haaveissa vai pilvilinna elämää 
15.toukokuu 2012 - Yleistä
Haaveet kaatuu niin sinäkin, jos hieman Jore Marjarannan biisin samoja muuttelee ja alkaa oikein aattelenaan omia haaveita. On itselläin ollut monenlaisia haaveita, jotka ovat jääneet elämään taustalle tai sitten ovat yksinkertaisesti yksitellen karisseen mielestäin pois. Jotkut haaveistani otta ollut jo alusta lähtien älyttömyyden huipennuksia eli samantien mappi ööhön.
Oon muutamia projekteja ollu alusta lähtien suunnittelemassa & rakentamassa, mut jossaki välis minut siirretään sivuun projektista ja he ottavat tai oikeastaan mun tekeleet omakseen. Tälläki hetkel yhden seuran junioritoiminnan idea o minun kädestäin.
kommentoi ( 872 näyttöä )   |   ( 3 / 817 )
Si vis pacem, para bellum! 
20.huhtikuu 2012 - Yleistä, Ilmoitukset
Ihan näin aluksi, että kun kirjoitan tätä tekstiä niin ulkona sataa vettä. Oon tässä ahkerasti tullu ny kirjoiteltua erilaisia tai samankaltaisia juttuja. Tekstini on vain yhen miehen kirjoittelua maailman asioista ja päätin kirjoittaa - jotain. Olisi paljonki aiheita joista voisin kirjoittaa omia mielipiteitä, mutta pidän vielä ne asiat omana tietona.

Oon tässä monesti sanonu eri asioita tai oikeastaan ennustanu, mut ei niitä ole uskottu ennen kuin se on tapahtunu tai muuten vaan osunu. Tässä on vaan huomannu että tulee puhutuksi eninäkseen seinille vaikka puhuisi ihmisen kanssa naamat vastatusten tai ihan puhelimessa.

Onha se hienoo ku toi sossu auttaa, mutta se tuhoaa loppupelissä ihmisen ja saa talutusnuorassa kulkemaan.
Sanoin asiani lyhykäisesti ja tämän tekstin sisältä löytyy viesti ja päätän tän jutun hokeamaan In porto perse vitulus est.
1 kommentti ( 1028 näyttöä )   |   ( 3 / 982 )
Iacta Alea Est - osa II 
19.huhtikuu 2012 - Yleistä
Aattelin tässä kirjoitella jatko-osan edellisen juttuun. Tällä kertaa lisään juttuuni viranomaiset ja muutki omaiset. Näin ensaluksi kerron ettei tämä ole katkeran ihmisen tekstiä ja eikä myöskään mitään esille hakuista tekstiä.


Aluksi voin mainita, että maailma on julma, vaikka miten tai millä tavoin tässä yrittää elää. Aina tulee vastaan käymisiä, vaikka eläisi lakipykälin mukaan tai niitten rajoilla. Välillä tuntuu, että tässä elämässä on pärstäkertoimella ja pituus/painokertoimilla väliä enemmän kuin todellisilla asioilla. Itselle ei ole tullu tätä pituutta, mutta olen yrittäny sitä korvata mm. tiedoilla/asioilla ja tarmokkuudella, mutta toisin on yleensä käyny. Yleensä mut valitaan viimeisenä tai sitten ei oteta tosissaan mun asioita ennenkuin näytä, että kyllä musta sitä voimaa ja veemäisyyttä löytyy. Silloinkin vasta ihan viime tipassa. Se nyt minusta.

Kyllä muillakin ihmisillä on vaikeaa ja erittäin vaikeaa. Otetaan vaikka tämä viime kertainen tapaus, jossa perheen isä tappoi 1- ja 4-vuotiaat lapsensa ja vaimonsa. Hän oli soittanut samaisena surma-aamuna sosiaalityöntekijälle ja oli toivonut pääsevänsä hoitoon, mutta ei päässyt minkäänlaiseen hoitoa aloittamaan - täyttä joka paikassa. Mies oli loppuun palanut ja hänen ainoaksi tehtäväksi jäi tuo surmatyö. Periaatteessa sosiaalivirasto teki hänestä lopullisesti surmaajan ( "palkkamurhaajan" ) . Heti tapahtuman jälkeen sosiaalivirastosta alettiin selittelemään ja olisivat toivoneet ettei näin olisi päässyt käymään - kävi jo. Näit samoja surmia tulee lisää joista voi syyttää sosiaalivirastoa. Tuon tapahtuman sosiaaliviraston työntekijä, joka EI antanut/myöntänyt hoito mahdollisuutta, niin on todellisuudessa lapsien ja miehen vaimon surmaaja. Työntekijä oikeuden eteen tuomiolle niin kaikki menee oikein tai ainakin pois VIRASTA lopullisesti. Linnatuomion pituudeksi olisi sossun työntekijälle 15 vuotta ja sitten vielä vapautus harkintaan - kielteine päätöksen saaneena.

Jos heidän "oravanpyörään" joutuu ei siitä enää niin helposti pääse irti, vaikka tahtoisi ja yrittää perkeleesti. Sinut kun on kerran siihen kahlittu niin on kahlittu. Se ketkinki o niin kestävää että siinä pysyt tiukasti kii. Vaikka toisin väitetään. Sen voin sanoa, että sossu ei ole mikään eläinrakastavaisten paikka. Kotieläimet vaan heitteelle ja pilaamaan lapsiperheet. Juopot ja kodittomat asumaan johonki hoitolaitoksiin jossa he eivät saa toteuttaa omia unelmia. Näin toimii sossu. Iacta Alea Est!
kommentoi ( 973 näyttöä )   |   ( 3 / 805 )
Iacta Alea Est! 
18.huhtikuu 2012 - Yleistä
Taas aattelin kirjoittaa, mut ny näin lyhyesti. Samalla totean, että teksti on totta.
Ystäväporukastain löytyy pirun monta Brutusta. Yksinkertaisesti leikkii ystävää, mutta todellisuudessa puukottaa selkään tai jättää asioita väliin, joita heidän pitäisi minulle välittää.

Kohta on tullu heidän kohdalle se aika, että saavat itse maistaa omaa "puukkoaan".
kommentoi ( 884 näyttöä )   |   ( 3 / 785 )

<< <Edellinen | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | Seuraava> >>