Lasisankari(ko) vai Iso Jytke?! 
21.huhtikuu 2011 - Yleistä
Onhan se täsä jo nähty pitkään, että ei täsä kannata mitään oikein suunnitella asioita tulevaisuuden kannalta. Nähtiihä se taas, ku oli aattelu tehä jotain mielenkiintoista tulevana kesänä, mutta sekin suunnitelma kaatui. Nuo vanhat asiat vaan tulee aina ja aina uudelleen esiin vaikka ne oisin jo peittänyt hautakuoppaan asti. Joku vaan ne perkules tahtoo kaivaa esiin aina uudelleen. Olisi kiva tietää kuka henkilö oikein on, joka tahtoo kaivella mun menneisyyden asioita. Alkaa jo pikku hiljaa tympimään tämä vanhojen asioiden penkominen. Annettais vaan olla vanhojen asioiden jo siellä haudassa ja jatkettaisiin tätä uutta mielenkiintoista tulevaisuutta.

REHELLISYYS VAI VALHETTA
Löytyykö täsä maailmasta enää yhtään täysin rehellistä ihmistä, joka ei tahdo pahaa toiselle, vaikka oisinkin paha menneisyys? Tuota asiaa oon jo täsä pitkään miettiny ja tullu siihen tulokseen, että eipä taida löytyy enää. Tänä päivänä valheella pääsee pitemmälle kuin rehellisyydellä. Se on ihan sama mikä otetaan aiheeksi, koska jokaisesta löytyy juuri tuota epärehellisyyden kukkaa. Näin aluksi voisi ottaa vaikkapa tuon meidän vaalit. Noissa vaaleissaki nähtiin, että epärehellisyydellä ja toisten lynkkäämisellä pääsee Suomen suurimpaan lastentarhaan neljäksi vuodeksi kaitsemaan Suomen kansaa ja nostamalla lisää palkkaa. Suomen suurimmassa lastentarhassa unohdetaan todella nopeasti tämän maan omat köyhät ja aletaan syysäämään rahoja ympäri maailmaa. Peruksest vai pitäisikö sanoa Perssuomalaiset eivät saa kuitenkaan tehtyä mitään radikaalisia siirtoja, koska toisella puolella seisovat "rikkattaa" komeilevat Kokomuslaiset.
Eipä täsä ny muukaan tuu enää mieleen, joten saa kommentoida tekstiä.
kommentoi ( 794 näyttöä )   |   ( 3 / 782 )
Mennyt liian pitkälle - siis mikä?! 
28.helmikuu 2011 - Yleistä, Ilmoitukset
Jotkut uskoo Jumalaan, kun taas toiset uskovat ihan mihin tahansa. Samaa ajatusta voi käyttää myös siihen, että toiset pilkkaamalla tai uhkailevalla tavalla pilaavat toisen ihmisten elämän. Edelleen samaan hengen vetoon lisäisin vielä sellaiset ihmiset, jotka vain valehtelevat ja saa niillä valheilla uskomaan asioita todeksi.

Näitä olen tässä mietiskellyt illat pitkät kun ei ole ollut mukaan tekemistä. No, olenhan mä jo näitä aikaisemminkin kirjoitellut tänne mun pienimuotoiseeni AnaGonda Turisee -blogiini. Valehtelisin jos väitisin, että tähän blogitekstiin tulee uusia ajatuksia mun ajatuksistani.

Turhat päivän julkkiset
Tosi-TV -ohjelmia tulee jo tänä päivänä lähes, joka saatanan kanavasta päivittäin. Niihin ohjelmiin suurin osa ihmisistä tai paremminkin teinit lähtee hakemaan julkisuutta, vaikkei siihen rahkeet riittäisi. Sitten, kun on päässyt "julkisuuteen" niin sitten pitää heti alkaa tekemään kaikinlaisia temppuja, että pysyy julkisuudessa. Noista tosi-tv -ohjelmista turhimpia on Big Brother - Suomi. Tota kautta tähän ihanaan Suomeen maahan on tullut julkisuuteen niinkin turha bimbojulkkis kuin Henna Kalinainen. Tuon bimbojulkkiksen jätän ihan omaan arvonsaansa. On noita muitakin turhia bimbojulkkisia, jotka ei osaa muuta kuin sotkea omansa elämänsä ja myös muittenkin.

