Urheilun riemu osa II 
12.maaliskuu 2010 - Yleistä, Urheilu
Viime vuoden puolella arvioisin, että miten Mestiksen runkosarja muodostuu. Runkosarja oli värikäs kaukalossa ja myös kaukalon ulkopuolella. Vaaroja pelkäämätön joukkue Jyväskylästä D-Team johti sarjaa pitkään ennen kuin tuli nohkahdus tai väsymys. Kauden alussa hehkutettiin, että tämä kausi tulee olemaan Vaasan Sportin läpimurtokausi, mutta toisin kävi. Moneltakin osin Vaasalaisten kausi oli fiasko. Ensimmäiseksi voisi mainita, että joukkue on velkaantunuut pahasti ettei pystynyt maksamaan pelaajille palkkoja. Toiseksi yksi pelaaja säheltää baarissa ja saa virkavallan perään. Kolmanneksi muttei vähäisin joukkueen urheilutoimenjohtaja Juhani Tamminenon joutunut sairaslomalle. Tuo taisi olla joukkueelle viimeinen niitti.

Mestiksen runkosarjaranking 2009-2010 (lopulliset sijoitukset suluissa):
01. Jokipojat (KooKoo)
02. KooKoo (Jokipojat)
03. Jukurit (LeKi)
04. Hokki (Sport)
- - - -
05. TuTo (D-Team)
06. Sport (TuTo)
07. Kiekko-Vantaa (K-Vantaa)
08. D-Team (Jukurit)
- - - -
09. RoKi (Hokki)
10. LeKi (SaPKo)
- - - -
11. HeKi (HeKi)
12. SaPKo (RoKi)

kommentoi ( 1031 näyttöä )   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 976 )
Onko millään enää väliä? 
08.maaliskuu 2010 - Yleistä
Nii onko sillä väliä, että mitä tässä enää ajattelee tai tekee? Kun kaikki kuitenkin menee päin sitä itseään.
Suomen Olympiakomitean toivomus oli Vancouverin Olympialaista 12 mitalia. Se oli jo alkuuni erittäin epätodennäköistä, että Suomi saavuttaisi niissä kisoissa tuon kahdentoista mitalimäärän. Kuitenkin saadaan olla onnellisia siitä, että saatiin lähes puolet tavoitemäärästä. Me suomalaiset saadaan olla todella tyyväisiä ja onnellisia siitä, että Suomi on paras eurooppalainen jääkiekkomaa ainaki taas neljä vuotta, jos katsotaan pelkästään Olympiakisoja. Leijonat ja naarasleijonat saavuttivat molemmat pronssia Vancouverin Olympialaisissa.

Omakin elämä on mennyt tässä nyt laidasta laitaan, joten en jaksa paljoakaan enää välittää mitä toiset ajattelet ja tekevät. Tässä on muutamia asioita, joita voisin mainita tässä blogissa. Yhden ihmisen kanssa olen saanut tapella varsinaisessa muodossakin ja väkivaltaisesti. Tappelussa oli käsien, jalkojen lisäksi myös teräase, mutta ei siitä sen enempää. Kumpikin muutamia haavoja sai.

Tulipa taas kirjoitettua tekstiä tähän, ehkä huamen tulee taas jonkunmoine teksti.
kommentoi ( 776 näyttöä )   |   ( 2.9 / 973 )
AnaGondan joulu osa 2 
22.joulukuu 2009
Näin alkuun voin mainita, että tavarat olen saanut tuolta puolitutun kellarista ja siirtäny tavarat toiseen paikkaan. Itseni myös noiden tavaroiden ja kissojen kanssa. Nykyinen sijaintini on todellakin metsän keskellä ei mitään tai no jaa, onha toi kauppaki tosa 5-7 kilometrin päässä. Ei sinne lähe hakemaan joka päivä tai eres joka toinen päivä ruokaa itel. Tää mökkikin o kesken eräinen ei täällä oo eres kunnon keittiötä ja eikä oo eres minkäänlaista pesu mahdollisuutta. Täällä vaan tullee hulluks monellaki taval, ku ei nää yhtään ystäviä eikä pääse keskustelemaan naamat vastatusten ihmisten kanssa, josta mä pidän erittäin paljon.

Kissat on täällä kans alkamassa sekoilemassa, ku tappelee kokoajan pikkuasioista esim. ruokakipollaki tappelevat, vaikka ovat ennen syöneet vierekkäin. En mä taira itsekkään todellakaan jaksaa täällä enää pitkään olla, mutta en tiärä mihin saisin nuo kissani hoitoon? Todellakin tästä vuodesta ei paljonkaan käteen, joten tahdon unohtaa kokonaan tämän vuoden. Eniten tässä toivon nyt, että joku todellakin auttaisi mua ja mun kahta kissaani!!

