Lyhyt on pettäjän tie 
08.huhtikuu 2010 - Yleistä
Alkaa tässä pikkuhiljaa tulla jo mitta täyteen noista julkkisten pettämisasioista. Onhan sitä ennen vanhaanki petetty julkkistenpiireissä. Itselleni tulee nyt mieleen edesmennyt näyttelijä/laulaja Frank Sinatra, joka petti omaa vaimoaan. Tuo oli vaan yksi, mutta on niitä useampiakin.
Tässähän ei tarvitse, kun vajaa vuoden sisällä kolme julkkisparista toinen osapuoli on pettänyt, ei yhden vaan useamman kanssa pettänyt omaa aviopuoliso. Ehkä nyt tunnetuin tämän päivän pettäjistä on golfammattilainen Tiger Woods, joka petti ainakin yli 10 kanssa ja oli muutamalla maksanut siitä, että toinen osapuoli olisi hiljaa. Sandra Bullockin aviomies Jesse James pääsi lähes samaan määrä tuossa pettämisessä. Nuo oli vaan amerikan mantereella, mutta kyllä sitä meilläkin julkkikset osaa pettää aviopuolisoon. Meidän kaikkien tuntema aviopari Matti ja Mervi Nykänen, jotka ensiksi on tapellut, mutta aina palanneet yhteen. Viimeisiä "kuoleman" iskuja Merville, kun Matti petti häntä nuoren neitosen kanssa (nimeä en nyt muista). Silloin Mervi hanki "ensimmäistä" kertaa kunnolla avioeroa, mutta kuitenkin he palasit yhteen. Lopullinen niitti sitten myöhemmin oli kun Matti on "puukottanut" Merviä. Nyt se ero on tällä hetkellä ehkä varmempi ku ennen.

Itse en voi ymmärtää tuota pettämistä ja miksi sitä ihanoidaan tänä päivänä niin, että siitä on tehty lähes hyväksyttävä tapa. Itse en pystyisi pettämään rakasta, jota rakastan sydämeni pohjasta. Vaikka tapaisin kauniin ja ihastuttavan naisen niin ei tule ensimmäisenä mieleen, että hänen kanssa pettäisin omaa rakastani. Tiedän kyllä miltä tuntuu, kun rakas pettää ja varsinkin läheisen ihmisen kanssa. Silloin tulee mietittyä, että mitä väärää tai mikä meidän suhteen on huonosti, että toisen pitää mennä pettämään.
En tahdo tässä mitenkään saarnata, mutta kuitenkin kerron oman mielipiteeni.

Toivon, että tätä juttua te lukijat kommentoisitte ja kertoisitte omia mielipiteitä pettämisestä.


1 kommentti ( 778 näyttöä )   |   ( 3 / 926 )
Urheilun riemu osa II 
12.maaliskuu 2010 - Yleistä, Urheilu
Viime vuoden puolella arvioisin, että miten Mestiksen runkosarja muodostuu. Runkosarja oli värikäs kaukalossa ja myös kaukalon ulkopuolella. Vaaroja pelkäämätön joukkue Jyväskylästä D-Team johti sarjaa pitkään ennen kuin tuli nohkahdus tai väsymys. Kauden alussa hehkutettiin, että tämä kausi tulee olemaan Vaasan Sportin läpimurtokausi, mutta toisin kävi. Moneltakin osin Vaasalaisten kausi oli fiasko. Ensimmäiseksi voisi mainita, että joukkue on velkaantunuut pahasti ettei pystynyt maksamaan pelaajille palkkoja. Toiseksi yksi pelaaja säheltää baarissa ja saa virkavallan perään. Kolmanneksi muttei vähäisin joukkueen urheilutoimenjohtaja Juhani Tamminenon joutunut sairaslomalle. Tuo taisi olla joukkueelle viimeinen niitti.

Mestiksen runkosarjaranking 2009-2010 (lopulliset sijoitukset suluissa):
01. Jokipojat (KooKoo)
02. KooKoo (Jokipojat)
03. Jukurit (LeKi)
04. Hokki (Sport)
- - - -
05. TuTo (D-Team)
06. Sport (TuTo)
07. Kiekko-Vantaa (K-Vantaa)
08. D-Team (Jukurit)
- - - -
09. RoKi (Hokki)
10. LeKi (SaPKo)
- - - -
11. HeKi (HeKi)
12. SaPKo (RoKi)

kommentoi ( 1031 näyttöä )   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 976 )
Onko millään enää väliä? 
08.maaliskuu 2010 - Yleistä
Nii onko sillä väliä, että mitä tässä enää ajattelee tai tekee? Kun kaikki kuitenkin menee päin sitä itseään.
Suomen Olympiakomitean toivomus oli Vancouverin Olympialaista 12 mitalia. Se oli jo alkuuni erittäin epätodennäköistä, että Suomi saavuttaisi niissä kisoissa tuon kahdentoista mitalimäärän. Kuitenkin saadaan olla onnellisia siitä, että saatiin lähes puolet tavoitemäärästä. Me suomalaiset saadaan olla todella tyyväisiä ja onnellisia siitä, että Suomi on paras eurooppalainen jääkiekkomaa ainaki taas neljä vuotta, jos katsotaan pelkästään Olympiakisoja. Leijonat ja naarasleijonat saavuttivat molemmat pronssia Vancouverin Olympialaisissa.

