Rehvastelua tähän kauteen! 
24.syyskuu 2010 - Uutiset, Urheilu
Elämän meno on mennyt kokoajan hullummaksi ja hullummaksi. On aivan sama minkä täsä ottais esimerkiksi nyt. Oon täsä huomannu, että ihmiset ovat toisilleen enimmäkseen epärehellisiä puheissaan ja antaa pelkkiä turhia lupauksia. Kuitenki vielä niitäkin ihmisiä, jotka osaa olla rehellisiä ja pitävät lupauksistaan kiinni.

SML kausikin alkoi
SM-liiga alkoi niin sanotulla paikalliskierroksella HIFK-Jokerit 5-3, Ilves-Tappara 1-5, KalPa-JYP 3-2, Kärpät-SaiPa 1-2, Lukko-Ässät 2-3, TPS-HPK 5-4.
Viime kauden mestarijoukkue TPS kohtasi kotonaan viime kauden hopeajoukkueen HPK:n. Ennen ottelua nostettiin Turkuhallin kattoon mestaruusviiri muiden viirien viereen. Mestaruusviiri oli TPS:lle 11 (1956, 1976, 1989-91, 1993, 1995, 1999-2001, 2010) ja lisäksi katossa roikkuu kolme jäädytettyä pelinumeroa 3 Timo Nummelin, 11 Saku Koivu ja 23 Hannu Virta.

Mestaruusjoukkueessa tapahtui muutamia pelaaja vaihtoja ja myös päävalmentaja Kai Suikkanen vaihtoi yllättäin maisemia Venäjän suuntaan. Lähtevistä pelaajista tärkempiä oli puolustajat Lee Sweatt Vancouveriin ja Antti Halonen Timråhon. Hyökkäyspäästä menetys oli ykkösketjun sentteri Ilari Flippula, joka siirtyi ensiksi Helsingin Jokereihin ja sieltä hän jatkoi matkaa ison meren taakse veljensä seurakaveriksi Detroitiin. Tulleista pelaajista varmaan suurimmalla kohulla on Venetzuelassa syntynyt sentteri Mario Valery-Trabucco. Häntä kutsutaan Super-Marioksi.

Kommentit 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi alla sijaitsevaan kenttään.

Korostus:


:) :v :( :o :I ;) [o