Si vis pacem, para bellum! 
20.huhtikuu 2012 - Yleistä, Ilmoitukset
Ihan näin aluksi, että kun kirjoitan tätä tekstiä niin ulkona sataa vettä. Oon tässä ahkerasti tullu ny kirjoiteltua erilaisia tai samankaltaisia juttuja. Tekstini on vain yhen miehen kirjoittelua maailman asioista ja päätin kirjoittaa - jotain. Olisi paljonki aiheita joista voisin kirjoittaa omia mielipiteitä, mutta pidän vielä ne asiat omana tietona.

Oon tässä monesti sanonu eri asioita tai oikeastaan ennustanu, mut ei niitä ole uskottu ennen kuin se on tapahtunu tai muuten vaan osunu. Tässä on vaan huomannu että tulee puhutuksi eninäkseen seinille vaikka puhuisi ihmisen kanssa naamat vastatusten tai ihan puhelimessa.

Onha se hienoo ku toi sossu auttaa, mutta se tuhoaa loppupelissä ihmisen ja saa talutusnuorassa kulkemaan.
Sanoin asiani lyhykäisesti ja tämän tekstin sisältä löytyy viesti ja päätän tän jutun hokeamaan In porto perse vitulus est.
1 kommentti ( 1028 näyttöä )   |   ( 3 / 982 )
Iacta Alea Est - osa II 
19.huhtikuu 2012 - Yleistä
Aattelin tässä kirjoitella jatko-osan edellisen juttuun. Tällä kertaa lisään juttuuni viranomaiset ja muutki omaiset. Näin ensaluksi kerron ettei tämä ole katkeran ihmisen tekstiä ja eikä myöskään mitään esille hakuista tekstiä.


Aluksi voin mainita, että maailma on julma, vaikka miten tai millä tavoin tässä yrittää elää. Aina tulee vastaan käymisiä, vaikka eläisi lakipykälin mukaan tai niitten rajoilla. Välillä tuntuu, että tässä elämässä on pärstäkertoimella ja pituus/painokertoimilla väliä enemmän kuin todellisilla asioilla. Itselle ei ole tullu tätä pituutta, mutta olen yrittäny sitä korvata mm. tiedoilla/asioilla ja tarmokkuudella, mutta toisin on yleensä käyny. Yleensä mut valitaan viimeisenä tai sitten ei oteta tosissaan mun asioita ennenkuin näytä, että kyllä musta sitä voimaa ja veemäisyyttä löytyy. Silloinkin vasta ihan viime tipassa. Se nyt minusta.

Kyllä muillakin ihmisillä on vaikeaa ja erittäin vaikeaa. Otetaan vaikka tämä viime kertainen tapaus, jossa perheen isä tappoi 1- ja 4-vuotiaat lapsensa ja vaimonsa. Hän oli soittanut samaisena surma-aamuna sosiaalityöntekijälle ja oli toivonut pääsevänsä hoitoon, mutta ei päässyt minkäänlaiseen hoitoa aloittamaan - täyttä joka paikassa. Mies oli loppuun palanut ja hänen ainoaksi tehtäväksi jäi tuo surmatyö. Periaatteessa sosiaalivirasto teki hänestä lopullisesti surmaajan ( "palkkamurhaajan" ) . Heti tapahtuman jälkeen sosiaalivirastosta alettiin selittelemään ja olisivat toivoneet ettei näin olisi päässyt käymään - kävi jo. Näit samoja surmia tulee lisää joista voi syyttää sosiaalivirastoa. Tuon tapahtuman sosiaaliviraston työntekijä, joka EI antanut/myöntänyt hoito mahdollisuutta, niin on todellisuudessa lapsien ja miehen vaimon surmaaja. Työntekijä oikeuden eteen tuomiolle niin kaikki menee oikein tai ainakin pois VIRASTA lopullisesti. Linnatuomion pituudeksi olisi sossun työntekijälle 15 vuotta ja sitten vielä vapautus harkintaan - kielteine päätöksen saaneena.

