Elämä sapettaa ny 
08.marraskuu 2010 - Yleistä
Eipä oo tullut taaskaan kirjoitettua pitkään aikaan tänne blogiin mitään tekstiä. Nyt loppui tuo kuivakausi vai pitäiskö ennemmin sanoo kuivahetki? Oon täsä pähkäillyt monia eri asioita, joista voisi kirjoittaa blogiini, mutta en oo päässyt kuitenkaan kirjoitus vaiheeseen ja sitten on jäänny ajatus roikkumaan ilmaan. Monikin asia tässä on alkanut sapettaa eri tavoin.

Erota kirkosta typeryyden takia
Aikoja sitten oli homokeskusteluilta. Tuon keskustelun jälkeen moni erosi kirkosta yhden ihmisen lausahduksesta. Tuon lausauduksen lausui Suomen Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen. Hän vaan tokaisi vain oman mielipiteensä homoista ja niiden avioliitoista. Hänellä ei ole mitään tekemistä kirkon asioiden kanssa.
Noiden eroneiden joukossa on homoja, lesboja ja "normaali ihmisiä", jotka yrittivät vaikuttaa kirkon asioiden päättäjiin eroamalla kirkosta. Homot tahtoisivat mennä kirkossa avioon, mutta nythän siinä on heillä pieni ongelma ja tuon ongelman nimi "Minähän erosin jo kirkosta", joten kirkko häitähän ei tule.
Tuo ryhmä joka erosi kirkosta oli yksinkertaisesti, kun yksi erosi niin kaikki eroamaan. Eli sitä tyyliä, että jos kaveri käskee hyppäämään sillalta niin hypätään sillalta.

jatkuu...

Saa kommentoida

Kommentit 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi alla sijaitsevaan kenttään.

Korostus:


:) :v :( :o :I ;) [o