Omakin elämä on mennyt tässä nyt laidasta laitaan, joten en jaksa paljoakaan enää välittää mitä toiset ajattelet ja tekevät. Tässä on muutamia asioita, joita voisin mainita tässä blogissa. Yhden ihmisen kanssa olen saanut tapella varsinaisessa muodossakin ja väkivaltaisesti. Tappelussa oli käsien, jalkojen lisäksi myös teräase, mutta ei siitä sen enempää. Kumpikin muutamia haavoja sai.

Tulipa taas kirjoitettua tekstiä tähän, ehkä huamen tulee taas jonkunmoine teksti.
kommentoi ( 776 näyttöä )   |   ( 2.9 / 973 )
AnaGondan joulu osa 2 
22.joulukuu 2009
Näin alkuun voin mainita, että tavarat olen saanut tuolta puolitutun kellarista ja siirtäny tavarat toiseen paikkaan. Itseni myös noiden tavaroiden ja kissojen kanssa. Nykyinen sijaintini on todellakin metsän keskellä ei mitään tai no jaa, onha toi kauppaki tosa 5-7 kilometrin päässä. Ei sinne lähe hakemaan joka päivä tai eres joka toinen päivä ruokaa itel. Tää mökkikin o kesken eräinen ei täällä oo eres kunnon keittiötä ja eikä oo eres minkäänlaista pesu mahdollisuutta. Täällä vaan tullee hulluks monellaki taval, ku ei nää yhtään ystäviä eikä pääse keskustelemaan naamat vastatusten ihmisten kanssa, josta mä pidän erittäin paljon.

Kissat on täällä kans alkamassa sekoilemassa, ku tappelee kokoajan pikkuasioista esim. ruokakipollaki tappelevat, vaikka ovat ennen syöneet vierekkäin. En mä taira itsekkään todellakaan jaksaa täällä enää pitkään olla, mutta en tiärä mihin saisin nuo kissani hoitoon? Todellakin tästä vuodesta ei paljonkaan käteen, joten tahdon unohtaa kokonaan tämän vuoden. Eniten tässä toivon nyt, että joku todellakin auttaisi mua ja mun kahta kissaani!!

Noh, tosa yks ilta kaveri ehdotti, että tulisin hänen luokseen olemaan ja ottaisi kissat hoitoon siksi ajaksi, että saan oman kämpän itselleni ja noille kissoille. Seuraavana asiat muuttuivat. Mä olin jo selvittäny, että miten täältä pääsee hänen luokseen. Taksi tilauksenkin olin jo tehny niin, että sillä oisin päässy lähimmälle juna-asemalle ja parhaimassa tapauksessa taksikuski olisi ajannu minut ystävän luo. Soitin kaverille, joka ilmoitti tylisti, että ettei tänne saada tuoda enää kissoja ja sinäkin saat etsiä ihan uuden paikan. Näin ystävät minut kusettavat.

Tähän loppuun laitan kissoistani kuvat, että näätte kuinka ihanani ne ovat.

Essi lähes 11 vuotta

Nemo n. 1,7 vuotta


kommentoi ( 1010 näyttöä )   |   ( 2.9 / 983 )
AnaGondan joulu 
16.joulukuu 2009 - Yleistä
Aloin täsä miettimään, että minkälainen on oikeasti joulu? No, ainakin mulla ei ole minkäänlaista joulumieltä eikä paikkaa missä jouluni viettäisin. Aikaisemmat blogijutussa mainitsin, että menetin kämppäni aikaisemmin ja ny olen todellakin asunnoton hemmo, jolla on kaksi kissa ja helvetisti tavaroita puolitutun kellarissa tavarat. Nuo tavarat ois mukava saada itselleni takaisin mahdollisimman pian.

Tuon puolitutun ystävät puuttuivat meidän ystävyyteen, joka heille ei mitenkään kuullu. Vaikka onhan se kiva, että he pitävät ystävän puolta, mutta kuitenkin tuo heidän käytöksensä aivan ylimääräistä. BUA HAHAH!
Täsä aloin miettiä, että milloin haen ja miten...poliisijen kanssa ehkä näi o parempi.


Tähän loppuun voisi laittaa vaikka biisin videon kera Pelle Miljoona - Väkivaltaa ja perheongelma


1 kommentti ( 1017 näyttöä )   |   ( 3 / 910 )

<< <Edellinen | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | Seuraava> >>