Totuuksia metsän keskeltä osa I 
30.toukokuu 2012 - Yleistä
Aattelin täsä ny kirjoittaa luonnonhelmasta jotain tekstiä blogiin. En ole tainu kirjoittaa vielä oikeastaan itsestäin mitään tänne. Nyt on aivan oiva mahdollisuus kirjoittaa, ku oon täällä keskellä en mitään tähdellisiä asioista mm. ihmisistä, liiallisesta melusta, jne.

Näin aluksi voisi mainita, että oon synnytyssairaala Heidekenissä syntynyt tosa 70-luvun puolivälin korvilla. Aivan varhaisessa vaiheessa todettiin, että mulla on erittäin paha maitoallergia. Tuli monia päiviä, viikkoja ja kuukausia vietettyä sairaalassa. Tuosta jollakin tavoin toipuneena niin kohelsin ruokapöydän kulmaani pääni ja sain iso haavan. Sillo tais olla jotku perhejuhlat tai jotkut vastaavat käynnissä.

Jos ny sitä kertoisi miten tai millaan oikeastaan ala- ja ylä-aste tuli käytyä. Koulunkäynti oli pelkästään ongelmallista, ku luokkatoverit kiusasivat päivästä toiseen ja vuodesta toiseen. Jos puolustauduin jollain tavoin niin sitten opettajat/rehtorit oikeastaan taputteli kiusaajien päitä ja mä sain suurin syyn niskoilleni. Yläasteella kiusaamine vähentyi, mutta oli se läsnä minun koulunkäynnissä. Kymppiluokal ei oikeastaan ollu enää kiusaamista, ku oli rento luokkahenki. Ammattikoulu meni ihan omalla painolla jo eli ei oikeastaan enää mitään kiusaamista. Ehkä mua kiusattiin ku olin luokan pienikokoisin.

Jatkoa seuraa...

Kommentit 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi alla sijaitsevaan kenttään.

Korostus:


:) :v :( :o :I ;) [o