Oscareita ja Vadelmia
Tänä yönä jaetaan elokuva-alan arvostetuimmat palkinnot eli Oscarit. Täytyy tässä heti aluksi kertoa, että en ole katsonut suosikkiehdokas listoja. Toivon kuitenkin, että palkinnot menee oikeille omistajille.
Itse tässä voisin jakaa pari palkintoa, mutta palkinnon nimi Valdelma. Aattelin antaa ensiksi muutamia perusteita, että miksi jaan Vadelma-palkinnot näille muutamalle ihmiselle. Ensimmäisenä perusteluna on, että tämä henkilöä esittää ystävää kaikkien nähden, mutta on sisältä yhtä pehmeä kuin vadelma. Toisena perusteena on, että saa kaikki jutut kuullostamaan todellisuudelta, vaikka ne on täyttä puppua. Eikö nuo jo riitä tarpeeksi perusteluksi Vadelma -palkintoon? En kuitenkaan paljasta palkinnon saajan kokonimeä, mutta sen verran kuitenkin, että sen osaa yhdistää oikeaseen ihmiseen. Palkinnon tällä kertaa saa S -kirjaimella alkava naisen henkilö, jonka nimen olen kertonut aikaisemmissa blogijutuissani. Yllätyspalkinto myös jaetaan, jonka on UTTP (Useless To The Player). Tuon palkinnon jaetaan henkilölle, joka omistaa sellaiset nimikirjaimet kuin KR ja on pelikaanilainen Turussa asusteleva nuori miehenalku tai oikeastaan ei hänestä voi sanoa tuota miehenalkua, koska hän on edelleen lastenkengissä.

Tästähän voisi tehdä perinteen, että "jakaa" Vadelma- ja UTTP-palkinnot.


HAHAH! Buddhakin nauraa seuraavalla jutulle jo.


Herne nenään ja "valtio" mukaan
Olo kuin ahdistetulla eläimellä nyt. Tämänkin tekstin kirjoitin vaan ihan vaistojeni ja tunteiden avulla. Aikaisemmasta jutusta syntyi yhdenlainen kujanjuoksu -kisa. Yksi henkilö kasvatti siitä herneen nenäänsä, kun ymmärsi tekstin ihan väärin. Sen jälkeen tämä hyypiö kertoo tarinan toisin ja sitten syntyi tuo kujanjuoksu -kisa. Täysin aivan turhaan tähän juttuun sotkettiin valtio tai oikeastaan paremmin oikeuslaitos. Jutun voi lukea tästä.


kommentoi ( 953 näyttöä )   |   ( 3 / 923 )
I finally found my way - Kiitos ja kunnia! 
12.helmikuu 2011 - Uutiset
Nykyään ihmiset ottavat liiankin helposti herneen nenäänsä, vaikka olisi kertonut asiasta totuuden. Tuntuu myös siltä, että nykyään pitää olla vaan epärehellinen ja pettäjä niin silloin olet jonkinlainen "sankari". Omia mielipiteitäkin ovat ihmiset joutuneet muuttamaan, koska ne eivät miellyttänyt muita ihmisiä. Silloinha tuo mielipide ei ole enää lausutun mielipide.

Uusi suunta, vanha jää
Oon täsä jo pitkään aatellut ja kirjoittanut tänne, että mitä mieltä oon eri asioista. Oon kulkenut tätä tietä jo pitkään eri suuntiin, vaikka en ole koskaan löytänyt loistavaa loppua. Joskus on tullut mieleen, että onko tuota loistavaa loppua edes olemassa. Juuri silloin kun olen luulet löytäväni tuon loistavan lopun, niin multa vedetään mattoa alta tai muuta vastaava. Eikä mun tarvii edes elää seitsemän vuoden syndromassa (faaraon elämä). Näinki voin sen sanoa, että mun onnellisuus on oikeasti suru ja päin vastoin.