Noh, tosa yks ilta kaveri ehdotti, että tulisin hänen luokseen olemaan ja ottaisi kissat hoitoon siksi ajaksi, että saan oman kämpän itselleni ja noille kissoille. Seuraavana asiat muuttuivat. Mä olin jo selvittäny, että miten täältä pääsee hänen luokseen. Taksi tilauksenkin olin jo tehny niin, että sillä oisin päässy lähimmälle juna-asemalle ja parhaimassa tapauksessa taksikuski olisi ajannu minut ystävän luo. Soitin kaverille, joka ilmoitti tylisti, että ettei tänne saada tuoda enää kissoja ja sinäkin saat etsiä ihan uuden paikan. Näin ystävät minut kusettavat.

Tähän loppuun laitan kissoistani kuvat, että näätte kuinka ihanani ne ovat.

Essi lähes 11 vuotta

Nemo n. 1,7 vuotta


kommentoi ( 1010 näyttöä )   |   ( 2.9 / 983 )
AnaGondan joulu 
16.joulukuu 2009 - Yleistä
Aloin täsä miettimään, että minkälainen on oikeasti joulu? No, ainakin mulla ei ole minkäänlaista joulumieltä eikä paikkaa missä jouluni viettäisin. Aikaisemmat blogijutussa mainitsin, että menetin kämppäni aikaisemmin ja ny olen todellakin asunnoton hemmo, jolla on kaksi kissa ja helvetisti tavaroita puolitutun kellarissa tavarat. Nuo tavarat ois mukava saada itselleni takaisin mahdollisimman pian.

Tuon puolitutun ystävät puuttuivat meidän ystävyyteen, joka heille ei mitenkään kuullu. Vaikka onhan se kiva, että he pitävät ystävän puolta, mutta kuitenkin tuo heidän käytöksensä aivan ylimääräistä. BUA HAHAH!
Täsä aloin miettiä, että milloin haen ja miten...poliisijen kanssa ehkä näi o parempi.


Tähän loppuun voisi laittaa vaikka biisin videon kera Pelle Miljoona - Väkivaltaa ja perheongelma


1 kommentti ( 1017 näyttöä )   |   ( 3 / 910 )
Lähtöinen 30. marraskuu 
24.marraskuu 2009 - Yleistä
30 marraskuuta 1939 syttyi Suomen ja Neuvostoliiton välillä sota, jota kutsutaan Talvisodaksi. Sota päättyi Moskovan rauhansopimukseen, jossa Suomi luovutti 13 prosenttia maa-alueistaan ja toiseksi suurimman kaupunkinsa, Viipurin, Neuvostoliitolle. Suurin osa tuosta 13 prosentista oli Karjala aluetta. Karjalassa asuneet suomalaiset joutuivat evakkoon omista kodeistaan sodan aikana.

Tästä päästäänkin aasinsillalla toiseen saman tapaiseen tapahtumaan tai ainakin siltä tuntuu, kun joutuu lähtemään omasta kodistaan. Vaikka yrittänyt kaikinkeinoin hoidata kotia jollakin tavoin. Uudesta asunnosta ei ole mitään hajuakaan. Tavaroita on elämän matkalla kertynyt jonkin verran, että niitä ei niin nopeasti tässä nyt pakkaa ja vielä on kaksi lemmikkikissaa Essi ja Nemo. Nemohan ei ole alkujaan mun vaan ex:ni kissa ja se vaan jäi mulle hoidettavaksi yli puolivuotta sitten. Siitä on tossa ajassa tullu perheenjäsen, vaikka onki vielä aika rasavilli iän takia. Olin täsä suunnitellut, että lähen tästä kämpästä sitten, ku saan määrätyt rahat määrätystä paikasta tililleni... mut lähtö tuliki nyt. Mitä tässä nyt mitään oikein kunnolla suunnitella, ku kaikki menee perseelleen...

Onhan täsä noit asuntoja kyselty kaikkialta, mutta AINA joku este. Joskus esteenä on ollut velkani - niitähän o jokaisella tai sitten että sulla kaksi kissaa... Muutamassa paikassa sanottu, että kirjoita tosta toi hakemus joka on voimassa seuraavat kolme kuukautta heillä....ei ny perkele mulla oo aikaa odottaa mitään kolmea kuukautta, ku täsä ny tarttis olla uuskämppä jo 1. joulukuuta.

"Eilen unessain näin joutsen, joka käski vuorille kulkemaan."


Olo itelläni on kuin evakkolaisella tai ainaki siltä tuntuu ny. En tästä lähtii enää vietä mitään nimipäiviä, kun tämä helvatun muutto tapahtuu. Tuon 30. marraskuun muistan vaan talvisodan alkamispäivänä. Kiitos meille urheille veteraaneille, jotka sodassa puolisti meidän pientä piskuista maatamme isolla kädellä ja keksellisyydellään suurta mahtavaa Neuvostoliittoa vastaan.

Kiitos vaan tästä vuodesta, kun en tiedä koska seuraavan kerran pystyy kirjoittamaan tänne blogiini tekstiä.
kommentoi ( 976 näyttöä )   |   ( 3 / 926 )

<< <Edellinen | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | Seuraava> >>