Harmi ku kesä loppui kesken 2017 
08.elokuu 2018 - Yleistä
Täytän tänä kesänä jo 42 vuotta. Olen tässä saanut maistella tätä elämää jonkin verran, mutta enimäkseen yksinään. Ellei ota huomioon, että olen ollut tämän elämäni aikana kolme kertaa kihloissa, mutta yksikään niistä ei ole päätynyt avioon asti. Se tässä kyllä hieman harmittaa ja myös surettaakin tai oikeastaan miksi surisin tätä elämääni. Kun tässä alkaa miettimään surullisia asioitani, niin loppu pelissä minua tässä syyllistetty. Juuri sen niiden takiahan mä olen nykyään paljon enemmän surullisempi ja yksinäisempi. Todellakin yksinäisempi oon ja eikä mitenkään oloani ole helpotettu, vaan enemmän tuhottu. Ehkä onki parempi, että vaivun kokonaan unholaan. Ei minun tarvii iloita tai edes olla iloinen elämässäni.
Aattelin ny vaan kertoa tarkemmin viime kesän tapahtumista, jotka vieläki vaikuttaa elämääni. Tämänkin jutun taustalla on noin 6-7 vuoden takainen episodi, johon minä EN OLE vieläkään saanu vastauksia. Kerrotaan siitä ny lyhyesti seuraavasti. Silloin tapasin muutaman vuoden takaa ihastuttavan ystävän nimeltä Anna (nimeä ei ole muutettu) yhdessä Turun baarissa, jossa juteltiin kahdestaan kuin vanhatkin ystävät. Ajan myönten siihen pöydän äärelle tupsahteli ulkopuolisia ihmisiä. Siinä me sovittiin Annan kanssa, että mentäisi jonneki muualle istumaan ja jatkamaan juttujamme. Minä menin baarin ulkopuolelle röökil ja soittamaan taxia meille kahdelle. Kun olin ehtiny soittaa taxin, nii yksi näist ulkopuolisista tuli mulle sanomaan, että "EI ANNA LÄHDE MUKAAS!". Tuon jälkeen yritin normaalisesti kysyä Annalta syytä, mutta tämä ulkopuolinen esti ja esti. Otin sen taxin ja menin yksinään toiseen baariin istumaan. Uudesta baarista lähetin viestin Annalle. Se viesti ja se tapaaminen oli vika sitten ennen heinäkuuta 2017, ku vanhingossa tavattiin ja alettiin taas juttelemaan kodittomien rakennuksessa. Ensimmäiset päivät kylläkin meni hieman jollakin tavoin pakoillen, vaikka olin usein samaan aikaan Annan kanssa röökillä. Ennen kuin Anna tuli tuonne jossain näin lauseen ”You know my name”, joka vaihtuu nopeasti nimikirjaimiin AR. Sitten tuli se päivä, kun Anna asettui tuonne kodittomien rakennukseen asumaan. Sen verran voin kertoa ja varmaan huomaatkin, että nimikirjaimista ensimmäinen osuu ainaki suoraan Annaa ja sen voin myös sanoa, että toinenkin kirjain osuun täysin Annaan sukunimen perusteella. Koska hänen sukunimensä alkaa R-kirjaimella.
Siellä kodittomien asustotolassa tupakkapaikalla me alettiin juttelemaan kaikenlaisista asioista jokaisena päivänä ajasta riippuen. Yleensä aamut alkoi siten, että Anna kysyi minulta ”Otanko kahvia?” Anna kaatoi kahvia kuppiini ja välillä hän kantoi kahvikuppini patiolle tarjottavaksi hänelle sitten tarjosin patiolla röökin ja sit vaan taas juteltiin. Yhtenä päivänä Anna näytti kauniita kuvia ja videopätkiä siileistä ja kertoi niihin liittyviä asioita. Näin meni heinäkuun päivät ja kohta olikin alkamassa elokuu sekä minun lähtöni pois kodittomien asuntolasta. Silloin Anna ehdotti, että me voitaisiin mennä viettämään yhteistä aikaa sunnuntaina 6. elokuuta Ruissaloon ja siellä vaikka grittaisiin siilien kanssa. Valitettavasti tuo päivä oli sateinen ja muutenkin huonokelinen...HÖH! Aamulla Anna ehdotti aamukahvin merkeissä että käytäis kaupas ostamassa lättyaineksia ja jotain muuta pientä herkkua, kun lähdet pois, Käytiin kaupassa ostamassa ne tarvikkeet ja otettiin muutamia kauniita kuvia kauppamatkalla. Siinä meni se päivä sitten kauniisti. Samana iltana Anna halusi vielä, että me voitaisiin huomenna mennä leffaan.