Näin lopuksi voin kertoa, että en tiedä ja enkä ole kuullut mitään Sakusta! Voi ku joku kertoisi ja antaisi kuvan hänestä.Nemo ja hänen poikansa Saku. Voi niitä hyviä aikoja, ku "perhe" oli vielä koossa.

kommentoi ( 1139 näyttöä )   |   ( 3 / 824 )
"OLIN" Kuolematon 
11.tammikuu 2011 - Yleistä
On täsä huamannu, että ku yrittää täysillä elää nii kuitenkin se kaatuu KOMEASTI! Sitten ku yrittäny korjata asioita nii nekin kaatuu, joten en korjaan enää mitään. Miksi tässä enää todellakaan pitäisi korjata asioita, ku ne kuitenki menee aina päin PERSETTÄ. Sen myönnän ja tahdon sanoa, että annoin "hyvän" kodin nuorimmaiselle kissalleni, Sakulle. Hän jää tänne yhen neitosen luoksen "asustelemaan" kanin ja pojan kanssa.
Tämä jätkä hiljenee lopullisesti tai ainaki tuntee suurta kipua nyt ja ikuisesti. Sinua neitonen tulee aina kaipaamaan vierelleni, jolle Saku-kissani annoin tänään.

Voi hyvin SAKU!

Ny en tajua mitä väärää mä tein, kun annoin kissani tälle neitoselle, joka on mun entine.

00:25
Aina pyydetään kertomaan totta tai sitä mitä tuntee sisällään. Sitten kun kerron niin saa turpiinsa tai lopulta menettää viereltä sen ihmisen. Miksi mulle aina käy näin... Mistä mä löytäisin sen rakkaan, joka mua todellaki ymmärtää.

Anteeksi ja kiitos Sanna(seni)!
kommentoi ( 954 näyttöä )   |   ( 3 / 853 )
Elämä sapettaa ny 
08.marraskuu 2010 - Yleistä
Eipä oo tullut taaskaan kirjoitettua pitkään aikaan tänne blogiin mitään tekstiä. Nyt loppui tuo kuivakausi vai pitäiskö ennemmin sanoo kuivahetki? Oon täsä pähkäillyt monia eri asioita, joista voisi kirjoittaa blogiini, mutta en oo päässyt kuitenkaan kirjoitus vaiheeseen ja sitten on jäänny ajatus roikkumaan ilmaan. Monikin asia tässä on alkanut sapettaa eri tavoin.

Erota kirkosta typeryyden takia
Aikoja sitten oli homokeskusteluilta. Tuon keskustelun jälkeen moni erosi kirkosta yhden ihmisen lausahduksesta. Tuon lausauduksen lausui Suomen Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen. Hän vaan tokaisi vain oman mielipiteensä homoista ja niiden avioliitoista. Hänellä ei ole mitään tekemistä kirkon asioiden kanssa.
Noiden eroneiden joukossa on homoja, lesboja ja "normaali ihmisiä", jotka yrittivät vaikuttaa kirkon asioiden päättäjiin eroamalla kirkosta. Homot tahtoisivat mennä kirkossa avioon, mutta nythän siinä on heillä pieni ongelma ja tuon ongelman nimi "Minähän erosin jo kirkosta", joten kirkko häitähän ei tule.
Tuo ryhmä joka erosi kirkosta oli yksinkertaisesti, kun yksi erosi niin kaikki eroamaan. Eli sitä tyyliä, että jos kaveri käskee hyppäämään sillalta niin hypätään sillalta.

jatkuu...

Saa kommentoida
kommentoi ( 1016 näyttöä )   |   ( 3 / 817 )

<< <Edellinen | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | Seuraava> >>