Iacta Alea Est! 
18.huhtikuu 2012 - Yleistä
Taas aattelin kirjoittaa, mut ny näin lyhyesti. Samalla totean, että teksti on totta.
Ystäväporukastain löytyy pirun monta Brutusta. Yksinkertaisesti leikkii ystävää, mutta todellisuudessa puukottaa selkään tai jättää asioita väliin, joita heidän pitäisi minulle välittää.

Kohta on tullu heidän kohdalle se aika, että saavat itse maistaa omaa "puukkoaan".
kommentoi ( 846 näyttöä )   |   ( 3 / 732 )
The Lost Boys In The Bridge Ear  
06.huhtikuu 2012 - Yleistä
Pienimuotoisessa kartanossa oleskelee kadoneita miehiä ja naisia, joilla on talonpalvelusväkeä, johon kuuluu mm. Punahilkka, Pinokkio, prinssi Uljas ja tietty pieni nokipoika eiku siis tyttö sellainen. Kartanon sääntöjen lisäksi on myös jokaisella palvelusväkeläisellä omatkin säännöt, joita kadonneet ihmiset yrittävät noudattaa. Kun sääntöjä ei noudateta niin tulee rangaistus ja se on EI SAUNAA. Säännöissä lukee, että pitää käydä ainaki kaksi kertaa suihkussa/peseytyä viikon aikana.
Palvelusväki jakaa päivän aikana yhden pakollisen ruuan ja se on koolta lastenannoksen kokoinen, vaikka kartanossa "asustelee" aikuisia ihmisiä. Jos tulee nälkä muuloin niin täytyy itse hankkia kaupasta ruokaa. Jotkut näistä asukkaista käyttää surutta muiden ostamia tuotteita kysymättä lupaa. Asukkaat ovat kaikki vähemmän köyhiä tai todella törkeitä varkaita ja välittämättä toisten elintavoista.
Tämän päivän ruokana oli kohtalaisen makuinen lohipihvi ja keitettyjä perunoita epämääräisessä harmaakeltaisessa kastitkeessa. Jälkiruuaksi oli Gordon Ramsey haukkumaa ja vihattavaa tuotetta eli MÄMMIÄ...Hyi vi@@u!

Joka aamu täällä on herätys kuuden aikaan ja sillo saa mautonta puuroa. Sen jälkeen täällä vaan aletaan odottamaan että saisi ton päiväruuan ja se tulee kolmentoista aikoihi. Ei muuta sanoa, että on aika säälittävää ja huonosti asioitu täällä asiat. Täällä olemisella saa äkkiä itsestään b-luokan kansalaisen leiman otsaansa, jos tajuu ajatella omaa itseään ja loikata pois tästä oravanpyörä elämään joututavasta kartanosta. Kohta tässä jo kysyn mitä maksaa vapaus?

Breakin' The Law - Judas Priest

kommentoi ( 778 näyttöä )   |   ( 3 / 775 )
Kadotetut tekstit 
06.huhtikuu 2012 - Yleistä, Uutiset
Tuli tässä äsken kirjoitettua tekstiä, mutta ihmeellisesti ne katosi kuin tuhka tuleen. Oon kai itsetkin tässä katoamassa ku ei mikään onnistu, vaikka on yrittäny ja yrittäny. Ehkä jossakin välissä yritän uudestaan kirjoittaa sen kadonneen tarinan tänne jos vaan enää päästäni saan sitä ulos.

Pellit auki tai korkki kii

kommentoi ( 837 näyttöä )   |   ( 3 / 824 )
Once upon a time in riverboat 
03.huhtikuu 2012
Täsä taas aattelin kirjoittaa, vaikka ei oikein oo mitään asiaa ja toiseks on hieman outo kirjoitus väline edessäni. En kuitenkaan sitä täsä ny alaa selittelemään, koska ehkä se teille selviää tai sit ei.

Mähän täsä "uhosin", että tulee se takatalvi ja se TULI. Teidän o pakko myöntää, että olin oikeassa ja oon ollu myös monessa muussaki oikeassa, vaikka ette ole uskonu puheita tai tekstejäni.

Tällä hetkellä vietän ansaittua lomaani täällä jossaki salaisessa paikassa. Ny mulle riittää ihan perus vehkeet joilla pääsee nettiin ja kirjoittelemaan omaan blogiin tekstejä. Piilo pirtin lähettyvillä o liikkunu useaan otteeseen suuri kokoine urospuoline fasaani ja tänään sen seurassa oli kaksi naaraspuolista. Fasaani on kaunis lintu ja rauhoitettu myös. Olen saanu muutamia kuvia, mut niitä en saa tänne lisättyä ny. Ehkä saan lisättyä sit jossaki välis tai sit laitan niitä jonneki muualle.

Viruan,
ahdingossa täällä
paikassa vieraassa
ahdistaa sängyssä
unettomia öitä
saamattomia töitä!
- AnaGonda -

kommentoi ( 786 näyttöä )   |   ( 3 / 669 )
Totuuksia täällä taas  
17.maaliskuu 2012 - Yleistä
Oon tässä huomannu, että se on aivan sama mitä kirjoitan tai puhun. Sen vaan kerron, että edellinen juttuki pitää täysin paikkansa. Edelleen kanavan ylläpitäjä väittää toisin, koska luulee itsestään todellakin liikoja.

Näissä chateissa on kirjoiteltu todellakin toisten ihmisten julkisia asioita ja kirjoittajina on ollut sivustojen ylläpitäjä itse ja yksi leveäperseinen juontaja. Juontajakin on uhoillu, että "Kyl mää juontaisin enemmänki ku oon täällä v***n kurssilla." Tästä juontajasta tuli Novoaseman vuoden juontaja 2012, mutta eipä se oo sen enempää siellä juontanu kuin sen normaalimäärän. Hänen jutut ovat niin yksiselitteisiä ja typeriä. Vuoden juontajakriteerinä oli että juontaja on hauska ja saa kuuntelijoita kanavalle....eipä kummassakaan hän oo onnistunu. On saanut kyllä kuuntelijoita katoamaan.

Tämä leveäperseinen juontajalla ei ole kanttia pyytää julkisesti anteeksi hänen teksteistään, joten eläköön he kaikki jossakin pilvilinnoissa.
kommentoi ( 877 näyttöä )   |   ( 3 / 745 )

<< <Edellinen | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | Seuraava> >>