Kiusaamista ennemmin kuin tukea 
25.maaliskuu 2014 - Yleistä
Kun kerrran kiusaaminen ei lopu millään ja eikä minua uskota, joten ala kirjoittamaan muista ihmisistä totuuksia julki, niin katsotaan mitä sitten tapahtuu.

Sen voin kertoa vielä itsestäni, että minua koko ikäni kiusattu kokoni, hampaiden vuoksi (kuva) tiedetään, että ne ovat keltaiset ja ne ovat olleet koko ikäni vitun syntymästä lähtien. Syy, että miksi ne ovat keltaiset niin on yksinkertainen ja se on, että niistä puuttuu kokoon kiille!!! Kokoni vittu johtuu siitä, että vitun saamattomat vanhempani ovat myös lyhkäsiä. KAIKILLE TEILLE VITTU TIEDOKSI, ETTÄ ETTÄ OLEN VAIN LYHYT NORMAALI IHMISEN KEHOSSA JA ENKÄ OLE TODELLAKAAN MIKÄÄN KÄÄPIÖ TAI TÄTÄ NYKYÄÄN KÄYTETTÄVÄÄ LYHYTKASVUINEN SANAA. KOSKA MINULLA ON SORMET, KÄDET, JALAT IHAN MUUHUN KEHOON NÄHDEN SUHTEESSA OIKEIN. Kun kerran kehoni on pienempi nii myös on kädetki ja jalat. Jos vielä jatkuu toi haukkuminen pituudestani nii sanon teitä vitun jättiläisiksi, koska olet niin saatanan tyhmiä.

Hampaisiin palatan niin voin todeta, että valkaiseminen ei ole niin helppoa ja yksinkertaista, koska ja kun ei ole hampaissa yhtään kiilettä eli ei ole niin sanottua pitopintaa johon voisin liittää mm. tukirautoja tai muita hammasjuttuja!

Vähätelkää te vaan, koska ette osaa muutakaan tehä. Minä en usko mihinkään hyvyyteen tai en eres parempaan elämään. Minun elämäni meni jo kaksi vuotta sitten kadotuksiin, kun kaikkista rakkaimpani lähtivät viereltäni. Kaikkista rakkaimpani oli kissani, joiden kanssa elin ja vietin aikaani päivästä toiseen leikkien.

Minä en iloitse enää mistään ja eikä mikään kiinnosta. Muiden teoilla on viety minulta rakkaita harrastuksia, kuten mm. salibandyn pelaaminen, radioharrastus.

Näiden harrastuksien tilalle on tullut RÖÖKIN POLTTAMINEN. Kevyesti menee lähes aski päivässä.

PS. Minulla ei ole mitään iloa olla tässä vitun kaupungissa missä olen. Uskokaa ennemmin vaan niitä vitun juoruilijoita ja paskanjauhajia, jotka leikkii ystävää. Minulle nämä ovat pelkkiä tapettavia paskanokareita, jotka ansaitsevat kuoleman. Kun kuolee tai joutuu uhriksi, nii se o minulle suuri ILO!!!!


Administrator (AnaGonda) 
26.maaliskuu 2014
Syytelkää vaan, koska muuta ette osaa tehä. Minä uskon vaan, että olen tässä maailmassa muiden kiusattavana! Kiusakaa vaan, koska kertoo kuinka vitun idiootteja te olette ja kuoleman hankkineet itsellenne!
Administrator (AnaGonda) 
25.maaliskuu 2014
Tämä kiusattava on saanut tarpeeksi tästä elämästä! Tämä elämä on helppo pistää pakettiin, koska EI minun tarvitse elää tällaista elämää. Kun kerran aina on vähätelty kiusaajiani tai oikeastaan niitä on lähes palvottu. Olen alkanu uskomaan ja uskonki jo siihen, että olen tässä maailmassa ainoastaan teidän kiusattavanne. KUN YKSIKIN TEIDÄN TUTTAVA TAI JOKU VITUN SÄÄLITTÄVÄ SUKULAINEN KUPSAHTAA SE O MINULLE ILONAIHE!!!

Kommentit 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi alla sijaitsevaan kenttään.

Korostus:


:) :v :( :o :I ;) [o