Syyttöksiä ja syytöksiä - loppuko häämöttää  
03.joulukuu 2012
Aattelin tässä vielä teille kirjoittaa, jotain omasta elämästä mitä olen joutunut kokemaan ja kärsimään.

Mennään näin aluksi vaikka ihan koulumaailmaan, jossa minua kiusattiin 9 vuotta ja eikä vittuakaan opettajat eikä eres koulun rehtori tehnyt mitään kiusaamiselle. Yhtenä kertana mua kiusattiin ja opettaja pyysi rehtori puheille. Rehtori toteaa heti, että "Jos et lopeta tuota kiusaamista, niin sinut voidaan siirtää." Joten minusta tehtiin vittu se syyllinen ja minusta on aina tehty syylline joka saatanan asiaan.
Kouluaikoja en todellakaan halua vittu mitenkään muistella ainakaan hyvällä. Se aika oli pelkkää paskaa ja isosti.

Kiusaaminen on aina johtunu tai enimmäkseen siitä, että olen tämmöinen lyhyt, mutta myönnän sen, että minusta löytyy voimaa niin helvetisti.

Nuorempana liikuin porukassa, jossa oli tyttöjä ja poikia. Me pidettiin hauskaa kaikin tavoin mm. pelattiin bilistä ja käytiin diskoilemassa.

Oli loppukesän aikaa joskus 90-luvun lopulla, ku tapasin tosta nuorisojengistä yhen tytön pitkästä aikaa baarissa. Siellä me juteltiin ja halattiin pitkästä aikaa, niinkuin vanhatki ystävät. Eihän tuo ollut mitään, mutta tästähä alkoikin vitunmoinen show. Joku vitun ystävä kertoi sen aikaiselle tyttöystävälle, että oon baarissa halailu jotain neitoa. Tyttöystäväni jäi kotiin ja tiesi, että kävin baarissa kavereiden kanssa pelaamassa bilistä. Mut samapa se, koska loppujen lopuksi tyttöystäväni uskoi minun sanaa, eikä jonkun (tiedän kuka) paskan väitteitä.

Mun elämä on vaan pelkkää vitun taistelemista. Olen tämän vuoden aikana menettäny rakkaimpani eli kissani. Sossu vaan väittää kiven kovaa, että olen alkoholisti, vaikka en ole vittu juonnut moneen vitun kuukauteen ja eikä eres tee mieli. Oon myös tämän vuoden aikana menettäny kaikki työni ja konktaktit, ku ei ole enää mitään kunnollista paikkaa (asuinpaikkaa).

Täällä missä nytki olen niin olen kuin vankilassa ja vitun kotiin tuloaikoja. HYVÄ ETTEI ENÄÄ KAUAN TÄÄ PÄÄ KESTÄ TÄTÄ MENETTÄMISTÄ JA MUUTAKAAN HAUKKUMISTA...ONKI PAREMPI ETTÄ LÄHEN MULLAN ALLE MAKOILEMAAN LOPULLISTA LOMAA VIETTÄMÄÄN! Sitähän täsä ollaan haluttu mun parhaaksi. En jaksa enää huutaa ja enkä muutakaan tehä ku olen yksin. Ei mistäään tule apua vaan pelkkää väittelyä ja syytöksiä. En jaksa enää mitenkään puolustella itteäni, kun ei uskota sanoja tai tekstejäni, joten tulkoon loppuni vielä tässä lähiaikoina.


Administrator (AnaGonda) 
04.joulukuu 2012
Juttu on pelkkää potaskaa, koska rakastin koulun käyntiä.

Kommentit 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi alla sijaitsevaan kenttään.

Korostus:


:) :v :( :o :I ;) [o