Petturi ja kiusattu? 
01.tammikuu 2013
Aattelin ihan täsä vuoden toisena päivänä kirjoittaa taas tänne blogiini jotain tekstiä, jolla ei ole loppupelissä minkäänlaista arvoa. Eihän näitä tekstejä kuitenkaan kukaan ota tosissaan, vaan luulee kirjoituksiani pelkiksi tyhjänpäiviksi kirjoituksiksi. Valitettavasti tässä ny voin vain todeta, että kaikki kirjoittamani tekstit pitävät paikkansa ja minuun sattuu. Eihän sillä ole väliä, että kuinka paljon minuun sattuu, kun halutaan vaan enemmän kiusata ja kiusata.

Lyhyesti kerron tässä vielä, että elämäni on ollut kokoajan yhtä helvettiä. Vanhempani ei ole millään tavoin auttaneet, vaan ennemmin potkineet pellolle, joten he ovat minulle kuolleet. Kouluissa minua kiusattiin kaikin tavoin, koska olen aina ollut luokan pienen, mutta en ole kuitenkaan ollut se heiveröisin.

Ny kun olen menettänyt kaiken niin, ystävät vaan puhuvat selkäni takana paskaa ja kertoilevat minusta perättömiä juttuja uusille ystävilleni. Enhä täsä pysty enää luottamaan kehenkään. Alkaa tuntumaan, että todellakin on parempi haudata itseni tähän paskaan maahan.

"Veriseen loppuun asti."

Kommentit 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi alla sijaitsevaan kenttään.

Korostus:


:) :v :( :o :I ;) [o