Legendaarinen ottelu Turussa 
26.syyskuu 2010 - Yleistä, Urheilu
Vanha taistelupari TPS-Jokerit kohtasivat eilen Turkuhallissa SM-liiga ottelussa. Ottelu oli sekava alusta lähtien ja legendaarisesta pelistä ei ollut tietoakaan.

Ensimmäinen erä oli aivan surkeaa katottavaa. Kumpikaan joukkue ei oikeastaan hallinnut peliä, kun pelkästään pieniä hetkiä. Tepsin puolustus on erittäin haavottuvainen monella tavalla. On puhuttu, että Juuso Akkanen toisi fyysisyyttä ja käsiä TPS:n puolustukseen. Niin tuossa ollaan todella väärässä, kun ensimmäisessä erässä hän oli kuutamolla omalla puolustusalueella. Hän seisoi aina väärässä paikassa ja eikä saanut Jokerit pelaajia siiretty pois maalivahdin edestä. Atte Engrenkin hermoili yllättävän paljon TPS:n maalilla. Välillä tuli mieleen ne ajat kun TPS:n maalia vartioi Fredrik Norrena huonoina päivinä. Engren sylki erittäin paljon kiekkoja eteensä ja joissain kohdissa hän yritti avata peliä nopeasti, vaikka seisoi Jokerit pelaajia. Erän lopussa vasta päätuomarit Antti Boman ja Petri Tuomisto astuivat kaukalossa esiin antamalla 3 jäähyä, joista kotijoukkue TPS sai 2x2 minuuttia ja vierasjoukkue 1x2 minuuttia.

Toisessa erässä nähtiin komeita maaleja kolmin kappalein. Päätuomarit pitivät erää omissa taskuissaa vai pitäiskö enemmin sanoa pilleissään. HEHEH!
Engren oli hieman varmempi torjunnoissa, mutta kuitenkaan ei vielä näkynyt sitä viime kautista varmaa Attea.
TPS päätti eränsä maailman lapsellisempaan ja typerimpään jäähyyn "Liikaa monta pelaajaa jäällä". EI HYVÄ! Jäähyn kärsi tulospelaaja Jussi Tapio.
Jokereiden ylivoimassa ei näkynyt eikä kuulunut muuten, kuin laitojen paukunnoilla, kotijoukkueen yleisön tapauksilla TPS:n purkujen ansiosta ja linjatuomarien vihellyksillä paitsion merkeissä. Pari onnistunutta maalia kuitenkin tuli ylivoimalla Jokereille, kun jäähyaika oli loppussa niin Tepsin pelaajilla herpantui ote.

Kolmaskin erä alkoi TPS:n kohdalta erittäin huonolla tavalla, kun kapteeni Ville Vahalahti otti jäähyn ajassa 40:00. Erässä nähtiin pari jäähyä Jokereiden osalta ja Tepsin osalta jäähy ja komea tasoitus maali Jarkko Hattusen tekemänä. Kun 60 minuuttia oli pelattu tätä ns. legendaarista ottelua valotaululla oli lukemat 2-2, joten oli edessä vielä jatkoaika. Jatkoaika ei tuonut ratkaisua, vaikka Ville Vahalahti otti kaikin puolin typerän jäähyn hyökkäyspäässä. Jokerit eivät saaneet tehtyä ylivoimalla maalia kuitenkaan. Edelleen peli oli tasan ja edessä Voittomaalikilpailu.

Voittomaalikilpailu
TPS
Marko Kivenmäki -
Marko Virtala -
Janne Hauhtonen +

Janne Hauhtonen -

Jokerit
Jukka Hentunen +
Ben Eaves -
Teemu Pulkkinen -

Jukka Hentunen +



Tähdistöpelaajat:
Markus Nordlund, TPS 1 tähti
Teemu Pulkkinen, Jokerit 2 tähteä
Jukka Hentunen, Jokerit 3 tähteä


Ottelu päättyi 2-3 Jokereille.



PS. Kyllä on pakko myöntää, että TPS tarvitsee kentälle jo Max Kolun ärsyttämään vastustajan pelaajia.
ES 
30.syyskuu 2010
Aika paljon kirjotusverheitä :D

Kommentit 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi alla sijaitsevaan kenttään.









Korostus:


:) :v :( :o :I ;) [o