7. elokuuta aamupäivän aikana käytiin yhdessä syömässä El Namissa ja sen jälkeen käytiin mm. Kelassa ja peräti poliisilaitoksella, kun Annan piti hoitaa yksi hänen asia siellä. Noiden jälkeen käveltiin takaisin Turun keskustaan siinä juteltiin ja päätettiin yhdessä mennä pikaisesti keilaamaan ennen leffaa. Leffa joka käytiin kattomassa oli Musta torni. Illan tai oikeastaan yön aikana mene vielä kirjoiteltiin toisillemme facessa ja voit niit tekstei...

Tämä tarina jatkuu....
kommentoi ( 108 näyttöä )   |   ( 2.2 / 187 )
Elämä....tässä & ohi! 
10.elokuu 2016 - Yleistä
Taas on tullut aika kirjoittaa jotain elämästäni, jota en oo viel kirjoittanut. Näin aluksi totean yksinkertaisesti olen koulukiusattu yhdeksän vuotta pienuuteni takia. Kiusaajina toimivat ns. luokkakamut, oopettajat ja peräti koulujen rehtorit. Kiusaamisesta on jäänyt arpia näkyviin ja myös henkisiä arpeja. Jouduin usein puolustautumaan yksinään sanoin,  nyrkein ja peräti "teräasein". Mitäpä nää opet tekivät  niissä tilanteissa. Noh, ne "taputtivat" kiusaajien päitä, kun taas syyllistivät ja haukkuivat tekoani, kun olin puolustautunut. Kouluelämä ei tuonut mulle mitään iloa ja pelkkää surua. Toisaalta ei ole tää ns. normielämäkään tuonu iloa. Yhden suuren ilohetken sain elää 21.5.1994-26.12.1998 aikana, kun olin rakkaussuhteessa yhen Päivin kanssa. Tää rakkaussuhde tuhoutui, kun vitun Jani Isotalo nussi Päivi(ni). Tuon jälkeen kaikki suhteet on ollut vaan ohi meneviä ja arvottomia, vaikka olenkin ollut vielä kaksi kertaa kihloissa. Silloin -98 jouluna hajosi & repesi lopullisesti minun sydämeni. Tuota sydäntäni yritti paikata kaunis ja seuran hakuinen kissa nimeltä Essi. Essin kanssa vietin aikaa ja hieman reisattiin. Essi sai seurakseen lajitoverikseen Sir Möllin (Maine coon), mutta valitettavasti hänestä aika jätti jo 2003 elokuun 21. päivänä. Sir Mölli on uurnassa...jossain.8

Kerroin aikaisemmin, että reissasin Essin kaa hieman tai oikeastaan KUNNOLLA. Essi ja Sir Mölli näkivät mm. Kauhavan luontoo ja Turun asuinhuoneistoja & Turun luontoo.

Essi sai uuden lajitoverikseen Nemon 2007 tai 2008. He saivat pari pentua Sakun ja Inezin.

Saku-pojan annoin ex:lleni. Lopulta helvatun sosiaalivirasto omisi itselleen Essin, Nemon ja Inezin.

Näin lopuksi voinki kertoo, että tää elämäni on ollut pelkkää repalaista ja tuskallista elämää. Mä olen valmis siirtymään ikuisuuteen.

TE KUITENKIN TÄMÄNKIN TEKSTIN TULKITSETTE VINKUMISEKSI. MINÄ SANON VAAN "HAISTAA VITTUANNE TAI ÄMMÄNNE VITTUA!

