Harmi ku kes√§ loppui kesken 2017 
08.elokuu 2018 - Yleistš
Täytän tänä kesänä jo 42 vuotta. Olen tässä saanut maistella tätä elämää jonkin verran, mutta enimäkseen yksinään. Ellei ota huomioon, että olen ollut tämän elämäni aikana kolme kertaa kihloissa, mutta yksikään niistä ei ole päätynyt avioon asti. Se tässä kyllä hieman harmittaa ja myös surettaakin tai oikeastaan miksi surisin tätä elämääni. Kun tässä alkaa miettimään surullisia asioitani, niin loppu pelissä minua tässä syyllistetty. Juuri sen niiden takiahan mä olen nykyään paljon enemmän surullisempi ja yksinäisempi. Todellakin yksinäisempi oon ja eikä mitenkään oloani ole helpotettu, vaan enemmän tuhottu. Ehkä onki parempi, että vaivun kokonaan unholaan. Ei minun tarvii iloita tai edes olla iloinen elämässäni.
Aattelin ny vaan kertoa tarkemmin viime kes√§n tapahtumista, jotka viel√§ki vaikuttaa el√§m√§√§ni. T√§m√§nkin jutun taustalla on noin 6-7 vuoden takainen episodi, johon min√§ EN OLE viel√§k√§√§n saanu vastauksia. Kerrotaan siit√§ ny lyhyesti seuraavasti. Silloin tapasin muutaman vuoden takaa ihastuttavan yst√§v√§n nimelt√§ Anna (nime√§ ei ole muutettu) yhdess√§ Turun baarissa, jossa juteltiin kahdestaan kuin vanhatkin yst√§v√§t. Ajan my√∂nten siihen p√∂yd√§n √§√§relle tupsahteli ulkopuolisia ihmisi√§. Siin√§ me sovittiin Annan kanssa, ett√§ ment√§isi jonneki muualle istumaan ja jatkamaan juttujamme. Min√§ menin baarin ulkopuolelle r√∂√∂kil ja soittamaan taxia meille kahdelle. Kun olin ehtiny soittaa taxin, nii yksi n√§ist ulkopuolisista tuli mulle sanomaan, ett√§ "EI ANNA L√ĄHDE MUKAAS!". Tuon j√§lkeen yritin normaalisesti kysy√§ Annalta syyt√§, mutta t√§m√§ ulkopuolinen esti ja esti. Otin sen taxin ja menin yksin√§√§n toiseen baariin istumaan. Uudesta baarista l√§hetin viestin Annalle. Se viesti ja se tapaaminen oli vika sitten ennen hein√§kuuta 2017, ku vanhingossa tavattiin ja alettiin taas juttelemaan kodittomien rakennuksessa. Ensimm√§iset p√§iv√§t kyll√§kin meni hieman jollakin tavoin pakoillen, vaikka olin usein samaan aikaan Annan kanssa r√∂√∂kill√§. Ennen kuin Anna tuli tuonne jossain n√§in lauseen ‚ÄĚYou know my name‚ÄĚ, joka vaihtuu nopeasti nimikirjaimiin AR. Sitten tuli se p√§iv√§, kun Anna asettui tuonne kodittomien rakennukseen asumaan. Sen verran voin kertoa ja varmaan huomaatkin, ett√§ nimikirjaimista ensimm√§inen osuu ainaki suoraan Annaa ja sen voin my√∂s sanoa, ett√§ toinenkin kirjain osuun t√§ysin Annaan sukunimen perusteella. Koska h√§nen sukunimens√§ alkaa R-kirjaimella.
Siell√§ kodittomien asustotolassa tupakkapaikalla me alettiin juttelemaan kaikenlaisista asioista jokaisena p√§iv√§n√§ ajasta riippuen. Yleens√§ aamut alkoi siten, ett√§ Anna kysyi minulta ‚ÄĚOtanko kahvia?‚ÄĚ Anna kaatoi kahvia kuppiini ja v√§lill√§ h√§n kantoi kahvikuppini patiolle tarjottavaksi h√§nelle sitten tarjosin patiolla r√∂√∂kin ja sit vaan taas juteltiin. Yhten√§ p√§iv√§n√§ Anna n√§ytti kauniita kuvia ja videop√§tki√§ siileist√§ ja kertoi niihin liittyvi√§ asioita. N√§in meni hein√§kuun p√§iv√§t ja kohta olikin alkamassa elokuu sek√§ minun l√§ht√∂ni pois kodittomien asuntolasta. Silloin Anna ehdotti, ett√§ me voitaisiin menn√§ viett√§m√§√§n yhteist√§ aikaa sunnuntaina 6. elokuuta Ruissaloon ja siell√§ vaikka grittaisiin siilien kanssa. Valitettavasti tuo p√§iv√§ oli sateinen ja muutenkin huonokelinen...H√ĖH! Aamulla Anna ehdotti aamukahvin merkeiss√§ ett√§ k√§yt√§is kaupas ostamassa l√§ttyaineksia ja jotain muuta pient√§ herkkua, kun l√§hdet pois, K√§ytiin kaupassa ostamassa ne tarvikkeet ja otettiin muutamia kauniita kuvia kauppamatkalla. Siin√§ meni se p√§iv√§ sitten kauniisti. Samana iltana Anna halusi viel√§, ett√§ me voitaisiin huomenna menn√§ leffaan.

7. elokuuta aamupäivän aikana käytiin yhdessä syömässä El Namissa ja sen jälkeen käytiin mm. Kelassa ja peräti poliisilaitoksella, kun Annan piti hoitaa yksi hänen asia siellä. Noiden jälkeen käveltiin takaisin Turun keskustaan siinä juteltiin ja päätettiin yhdessä mennä pikaisesti keilaamaan ennen leffaa. Leffa joka käytiin kattomassa oli Musta torni. Illan tai oikeastaan yön aikana mene vielä kirjoiteltiin toisillemme facessa ja voit niit tekstei...

Tämä tarina jatkuu....
kommentoi ( 350 nšyttŲš )   |   ( 2.6 / 380 )

<Edellinen | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Seuraava> >>