Insestisiä harrasteradiokanavia 
16.maaliskuu 2012 - Yleistä
Täältä netistä löytyy kaksi leppoista harrastepohjaista nettiradiota, jotka toimivat kuin insestinen huilu. Ei siellä kunnioiteta ollenkaan chatin kirjoittajia eikä myöskään niitä olemattomia kuuntelijoita. Varsinkaan entisiä juontajiakaan ei kunnioita millään tavoin.

Chatailijat eivät saa kertoa omia mielipiteitä ja jos kertovat niin ulos heitetään liiankin helposti. Siksi näitä kahta harrastepohjaista nettiradiota voi kutsua insestikanavaksi. He puolustavat ainoastaan omia juontajia ja kavereita. Nuo kaveritkin on melkein kaikki kanavien juontajia. Toisella kanavalla on juontajia jo kuusi ja normaalisesti chatissa on paikalla 10-15 kirjoittajaa ja tuohon määrään sisältyy myös kaikki helvatun juontajat. Kuitenkin vaan kuuntelijoita on keskimäärin 3 kuuntelijaa..HAHAH!

Tuossa nyt tuli lyhyesti kirjoitettu asiani ja nyt paljastan kanavat Novoasema.net ja Jonin Radio
MILTAE 
19.helmikuu 2013
Sinulla on tasan viikko aikaa ilmoitautua poliisille etteivät laita etsintä kuulutusta päälle. Asiat saataisin hoidettua ja sinulla olisi parempi mieli. Ja saisit apua ongelmiisi myös!
Administrator (AnaGonda) 
16.maaliskuu 2012
Tänään on tullut, muutamia kommentteja..."Perättömiä sanos kettu.. Jos osaisi kunnolla olla ja eikä haistattelis ylläpidolle niin asiat olisivat toisin.."

Juttu todellaki sisältää pelkkää faktaa ja ylläpitäjä luulee itsestään liikoja. Hän ei ota vastaan negatiivistä palautetta. Hän ottaa mielellään vaan ruusuisia palautteita ja tykkää erittäin paljon että häntä mielistelee ja muitaki nettiradion juontajia. Siksi noita kanavia voidaan kutsua todellaki insestikanavaksi.

Kommentit 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi alla sijaitsevaan kenttään.

Korostus:


:) :v :( :o :I ;) [o