Älkää kysykö, että miksi olen nykyään rasistisempi, vaan kysykää ennemmin itseltänne, että miksi itse olette pituusrasisteja.
kommentoi ( 544 näyttöä )   |   ( 2.9 / 284 )
Lauluni on kyyneliä nykyään - KIITOS! 
02.huhtikuu 2016 - Yleistä
Lyhyesti sanottuna tämä seuraava blogitekstini. En turhaa tässä ala tätä tekstiäni enää millään tavoin viivyttelemään, vaan kerro asiani suoraan ja kertalleen lyhyesti.

Ennen minulla oli töitä, ystäviä & ihmisiä ympärillä, koti ja lemmeikkeinä rakkaani kissani. Tätä nykyään yksinomaan on ainoastaan haukkumista ja varsinkin kiusaamista. Ei ole enää kissoja tai edes kotiakaan kuuteen vuoteen.

Lyhyesti totean vaan, että

KIITOS ja HYVÄSTI!
kommentoi ( 362 näyttöä )   |   ( 2.9 / 224 )
Lähellä on kuolemankurvi  
16.helmikuu 2016 - Yleistä
Päivät tässä pidentyvä päivä päivältä ainakin tämän kevän mittaan, mutta minun kohdalta tuntuu, että ne lyhyntyvät entisestään vielä lyhyemmeksi.

Olen tässä jo monesti kertonut ja paljastanut totuuksia, mutta ei tahdota uskoa tekstejäni. Joten en minäkään usko ja luota tähän suomalaisen rikostutkijiin, koska eivät edes tutki asiaa kuin pintapuolisin. Aattelin vielä kertoa, että näiden ulkomaalaisten nimien takana on ihan selkeästi JOKU NOVOASEMAN TYYPPI JA EIKÄ MIKÄÄN TODELLINEN ULKOMAALAINEN.

Tässä on perustelut.
1) Puhdasta suomenkieltä ja osittain turkulaisittain
2) Sisäpiirimäisiä sanavalintoja
3) Sisäpiirimäisiä haukkuma sanoja.

Tuolla sisäpiirimäisellä tarkoitan sitä, että ei nyt kuka tahansa vittu voi mitenkään tietää varsinkaan Novoaseman sisäpiiriasioita, kuin ainoastaan ITE NOVOASEMAN TEKIJÄT!! Eli yksinkertaisesti näistä löytyy se todellinen juoruhuora, joka tahtoo leikkiä ns. prinsessaa tai peräti prinssiä...HÄVETKÄÄ!!!

Minun ei tässä tarvii pyydellä anteeksi, vaan VITTU PAREMMINKIN TEIDÄN, mutta ei teillä ole kanttia ja tahdotte paeta!!!


Te luulette olevanne keisareita, mutta todellisuudessa VITUNMOISIA NARREJA!!
kommentoi ( 402 näyttöä )   |   ( 2.9 / 267 )
Susia lampaiden vaatteissa ootte TE! 
21.joulukuu 2015 - Yleistä
Kun kerran teidän mielestä kääpiöksi sanominen ei ole haukkumista. Joten samoilla ajatuksillanne läskiksi ja juoruhuoraksi ei ole myöskään haukkumissanoja. Voin todeta teille kaikille yksinkertaisesti, että en ole kääpiö! Minulle te kaikki haukkujat olette yksinkertaiset paskoja!

Juoruhuora on nimkitys sellaiselle ihmiselle, joka juoruilee toisen ihmisen henkilökohtaisia asioita ja varsinkin lisäilee omiaan.

Yksinkertaisesti kestäkää ite myös ns. haukkumiset, mutta ette. VAAN ENNEMMI TEETTE ITESTÄNNE UHREJA, joten todellisuudessa ootte SÄÄLIMÄTTÖMIÄ PASKOJA!!

Tässä joulun aikana tulee julkaistua teidän tekemisistänne syytteitä...

Minä nauran, ku teidän sukulainen tai ystävä kuolee...HAHAHAH!

VITUN JOULUA!

kommentoi ( 432 näyttöä )   |   ( 3.1 / 352 )

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Seuraava> >>