Jos heidän "oravanpyörään" joutuu ei siitä enää niin helposti pääse irti, vaikka tahtoisi ja yrittää perkeleesti. Sinut kun on kerran siihen kahlittu niin on kahlittu. Se ketkinki o niin kestävää että siinä pysyt tiukasti kii. Vaikka toisin väitetään. Sen voin sanoa, että sossu ei ole mikään eläinrakastavaisten paikka. Kotieläimet vaan heitteelle ja pilaamaan lapsiperheet. Juopot ja kodittomat asumaan johonki hoitolaitoksiin jossa he eivät saa toteuttaa omia unelmia. Näin toimii sossu. Iacta Alea Est!
kommentoi ( 973 näyttöä )   |   ( 3 / 805 )
Iacta Alea Est! 
18.huhtikuu 2012 - Yleistä
Taas aattelin kirjoittaa, mut ny näin lyhyesti. Samalla totean, että teksti on totta.
Ystäväporukastain löytyy pirun monta Brutusta. Yksinkertaisesti leikkii ystävää, mutta todellisuudessa puukottaa selkään tai jättää asioita väliin, joita heidän pitäisi minulle välittää.

Kohta on tullu heidän kohdalle se aika, että saavat itse maistaa omaa "puukkoaan".
kommentoi ( 884 näyttöä )   |   ( 3 / 785 )
The Lost Boys In The Bridge Ear  
06.huhtikuu 2012 - Yleistä
Pienimuotoisessa kartanossa oleskelee kadoneita miehiä ja naisia, joilla on talonpalvelusväkeä, johon kuuluu mm. Punahilkka, Pinokkio, prinssi Uljas ja tietty pieni nokipoika eiku siis tyttö sellainen. Kartanon sääntöjen lisäksi on myös jokaisella palvelusväkeläisellä omatkin säännöt, joita kadonneet ihmiset yrittävät noudattaa. Kun sääntöjä ei noudateta niin tulee rangaistus ja se on EI SAUNAA. Säännöissä lukee, että pitää käydä ainaki kaksi kertaa suihkussa/peseytyä viikon aikana.
Palvelusväki jakaa päivän aikana yhden pakollisen ruuan ja se on koolta lastenannoksen kokoinen, vaikka kartanossa "asustelee" aikuisia ihmisiä. Jos tulee nälkä muuloin niin täytyy itse hankkia kaupasta ruokaa. Jotkut näistä asukkaista käyttää surutta muiden ostamia tuotteita kysymättä lupaa. Asukkaat ovat kaikki vähemmän köyhiä tai todella törkeitä varkaita ja välittämättä toisten elintavoista.
Tämän päivän ruokana oli kohtalaisen makuinen lohipihvi ja keitettyjä perunoita epämääräisessä harmaakeltaisessa kastitkeessa. Jälkiruuaksi oli Gordon Ramsey haukkumaa ja vihattavaa tuotetta eli MÄMMIÄ...Hyi vi@@u!

Joka aamu täällä on herätys kuuden aikaan ja sillo saa mautonta puuroa. Sen jälkeen täällä vaan aletaan odottamaan että saisi ton päiväruuan ja se tulee kolmentoista aikoihi. Ei muuta sanoa, että on aika säälittävää ja huonosti asioitu täällä asiat. Täällä olemisella saa äkkiä itsestään b-luokan kansalaisen leiman otsaansa, jos tajuu ajatella omaa itseään ja loikata pois tästä oravanpyörä elämään joututavasta kartanosta. Kohta tässä jo kysyn mitä maksaa vapaus?

Breakin' The Law - Judas Priest

kommentoi ( 815 näyttöä )   |   ( 3 / 822 )
Kadotetut tekstit 
06.huhtikuu 2012 - Yleistä, Uutiset
Tuli tässä äsken kirjoitettua tekstiä, mutta ihmeellisesti ne katosi kuin tuhka tuleen. Oon kai itsetkin tässä katoamassa ku ei mikään onnistu, vaikka on yrittäny ja yrittäny. Ehkä jossakin välissä yritän uudestaan kirjoittaa sen kadonneen tarinan tänne jos vaan enää päästäni saan sitä ulos.

Pellit auki tai korkki kii

kommentoi ( 876 näyttöä )   |   ( 3 / 866 )

<< <Edellinen | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | Seuraava> >>