Kelle ne kellot soivat?!  
16.helmikuu 2013
Mitä turhaa tässä enää kirjoitella joutavia ja yksitoikkoisia juttujain. Aletaampi kirjoittamaan nyt niitä totuuksia muiden elämästä niin ne saavat tuntea sen olotilan mikä on jo kohdannut minut vitun insestinettiradiokanavan juontajan väittämien takia. Tuo väittäjähän on Novoaseman juontaja Mirero eli oikealta nimeltä Mira Pennersten, joka luulee todellaki, että hänellä on oikeuksia kertoa muille ihmisille mun asioita. Varsinkin sellaisia asioita, jotka vittu ei muille kuullu! Hän on sitä tehnyt ennenkin eli kertoillu minusta perättömiä juttuja muille ihmisille selkäni takana. Miksi enää omista asioista kertomaan tässä tai muuallakaan, ku toi vitun Mira Persesten niitä levittelee ympäriinsä.

Ohi mainitsen vaan, että kouluelämästäni vain sen, kun mua kiusattiin ja sanoi "EI!" nii kuitenki vaan ne vitun kiusaajat jatkoivat kiusaamista ja kiusaamista. Rehtorikin totesi minut syylliseksi, että minä olin aloittanu kiusaamisen vittu!

Alastonkuvia piilossa
Kun kerran olen päässyt vauhtiin kirjoittamisessa nii voisin jatkaakin lisää paljastuksia. Tuossa aikoinaan Turun oikeustalolla käytiin oikeusjuttu Jenni Dahlman-Räikköseen liittyen eli pornografia kuvista. Samoihin aikoihin ollaan myös samat herrat ottaneet kuvia myös toisesta turkulaisesta missistä, joka tällä hetkellä julkisuudessa tv-alalla. Eipä siitä sen enempää.

Palataanpa vielä hetkeksi Mira Persestenin elämään. On siinä niin saatanan lihava ja hän luulee että kaikki tahtoo olla sen kanssa ystäviä. Hän on aviossa säälittävän puolisokean kukkakeppi Patrikin kanssa, joka on myös muutaman vuoden nuorempi ja svedulaine. Tämä svedulainen Patrik on lyönyt monia kertoja Miraa.

Kuvassa on Katy Perry


Kommentit 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi alla sijaitsevaan kenttään.

Korostus:


:) :v :( :o :I ;) [o