The Lost Boys In The Bridge Ear  
06.huhtikuu 2012 - Yleistä
Pienimuotoisessa kartanossa oleskelee kadoneita miehiä ja naisia, joilla on talonpalvelusväkeä, johon kuuluu mm. Punahilkka, Pinokkio, prinssi Uljas ja tietty pieni nokipoika eiku siis tyttö sellainen. Kartanon sääntöjen lisäksi on myös jokaisella palvelusväkeläisellä omatkin säännöt, joita kadonneet ihmiset yrittävät noudattaa. Kun sääntöjä ei noudateta niin tulee rangaistus ja se on EI SAUNAA. Säännöissä lukee, että pitää käydä ainaki kaksi kertaa suihkussa/peseytyä viikon aikana.
Palvelusväki jakaa päivän aikana yhden pakollisen ruuan ja se on koolta lastenannoksen kokoinen, vaikka kartanossa "asustelee" aikuisia ihmisiä. Jos tulee nälkä muuloin niin täytyy itse hankkia kaupasta ruokaa. Jotkut näistä asukkaista käyttää surutta muiden ostamia tuotteita kysymättä lupaa. Asukkaat ovat kaikki vähemmän köyhiä tai todella törkeitä varkaita ja välittämättä toisten elintavoista.
Tämän päivän ruokana oli kohtalaisen makuinen lohipihvi ja keitettyjä perunoita epämääräisessä harmaakeltaisessa kastitkeessa. Jälkiruuaksi oli Gordon Ramsey haukkumaa ja vihattavaa tuotetta eli MÄMMIÄ...Hyi vi@@u!

Joka aamu täällä on herätys kuuden aikaan ja sillo saa mautonta puuroa. Sen jälkeen täällä vaan aletaan odottamaan että saisi ton päiväruuan ja se tulee kolmentoista aikoihi. Ei muuta sanoa, että on aika säälittävää ja huonosti asioitu täällä asiat. Täällä olemisella saa äkkiä itsestään b-luokan kansalaisen leiman otsaansa, jos tajuu ajatella omaa itseään ja loikata pois tästä oravanpyörä elämään joututavasta kartanosta. Kohta tässä jo kysyn mitä maksaa vapaus?

Breakin' The Law - Judas Priest

Kommentit 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi alla sijaitsevaan kenttään.

Korostus:


:) :v :( :o :I ;) [o