Kaiken pitäis muuttuu 
13.elokuu 2011 - Yleistä
Eipä oo tullu täsä pitkiin aikoihin kirjoitettu tänne blogiini yhtään mitään, vaikka oisinki ollu mielessä monia juttuja. En ny tierä, että onko se saamattomuutta vai ei vai jaksa aina kirjoittaa ihan kaikkea tänne mitä on tapahtunu.

No näin ihan aluksi voisin kertoo, että taas tuli oltua muutamilla festareilla roudarina ja siinä oheessa yhel festarilla blokkarina. Blokkarin homma kerätä "kännisten" jättämiä tyhjiä muovisia oluttuoppeja pöytiinsä ja tölkkejä. Eivät kaikki festariyleisöstä tajunnu, että tölkkien ja muovipullojen palauttamisesta takaisin myyntikojuun sai per euron tuotteesta. Kuitenkin suurin osa festariyleisöstä survoi juuri noita muovipulloja omiin kasseihin ja kiikuttivat seuraavana aamuna johonkin kauppaan ja muovipullosta vaan 20 senttiä. Se siitä blokkarin hommasta ja eipä sitä tartte tulla tehtuu enää toisten toivottavasti. Kyllä mä ennemmin teen ihan noit roudarin hommia ja vaikkapa festarialueen rakentamista jos o vaan kunnolliset välineet ja hyvät työtoverit.
Täsä vois viel kertoo hiaman, että millaisia työtovereita sitä ollu tänä kesä, mut sen jo arvaa ettei kaikki o ihan tosityömiehiä vai pitäiskö puhua enemmin tosityönaisista. Yhel festarilla oli töissä pari likkaa, joista ei ny pahemmin ollu hyötyä vaan enemmän haittaa. Se siitä ja sen kestävyydestä.

Mistähä sitä viel täsä kirjoittais, että tulisi tätä tekstiä enemmänkin. Alkaa noi aiheet tai ideat loppumaan multa ny jo täsä vaiheessa. Oisha se kiva jos täsä viel jotain kirjoitettu tänne siis jotain järkevää. Ei vaan oikein synny minkäänlaista järkevää tekstiä täsä vaiheessa, mut on tääkin ny jotain. Onpa tääki ihan järjetöntä kirjoittamista ny. Ehkäpä ensi kerralla tulee sit enemmän järkevää tekstiä.

Kolmas Nainen: Kaiken pitäis muuttuu


Kommentit 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi alla sijaitsevaan kenttään.

Korostus:


:) :v :( :o :I ;) [o